Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות רכב בתקציב של עד 30 אלף ש"ח, ועדיף פחות.

רכב משפחתי לשני תינוקות.

מה עדיף?

1. מאזדה 3, שנת 2006, 126 אל"ף ק"מ, יד שניה, ליסינג (אבל אני מכיר את הזוג שהיה יד ראשונה ואז שניה, נחמדים ולא נראה שקרעו את הרכב) - מחיר 19 אלף ש"ח.

2. מאזדה 3, שנת 2008, 156 אלף ק"מ, יד שניה, ליסינג, מחיר 22 אלף ש"ח.

3. יונדאי אקסנט, שנת 2009, 140 אלף ק"מ, יד שניה, ליסינג, מחיר 20 אלף ש"ח

או שאתם ממליצים לא לקנות אף אחד מהם ולחכות..?

פורסם

ב-2008 יש יותר כריות אוויר (וכנראה) גם ESP. ההפרש בנסועה זניח, ויש להחליט לפי מצב הרכב לאשורו. על פניו אם כלי הרכב במצב דומה, הייתי הולך על החדש יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
פורסם

הדגם של 2006 הוא הקומפורט (6 כריות אוויר) הדגם של 2008 הוא אקטיב (גם 6 כריות אוויר).האם אתם מציעים בכלל לא לקנות אף אחד מהם ולחפש עוד קצת? בהנחה שאולי אמצא משהו קצת יותר טוב, עם ק"מ נמוך יותר, במחיר דומה (נניח אלפיים ש"ח יותר)?

פורסם
קרא פה על השאלה שרשמת בכותרת:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?102172-%D7%9E%D7%94-%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%A8-%D7%97%D7%A9%D7%95%D7%91-%D7%99%D7%93-%D7%90%D7%95-%D7%A7%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%A8%D7%96
קשה לדעת את מצב הרכב. שניהם יהיו בלי תאונות. אבל מצב המנוע לא נבדק בבדיקה טסט. קשה לי לדעת את מצב הרכב לעומק, מלבד ביצוע בדיקה במכון רישוי טסט. ובהנחה שבשניהם לא נמצא משהו נוראי.. איזה עדיף?
פורסם

לא נראה שיש הבדל גדול בין השניים - לך עם תחושת הבטן שלך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ביקשת כלל אצבע אז קבל- שנתון גבוה יותר חשוב מק"מ נמוך.

בהנחה שמדובר בשני רכבים עם נתונים דומים, לך על ההוא עם הק"מ הגבוה. במקרה שלך חלופה מספר 2.

הסיבה היא שהיום רכבים מגלים עמידות גבוהה לנסיעות מרובות, אולם את פגעי הזמן על הפח, הפלסטיקה והריפודים לא ניתן לעצור. בנוסף רכבים משנתון מתקדם יותר כוללים לעיתים טכנולוגיות חדשות יותר. בעבר זה היה ABS, יותר כריות אויר, מעבר לשישה הילוכים והיום זה מתבטא במערכות בטיחות, מערכות מולטימדיה וכו'.

נוסע בפריוס 2008

• תוכן חדש...