Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

IBIZA FR 1.4 TSI TWINTURBO 150HP

Orel Amira
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין באיביזה אפר 2010 הדגם עם הטווין טורבו 1.4

לפי מה שאני זוכר זה מנוע זהה לזה שבפולו הקודמות,הקופרה הקודמות והשירוקו, ברור לי שיש הבדל בין ההספק של כל אחת מהם אבל השאלה שלי אם הרכב הזה אמין כי לפי מה שראיתי ההספק שלו הכי נמוך ביחס לשאר הרכבים עם מנוע זהה.

האוטו שאני מעוניין לירכוש שנת 2010 עם 90K קמ

פורסם

לא מוכר לי דגם כזה..

יש את הקופרה עם 180 כ"ס, ואת ה 1.4 האוטמוספרי עם 75 כ"ס. 1.4 טויין טורבו עם 150 הופיע בקונצרן רק בשנת 2015 אם אני לא טועה.

פורסם

אם אני לא טועה, ההבדל בין המנועים בקופרה לFR הוא ההספק - 180 לעומת 150 (ככל הנראה תוכנת ניהול מנוע שונה). המנוע בשני הגרסאות מצויד במגדש טורבו + מגדש על והבנתי ממה שקראתי בעבר בפורום שלא כדאי להתקרב לרכבים האלה. גם לא לפולו GTI שמצוידת באותו מנוע... אני מאמין שזאת הסיבה העיקרית שהדגמים החדשים של הרכבים הנ"ל מצוידים במנוע חדש עם טורבו יחיד.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

לא להתקרב למנוע הזה 1.4 עם מגדש טורבו ומגדש-על.

השילוב של מגדש טורבו ומגדש-על נחשב לפחות אמין והתקבלו לא מעט דיווחים על כשלים של המנוע המדובר.

המנוע הנ"ל, הוחלף לאחרונה במנוע 1.8 TSI עם טורבו יחיד.

מנוע שכן נחשב לאמין יחסית הוא ה- 1.4 TSI עם טורבו בודד (קוד מנוע: CAXA).

בהצלחה.

פורסם

לא הייתי מסתכן. זה הדור הראשון של מנועי ה-TSI וזה ספציפית המנוע הכי בעייתי. עד כדי שהם הפסיקו את הייצור שלו כמעט לחלוטין (חוץ מהשירוקו שעדיין נמכרת איתו).

דניאל, ה-1.4 150 כ"ס הנוכחי הוא טורבו יחיד. בלי סופרצ'רג'ר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...