Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
יש מנועים שלא מוציאים אפילו רסס כשמכסה מילוי שמן פתוח.

בוקי ומאור: ממש הרגעתם אותי. תודה.

אלך מחר בבוקר למכונאי, ברגל, אתייעץ איתו ואחזור לכאן עם ההמשך.

בינינו, נראה לי שכשאני פותח את המכסה המהודק למילוי שמן, גם לחץ השמן ירד ל-0 ולכן גם קטנה הסכנה לפריצת מחזירי השמן.

עריכה אחרונה על ידי מוטיבא
  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בינינו, נראה לי שכשאני פותח את המכסה המהודק למילוי שמן, גם לחץ השמן ירד ל-0 ולכן גם קטנה הסכנה לפריצת מחזירי השמן.

אין שום קשר בין מכסה המילוי לבין לחץ השמן במנוע.

אף אחד לא התייחס ברצינות לרעיון שלך כי כמות השמן שעפה (אם בכלל) ממכסה מילוי השמן בזמן עבודת המנוע היא מגוכחת ולא רלוונטית.

אתה עושה דוקטורט על כלום, אם אתה מסוגל להגיע ברגל למכונאי בשביל יעוץ אז תביא אליו כבר את הרכב, שום דבר לא יקרה למחזירי השמן מנסיעה מנהלתית עם סנטים עודף.

גם לעלות גלגל על מדרכה לא לוקח רבע שעה, דקה וחצי בלחץ וגם זה אם אתה צריך לסוע לרחוב שכן..

קיצר בורג ריקון או פילטר זה הפתרון הטבעי לבעיה.

יום טוב גם לך

פורסם

תודה לכל המשתתפים והעוזרים.

בסופו של דבר התברר שהגובה במדיד הוא רק 8 מ"מ מעל המקסימום. נסעתי באיטיות 1 ק"מ עד למוסך ורוקנו לי בערך 0.7 ליטר שמן.

פורסם

בפקקים של הבוקר זה יכול לקחת גם חצי שעה:wink:

העיקר שהסתדרת,

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...