Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 147 שנת 2002 ידני 120 כ"ס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי חבר שמעוניין לקנות אלפא 147 ,

הוא מצא מישהו שמוכר אלפא 147 שנת 2002 ידני מנוע 1600 ו 120 כ"ס חמש דלתות,

לפי המוכר הרכב 90 אלף קמ (לא הוחלף מנוע),

איך הרכב מבחינת אמינות (מנוע וגיר) ? צריכת דלק?

זה נכון שחלקי חילוף באלפא יקרים? אמרו לי מחירים כמו אודי ובמו.

יש איזה תקלות ידועות ברכב?

וחיפשתי את הרכב במחירון של יצחק לוי ואני לא רואה שהוא מופיע:

יש רק את השלוש דלתות אני לא רואה את החמש דלתות.

2121.png

יום ראשון הוא הולך לראות את הרכב.

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

Hyundai Coupe 2008 2.7L Manual

פורסם

יש בוודאות 147 5 דלתות 120 כ"ס. הדגם הזה מעט יותר יקר לאחזקה מדגם ה-105 כ"ס - יש רכיבים כמו וריאטור תזמון משתנה שנוטה לשבוק (לרוב מוחלף עם הטיימינג, עלות החלק של כ-1500 ש"ח, אל תתפוס אותי במילה), יש דיסקים מאווררים במקום רגילים ב-105.

בגדול החלקים לא זולים. משולשים (מקוריים) עליונים ותחתונים יעלו, כולל עבודה, קרוב לחמישיה, מן הסתם תחליפיים פחות. משאבת דלק תתקרב לשלישיה, טיימינג עם טיפול יעלה קרוב לחמישיה. ה-147 לא אוהבת הזנחה, כן אוהבת טיפול מוקפד וחלקים ומתכלים (שמן, נוזל קירור) איכותיים ויקרים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
יש בוודאות 147 5 דלתות 120 כ"ס. הדגם הזה מעט יותר יקר לאחזקה מדגם ה-105 כ"ס - יש רכיבים כמו וריאטור תזמון משתנה שנוטה לשבוק (לרוב מוחלף עם הטיימינג, עלות החלק של כ-1500 ש"ח, אל תתפוס אותי במילה), יש דיסקים מאווררים במקום רגילים ב-105.

בגדול החלקים לא זולים. משולשים (מקוריים) עליונים ותחתונים יעלו, כולל עבודה, קרוב לחמישיה, מן הסתם תחליפיים פחות. משאבת דלק תתקרב לשלישיה, טיימינג עם טיפול יעלה קרוב לחמישיה. ה-147 לא אוהבת הזנחה, כן אוהבת טיפול מוקפד וחלקים ומתכלים (שמן, נוזל קירור) איכותיים ויקרים.

אוקיי אז אחזקה הולכת להיות לו יקרה,

יש את הדגם הזה בדיוק בארה"ב ?

כי אני מייבא המון חלקי חילוף משם וזה הרבה יותר זול.

או אם יש לך מקומות אחרים לקנות בזול, כמובן הכל מקורי.

ואיך אפשר לדעת מה המחירון של הרכב אם לא רשום את הדגם ביצחק לוי?

90 אלף ק"מ לרכב 2002?

לפי דברי המוכר זה 90 אלף מקוריים, בקנייה נבדוק שלא החליפו מנוע וכל זה.

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רכבים כאלו, כשהם תקינים ושמורים, עם הסטוריית טיפולים מלאה- נמכרים לרוב מעל המחירון.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אין 147 בארה"ב ולדעתי אין שום רכב שחולק אתה חלקים בארה"ב. כמו כן פבליק צודק, רכב כזה, עם 90000 ק"מ ובהנחה שהוא שמור, לא אמור להימכר במחירון.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אין בעיה לשלם מעל המחירון, אני פשוט רוצה לדעת כמה המחירון כדי לדעת כמה הוא הולך לשלם מעל.

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

• תוכן חדש...