Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי רכב שברולט ספארק 2011, והסתכלתי אתמול וחסר לי נוזל קירור למנוע ושמן הגה. נוזל קירור כבר פעם אחת היה חסר לי ומוסכניק פשוט הוסיף לי משהו (לא יודע איזה צבע זה היה) רק כדי שיגיע שוב לטווח התקין.

אני מעוניין לנקז את כל הנוזל קירור מהמערכת ולשים נוזל קירור חדש, הבעיה היא שאני לא מוצא בספר רכב איזשהו איזכור לסוג מסוים. מהספר רכב לגבי הנוזל קירור:

נוזל צינון ונוגד קפיאההשתמש רק בנוזל צינון נוגד קפיאה בעלאורך חיים ארוך ) LLC )מסוג חומצהאורגנית.

האם אתם יודעים להמליץ לי על נוזל הקירור המתאים לרכב שלי? והאם יש דרך לנקז את הנוזל מהמערכת בלי ללכת למוסך שיעשה את זה ?

עוד דבר, ראיתי שחסר לי מעט שמן הגה, בספר רכב מומלץ על Dexron 6, לפי קריאה באינטרנט מדובר על שמן גיר אוטומטי, האם זה בלבול או באמת הנוזל המתאים?

תודה רבה

גיא

פורסם

תרים טלפון למוסך המרכזי/מורשה ותשאל מהו סוג נוזל הקירור וזה מה שתיקנה ותשים. את הנוזל הישן תנקז דרך צינור הרדיאטור התחתון ותמלא חדש ולא לשכוח לבצע ניקוז אויר. אם לא עשית זאת מעולם גש למישהו שמבין שיבצע איתך את התהליך וכך גם תלמד. בנוסף תעקוב ולתראה מדוע אתה משלים נוזל קירור כי זוהי מערכת סגורה שלא אמור להיות חסר בה נוזל וכניראה ישנה נזילה אז בדוק זאת! כנ"ל לגבי שמן ההגה!

• תוכן חדש...