Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ייתכן ואצטרך להחליף מצמדים בקרוב, התחילו לי רעידות בגיר בתחילת נסיעה, ויש לי מספר שאלות:

1. האם פירוק הגיר ברכב הנ"ל (לצורך החלפת המצמדים) כולל גם פירוק הגשר המחבר בין הגלגלים (כפי שקורה בדגמי סיאט השונים)?

2. הבנתי שכן מפרקים משולשים, ציריות של הגלגלים, חלק מהתושבות של הגלגלים, במידה והגשר לא מפורק, האם עדיין צריך לעשות כיוון פרונט אחרי ההחלפה?

3. איך נחשב מוסך העוגן בנתניה (מורשה של צ'מפיון) לצורך ביצוע ההחלפה, מבחינת מקצועיות ושירות?

האם יש מוסך מורשה אחר (מימוש אחריות) שאתם ממליצים עליו?

תודה רבה רבה לכל העוזרים!

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האם אתה בטוח בכך?

לפעמים מה שצריכים לפרק בלאון לאו דווקא מצריך גם בגולף, לכן אני שואל.

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

אחי זה אותו אוטו אותו מרכב.

וכן בטוח. לי עשו כיוון פרונט לאחר שלא נעשה טוב לאחר החלפה

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם

45 אלף ק"מ.

תודה ilia044, אשמח לעוד תגובות בעניין, כמו כן על רמת המקצועיות והשירות במוסך העוגן נתניה.

פורסם

אל תתקרב למוסך העוגן בנתניה. גם ישחטו אותך במחיר וגם יעשו עבודה חובבנית. אכלתי מספיק פאדיחות מהם.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

הבעיה לא נפתרה גם כיום. בכל מקרה למה לא תסע בכל זאת פעם אחת למוסך רון בתל אביב ? אולי. זה נראה לך רחוק אבל יחסוך לך כאב ראש אחר כך

פורסם (נערך)

מעניין שיש אנשים שנוהגים בזהירות ועוברים 45k. ומצד שני בפורום שיפורים יש מכוניות (עם dsg7 מקורי) משופרות עם 230 כס ו34 קגמ שעוברות 80k עם גיר מקורי ובלי להחליף/לתקן שום דבר. ואני בטוח שהם מנצלים את הכוח של המנוע...

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם

ההסתכלות רק על ק"מ היא מוטעת אצל רוב אנשים. אני לא יודע אם זה ככה גם היום, אבל טרקטורונים לדוגמה, מודדים לפי שעות מנוע ולא ק"מ.

לגבי הסוגייה הזאת, יכול להיות רכב שעבר 5,000 ק"מ בשנה רק בעיר (עם פקקים) וטחן קלאצ'ים, ברקסים וכו' בעוד שרכב שעבר 20,000, אבל נסע בעיקר בדרכים בינעירוניות (נניח ולשניהם יש אותם שעות מנוע). איזה רכב אתה היית לוקח?

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

פורסם

אני עם גולף 7 בצעתי החלפת הקלצים בצמפיון מרכזי בראשל"צ. עבדו יפה ונקי והרכב חזר עם הגה ממורכז וללא רעידות בגלגלים ( כלומר אם היה צריך כיוונו פרונט בצורה מושלמת)

פורסם
ההסתכלות רק על ק"מ היא מוטעת אצל רוב אנשים. אני לא יודע אם זה ככה גם היום, אבל טרקטורונים לדוגמה, מודדים לפי שעות מנוע ולא ק"מ.

לגבי הסוגייה הזאת, יכול להיות רכב שעבר 5,000 ק"מ בשנה רק בעיר (עם פקקים) וטחן קלאצ'ים, ברקסים וכו' בעוד שרכב שעבר 20,000, אבל נסע בעיקר בדרכים בינעירוניות (נניח ולשניהם יש אותם שעות מנוע). איזה רכב אתה היית לוקח?

אבל למה בן אדם שקונה רכב במיטב כספו צריך לעשות את החישובים של לנסוע יותר מחוץ לעיר בגלל המצמד שייטחן בנסיעות עירוניות? בדור חדיש שכזה גירים גם מהסוג הזה צריכים להחזיק מאות אלפיי קילומטרים כולל המצמדים בדיוק כמו תיבות אוטומטיות וידניות שמחזיקות יופי בתנאים לא תנאים ובלי חישובים מיותרים.

פורסם

מסכים עם מאור30. נראה שעדיין הטכנולוגיה לא הבשילה גם במודלים החדשים. יש יותר מדי רכבים בני שנה או פחות (כמו שלי) שנדרשו להחלפת מצמדים בק"מ נמוך, תוך כדי שננהגו במתינות. מבחינתי, VAG עדיין לא פתרו את כל הבעיות בתיבה הרובוטית.

• תוכן חדש...