Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה 928 האם זה הזמן?

nimnim
שימו לב! השרשור הזה בן 2900 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אחרי 8 חודשים עם הקורבט C4 הנהדרת שלי,אני לא יכול להגיד שיש לי תלונות.

אך באופן מפתיע קרוב משפחה מעוניין לרכוש אותה במחיר שקשה לי לסרב לו,ואני בכלל מאלו שרוצים לנסות הכל בעולם הרכב ללא קשר לדת,צבע,מותג,או סטגמט.

אז חשבתי לאן אלך אחרי הקורבט,ה928 תמיד עניינה אותי,במיוחד הגירסאות היותר מאוחרות (S2,S4).

התהייה שלי האם התחזוקה תהיה קשה בהרבה מזאת של הקרובט שבנתיים מציגה אמינות מעולה ושימושיות פנטסטית,

הסתכלתי בEBAY לקבל מדד על מחירי חלפים וחייב להודות שהופתעתי לטובה אומנם אלו היו חלקים OEM אך בדקתי רדיאטור,משאבת דלק,משאבת מים,רפידות,חיישנים,בולמים והמחירים היו קרובים לאלו של הקורבט. הגיוני?!

אז השאלה שלי היא עד כמה יקר לתחזק אותן ברמה טובה\גבוהה ועדיין לנסוע עלהן באופן כמעט יומי (כ10K בשנה)?

אני מרגיש שזה או עכשיו או לעולם לא,מאחר והתחושה שלי שמחירי ה928 נוסקים מעלה במיוחד הגירסאות המאוחרות והמחירים בעוד שנה כבר ההיו אופרה אחרת וההיו מחוץ ליכולת הכלכלית שלי.

לגבי מחירים,

התקציב הוא 10-11 אלף דולר ,האם לערכתם ניתן למצוא S4 טובה ?

Porsche 944 turbo

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סביר להניח שלתחזק אותה יעלה יותר מהקורבט, ולו בשל העובדה שה 928 הרבה יותר מורכבת מכאנית מהקורבט.

מניסיון של שני חברים עם 928, אחת ידנית והשניה אוטומטית, מדובר במכוניות אמינות למדי.

בדוק רק את שלמות תא הנוסעים ושכל האבזור החשמלי תקין.

בשנים האלו מכוניות פורשה לא היו סמל האיכות, וחלק גדול מהמכוניות סבלו מהתפוררות.

מה שכן, תקבל מכונית שמתנהגת אחרת לגמרי מהקורבט, ומכל הבחינות, וכבונוס תקבל עוד זוג מושבים נוסף.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא למיטב ידעתי שנות ה70-80 פורשה עוד בנו טנקים עם גלגלים ,להבדיל מאמצע שנות ה90 ששם החלה ירידה באיכות עם הבוקסטר וה996.

אני זוכר שה944 שהייתה לי באנגליה הרגישה מאוד SOLID.

הפחד שלי זהו החשמל ברכבים הללו,למרות שעל פי מה שאני קורא בפורמים בחו"ל חשמלאי איכותי לא יסתבך איתן ולרב מדובר בבעיות הארכה ברכבים שלא נסעו הרבה.

Porsche 944 turbo

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ומה דעתך על 944 טורבו? הן משנתון שאתה כבר יכול לייבא ובדגמים האמריקאיים לא היתה נפילת ביצועים ביחס לאירופיים(להבדיל מ-944 אטמוספרית).

זו גם תהיה כבר 944 אחרי מתיחת פנים כך שהיא תרגיש שונה במשהו מזו שהיתה לך.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה 928 מצויידת היטב, ולכן חשוב לוודא עם המוכר שכל האבזור תקין ופועל היטב.

על פי רוב, מכוניות גרמניות מצויידות במערכות חשמל טובות, וגם ספקי המשנה היו איכותיים.

בדרך כלל אילתורים כאלו ואחרים הם הגורם הראשי לצרות ובעיות,שוב, אפשר לברר עם המוכר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 3 חודשים מאוחר יותר...

רלוונטי שוב,אשמח לעוד מידע .

מקפיץ.

התקציב גדל ל13-14 אלף דולר, מקריאה מעמיקה יותר,הבנתי שגיסראות הS4 שנת 87 ואילך לא רק סופקו עם מנוע חזק יותר אלה נעשו ברכב שלל שינויים אשר הפכו אותו למתקדם הרבה יותר עד כמה השינויים הללו יהפכו לקללה במחינת תחזוקה ?

אולי עדיף להסתפק בהספק צנוע יותר אך להנות ממכניכה יותר פשוטה ומחיר קנייה זול יותר?

Porsche 944 turbo

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2900 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...