Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 159 - מה הכי אמין?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור מי שהחזיק 159 2.2 סלספיד אני דווקא חושב שזה המודל "הנכון".

ה-3.2 - בעייתית, כפי שנרשם למעלה

ה-1.8 היא ניסיון להיות יותר ספורטיבית, אבל אם זה הכיוון, אני לחלוטין הייתי הולך על הג'ולייטה תלתן כבר...

ה-2.2 נותנת אחלה VFM, אמינות סבירה והגיר הרובוטי מתאים הייטב לאופי של הרכב (מנהלים - ספורטיבי, בסדר הזה...). הוא מעט עצל כשמתעצלים, מהיר ובועט כאשר הקצב עולה. כדי להכיר את המחלות של הדגם ולבדוק מה כבר הוחלף בהיסטוריה, בפרט ממה שאני זוכר:

1. רצועת תזמון - ככלל ללא טיפול, בפועל יש נטיה לצאת מאיזון

2. משולשים אחוריים - בלאי

3. משאבת דלק

הייתי מחפש אחת כמה שיותר מאובזרת (אלגנטה) משנתון כמה שיותר גבוה ונסועה נמוכה. הדגמים הפחות מאובזרים גם נותנים אחלה VFM.

פורסם

מחזק מאוד את הנ"ל, ממש מילה במילה.

אתמול ראיתי 159 2.2 ידנית, שחורה מבחוץ כאמל+עץ מבפנים, ALL THINGS CONSIDERED - זה כנראה הדגם שהכי הייתי מעוניין בו עבור עצמי (כי כאמור על פני הTBI העדפתי תלתן).

זה היה משעשע כי הבעלים של ה159 רייר על מראה הרכב שלי, ואני על שלו. כמו שנאמר: הדשא של השכן שחור יותר XD

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

סתם כדי להבין קצת יותר - בין הג'ולייטה ל 159 - אם נשווה בין הגרסאות הספורטיביות - תלתן ל 1.8 - הבנתי שהתלתן הרבה יותר ספורטיבית.

אבל האם יש איזשהו יתרון ל 159? מרחב פנים? אמינות? משהו?

פורסם

איכות ועיצוב פנים בעיקר. גם נוחות נסיעה. המרווח שקול, אם לא יתרון לג'ולייטה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

באמת שכבר בלבלת אותי.

אנסה למקד:

בהנחה שאני מסתדר / אוהב את הגיר סלספיד

מה יראה יותר אמינות ידני או הגיר הנ"ל?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

זו שאלה קצת מוזרה -

יש איזשהו רכב בו הגיר הידני פחות אמין מגיר אוטומטי/רובוטי ..?

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

פורסם אקזמפלר שאולי יהיה רלוונטי עבורך, ב IAROC.

159 TBI ידנית, לבנה, נראית טוב מאוד, במחיר די הגיוני בסה"כ.

*לא מכיר את בעל הרכב

פורסם

מחזיר אותך כמה הודעות אחורנית -

רק שים לב, (כנראה) כל מודעה של 1.8TBI תהיה לא זולה.. הדגם לא שכיח, ודי מבוקש. קח זאת בחשבון.

אם לא כזה מעניין אותך מלא כוח וכו', אולי שווה לכוון אל ה2.2 סלספיד. הרבה (הרבה) יותר זולה, בהפרש תוכל לעשות כל מיני דברים.

אם התקציב הזה גדול עליך, אזי שאין לך התלבטות בנוגע לאיזה דגם לרכוש - אתה יכול רק את ה2.2

פורסם (נערך)

טוב, בתור בעליה הגאה של איזה TBi מצ'וקמקת אני ממש לא יכול להבליג על הדברים שנאמרו כאן וחייב להגיב:

1. ה-TBi אינה מכונית ספורט! אם כבר הייתי הולך לכיוון "ספורט אלגנט", ולמדקדקים הייתי מרחיב ואומר שזו משפחתית גדולה פרמיום עם ניחוח ספורטיבי. כמה ספורטיבי? זה סובייקטיבי לחלוטין, עבורי היא בחזקת More than enough. עבור אחרים היא לא בגזרה - וזה פשוט כי היא מעולם לא התיימרה. היא לא הוט האצ' מושחזת כי היא לא האצ', אבל היא ללא ספק הוט במראה, סבבה++ בביצועים ובעלת רייד אלגנטי ותחושת עושר שלא מביישת מול הטריו הגרמני.

מבחינת תחושות? רבים ישבעו שהיא האלפא האמיתית האחרונה - אני נמנה על חבורת המושבעים הזו. זה אחד הרכבים המהנים ביותר לנהיגה.(

2. 2.2 JTS נחשבת לאמינה יחסית במידה וטופלה ביד אוהבת. יש לה את המחלות שלה כמובן, כמו לכל רכב, אבל לא משהו חריג. תיקון הסלספיד אכן יכול להאמיר למחירים גבוהים, אבל לא פחות מתיקון גיר של כל פרמיום אחר (מישהו אמר ב.מ.וו. או אודי?). הידנית כמובן הרבה יותר אמינה ומומלצת למי שלא מפחד לבחוש שלא לומר אוהב :)

מה עוד שכן, היא מביאה עימה את הניחוח האיטלקי המלא + הגה והתנהגות שכבר נדיר לפגוש במכוניות כיום.

אה, וגם היא לא הוט האצ'.

בהצלחה בחיפושים, מעט סבלנות ותמצא את האחת, באלפות מאוד חשוב להיות סובלני... ההמתנה שווה את זה.

לא פגשתי עוד בעלים אחד שהמתין ובסוף מצא את "האחת" שחושב שלא השתלם לו (כולל הבחור ההוא עם השחורה 2.2 ידנית שאור רייר עליה :lol: )

עריכה אחרונה על ידי ZvikH
פורסם

תודה לך.

אני לא מחפש משהו ספורטיבי טהור [וזה למה ירדתי מהאלפא 166 שפורסמה פה במחיר משוגע]. אבל בהחלט את הביצועים והטאצ' הספורטיבי++, וכשמוסיפים לזה את המראה והאיבזור, לא יודע אם בכלל יש לה מתחרות בחבילה הזאת [תקנו אותי אם אני טועה].

הבעיה, כמו הרבה דברים בחיים, זה הכסף...

אין שום בעיה ללכת לבנק ולבקש הלוואה [וגם לקבל], כמו 60% ממדינת היהודים, אבל אני לא כ"כ אוהב את הגישה.

תודה לכל העוזרים, למדתי המון, עכשיו החלומות שלי יותר ממוקדים :lol:

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...