Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מבקש את דעתכם, להלן התיאור:

פנייה ימינה עם שתי נתיבים ורמזור. יש סימון על הכביש לפני הרמזור של חץ פנייה על כל נתיב. לפני הפנייה יש גם שלט שמראה שהנטיב הימני הוא לצורך ירידה לכביש 4 והנטיב השמאלי לצורך המשך למשה דיין. אני נסעתי בנתיב השמאלי ואחרי חציית קו הרמזור הרכב שהיה בנטיב הימני סתה לכיוון שלי והתנגש ברכב שלי בצד ימין של הפגוש האחורי והגלגל האחורי ימני בזמן שהשתלבתי לנתיב של הישר.

מצרף לינק לסרטון מהמצלמת דרך שלי:

זמן הפגיעה ב 00:21

מי אשם כאן?

תודה.

פורסם

נראה לי שהנהג השני אשם כיוון שיש לו תמרור מתן זכות קדימה והוא היה חייב לחכות עד שהנתיב יתפנה ואז הוא יכנס.

פורסם
נראה לי שהנהג השני אשם כיוון שיש לו תמרור מתן זכות קדימה והוא היה חייב לחכות עד שהנתיב יתפנה ואז הוא יכנס.

אין קשר לתמרור, הוא מתייחס לז"ק לתנעוה בדרך החוצה, לא בנתיב הפונה במקביל.

הנהג השני אשם כי הוא זה שסטה מהנתיב שלו בלי לוודא שהנתיב הסמוך פנוי.

פורסם

תודה על התגובות. הרכב הפוגע הוא רכב של חברת השכרה והנהג האו ישראלי שגר בחול. לאחר שליחת כל המסמכים כולל תמונות מהסרטון ע"י מחלקת התביעות של הסוכן לחברת ההשכרה הם דחו את התביעה מכיון שלתענתם נהג רכב ההשכרה הצהיר שהוא לא אשם בתאונה. האם הסרטון מהמצלמה הוא הוכחה מספיק טובה ללכת איתה לטביעות קטנות, האופציה השניה היא להפעיל את הביתוח שלי, שאז אצתרך לשלם השתתפות עצמית ולעבד את הפרמיה לשלוש השנים הקרובות.

במידה ואלך לתביאות קטנות, מכיון שהנהג גר בחול אני מניח שאפשר לתבוע רק את חברת ההשכרה.

פורסם

שיטת מצליח של חברת ההשכרה.

תגיש תביעה, מבטיח לך שעד שיגיע יום המשפט הם יעבירו את הכסף.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לפי הסרטון - אתה שפשפת אותו בעת מעבר נתיב והוא גם היה מימינך (סעיף 64 א חנ"א). כמו כן, לא ניתן להתרשם כי הרכב השני אכן סטה מנתיבו. אם יש תמונות לאחר קרות התאונה - תעלה אותן, כדי שנוכל להתרשם.

לסיכום -לא בטוח כלל, שצדק עימך. לתבוע תמיד אפשר, לזכות זה כבר סיפור שונה לגמרי.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם (נערך)
לפי הסרטון - אתה שפשפת אותו בעת מעבר נתיב והוא גם היה מימינך (סעיף 64 א חנ"א). כמו כן, לא ניתן להתרשם כי הרכב השני אכן סטה מנתיבו.

לא ברור איזה סרטון ראית.

ניתן לראות בסרטון שפות"ש לא סוטה מנתיבו, הוא נוסע לכל אורך הדרך הנתיב השני מימין.

כמו כן ניתן לראות בשניה 19 את האף של הרכב הפוגע מתחיל לסטות שמאלה, ממש לפני רגע הפגיעה, ואת הפקק בנתיב שלו שגרם לו לסטות לנתיב של פות"ש.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

לפני הפגיעה רואים בפרוש שמאזדה סטה מהנתיב שמאלה במקום להמשיך אחרי הג'טס.

אתה היתה בסדר, המשכת בנתיב שלך באור ירוק.

לכן אשם מי שלא נהג לפי חוקי התנועה, המאזדה.

פורסם

אני מכיר את המקום, זאת היציאה "מדרך הכיכרות" לגשר ראשון. מדי פעם הנהגים שנוסעים בנתיב הימני נתקעים שם כי בבוקר היציאה לכביש 4 צפון תמיד פקוקה.

הוא אשם חד משמעית. תתבע את חברת ההשכרה.

מה שכן בדיעבד יכולת למנוע את הפגיעה אם היית נצמד לשמאל. כאשר אני עובר שם אני נמצא במוד "צפה פגיעה" ומראש לוקח את הסיבוב בחלק השמאלי ביותר.

פורסם (נערך)
מה שכן בדיעבד יכולת למנוע את הפגיעה אם היית נצמד לשמאל. כאשר אני עובר שם אני נמצא במוד "צפה פגיעה" ומראש לוקח את הסיבוב בחלק השמאלי ביותר.

בכל הקשור לפניות, טוב האחד מן השניים והחוט המשולש לעולם יינתק. פשוט מנסים לפנות כשאין רכב אחר מקביל בנתיב השני. זה יכול אגב לקרות גם כשיש רכב בנתיב הפניה ה"חיצוני" שחותך דרך הפנימי.

תמהני האם גם במישור החוקי יש מקום לחלוקת האשמה בגין חובת הזהירות הכללית?

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...