Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

UMI - אי כיבוד אחריות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קניתי שברולט ספארק לפני שנה. נסעתי במהלך_השנה קצת יותר מ 10000 קילומטר.

במהלך נסיעה האוטו נתקע, אי היה אפשר להעביר הילוכים. העברתי את הרכב למוסך מורשה של UMI ברעננה.

התברר שהלך הקלאצ'.

UMI טוענים שהסיבה היא שימוש לא נכון ברכב ומסרבים לכבד את האחריות .

מחיפוש באינטרנט ראיתי שהיו עוד אנשים עם בעיות כאלה.

לי נראה לא סביר שאחרי שנה אני צריך לשלם 3000 שקל על תיקון רכב.

מה האפשרויות העומדות לפניי מלבד תביעה?

פניה אולי למועצה להגנת הצרכן? פניה לשברולט העולמית ?

אשמח להתייחסות.

מיקי

פורסם

לדעתי קלאץ זה חלק מתבלה שיכול להתקלקל בקלות עקב שימוש לא נכון בתיבה ולכן הם לא נותנים עליו אחריות.

לאבא שלי קרה משהו דומה בקנגו שלו מהעבודה גם בקמ מוקדם יחסית (בין 1000 ל10000- קיבל אותו חדש)

לאחר מכן הרכב עשה 180 אלף קמ על הקלאץ הבא ואז הועבר לעובד אחר.

פורסם

תביעה על מה בדיוק?

קודם תקרא את כתב האחריות. אם אכן נשחק קלאצ', שמוגדר כרכיב מתכלה, למה שתקבל עליו אחריות? ואת מי תתבע?

לידיעתך, אפשר לשחוק קלאץ' גם בנסיעה אחת.

מצד שני, אם נהרס מיסב או מוביל, זה כמובן סיפור אחר. אבל פלטת המצמד עצמה - אין לה אחריות.

פורסם (נערך)

מצמד נחשב לבלאי (בדומה לבלמים), ורוב היצרנים רושמים זאת בתנאים לאחריות.. כך שאין פה עילה לתביעה - זה סוג של כסת"ח. מצמד שהולך אחרי 10k זה לא סביר בעליל אם זה היה שימוש לא נכון במצמד היית מריח ריח של שרוף.

מציע לפנות לשירות הלקוחות של umi.

עריכה אחרונה על ידי dimblaster

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

מצמד זה חלק מתכלה בדיוק כמו בלמים, מישהו פחות מיומן יכול לשחוק קלאץ' ביום אחד של נהיגה הררית-עירונית, אפילו לא צריך 10,000ק"מ.

לא אומר שהחבר פה ספציפית לא יודע לנהוג אלא בכללי.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• ספונסר פורום
פורסם

כמו שכתבו, קלאץ הוא חלק מתבלה, אם הרכב נוסע הרבה בפקק, ביחוד בעליות, או לחילופין הנך מניח את הרגל על הדוושה כל הזמן, בהחלט יתכן שהקלאץ נשרף

פורסם
מצמד זה חלק מתכלה בדיוק כמו בלמים, מישהו פחות מיומן יכול לשחוק קלאץ' ביום אחד של נהיגה הררית-עירונית, אפילו לא צריך 10,000ק"מ.

לא אומר שהחבר פה ספציפית לא יודע לנהוג אלא בכללי.

אני נוהג שנים ולא קרה לי דבר כזה

איך הם יכולים בכלל להוכיח שנהגתי לא נכון וזה לא פגם ביצור ?

לי זה לא נראה סביר שקלאצי הולך אחרי 10000

גם אמרו אחרי זה שמצאו משהו בתיבה ןאת זה תיקנו באחריות ...

פורסם

הם לא צריכים להוכיח, זה חלק מתכלה. (כמו בלמים, צמיגים, נורות, מצבר וכו'..)

צמיגים אפשר לגמור ביום אחד של נהיגה מפגרת באיזה מסלול קרטינג, אפילו כאלה שקנית אתמול, אז מה תיסע לפנצ'רייה ותגיד להם "מכרתם לי חרא צמיגים נגמרו אחרי שבוע" ?

לא נראה לך סביר? תתבע, ושיהיה בהצלחה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אם התקלה היא שחיקה של הדיסקה אז חובת ההוכחה עליך (שלח אותה למעבדה מתמחה שתיתן חוות דעת) אבל אם התקלה היא מזלג או מיסב הם צריכים לקחת אחריות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם אתה בעל ניסיון רב על רכב אם טיבת ידנית אז 10000 זה ממש לא סביר.אם רכב היה נתקע סתם כך אז יש סיבה לזה.האם קלאץ מחליק או לא ניכנס הילוך.מה בדיוק הבעיה ומה צריכים להחליף לך ב3000 שקל.איך הם נתנו לך מחיר ..לפי מה בדיוק ? מה החלק הדפוק?

פורסם

לפני מספר שנים לאחותי ברכב בן שנה הלך הקלאץ', הלכה למוסך מורשה ושם אמרו לך את שאמרו לך.

היא בחרה לצאת משם ולתקן במקום אחר, שם נאמר לה שזה לא בלאי שחיקה ושנשבר בקלאץ משהו, וזה צריך להיות מכוסה באחריות. דבר שלא היה נאמר לה אילו היתה מתקנת במוסך המורשה.

אז היא שלחה מכתב זועם, עם חוות הדעת, וקיבלה זיכוי מלא לתיקון.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מכיוון שפותח השרשור לא הגיב פה בחמשת החודשים האחרונים, ומעולם לא לפני השרשור הזה, אפשר להניח בוודאות שהוא לא כאן יותר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...