Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

נמצא ברשותי מוצר שלא שייך לי (הזמנתי מוצר כלשהו דרך האינטרנט מחנות פה בארץ והיה בלבול עם המשלוח) כבר מזה כחודשיים.

בזמנו, כשקיבלתי אותו והבנתי שהיה בלבול יצרתי קשר עם החברה והם התנצלו, הבטיחו שיפצו ואמרו שישלחו לי את המוצר הנכון ושבינתיים אשמור את המוצר באריזתו המקורית וששליח אחר יגיע לאסוף את המוצר הראשון.

אז עברו כחודשיים והתקשרתי להציק להם לא מעט בשביל שיבואו לאסוף. בינתיים הקופסה הדי גדולה הזו יושבת אצלי בבית ותופסת מקום.

זכור לי שראיתי בעבר שבארצות הברית במקרה כזה המוצר יהיה שייך לי לאחר תקופה מסויימת. האם יש חוק כזה בארץ?

בינתיים כל יום הם אומרים לי שישלחו שליח למחרת ולמרות שבמקרים שונים הוא אכן התקשר לתאם איתי שעת הגעה מדוייקת ("אחי אתה בבית? זה השליח. עוד שעה וחצי אני אצלך") בפועל הוא עדיין לא הגיע.

כבר חשבתי (בהתחלה) להתקשר ולבקש לשלם עבורו ושישאר אצלי (יש לי שימוש עבורו), אך כעת סבלנותי מתחילה לפקוע ואני מנסה לברר מה זכויותי במקרה הנ"ל לפי המחוקק.

תודה לכל עזרה ועיצה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

פה בארה"ב הזמנתי פעם סט של ארבעה גלגלים עם צמיגים עליהם, שלחו לי מידה לא נכונה.

אחרי 3 ימים הביאו את המידה הנכונה ואמרו שיגיע נהג לאסוף, אחרי כשבועיים של טלפונים אמרתי להם שמחר אני משאיר את הגלגלים בחוץ ליד הדלת וכך עשיתי.

הם שלחו נהג לאיסוף על הבוקר.

haters will hate

פורסם

תתחיל מלשלוח להם מכתב ולא לדבר.

תכתוב שהמוצר מחכה להם כבר X זמן ובמידה ולא יתואם איסוף תוך שבועיים הוא יושלך לפח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...