Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב"ה.

יש לי פולקסווגן גולף, שמורה לגמרי, מ2007 עם 62000 קמ"ש.

היום ניסיתי להתניע את הרכב, הקוד משמיע קול שהוא בסדר אבל כשאני מכניסה את המפתח הוא זז טיפה וזהו..

ניסיתי מלא זמן להתניע לבד וגם הגיעו חברה מארגון ידידים לעזור לי וניסו לפרק את הפלסטיק לראות עם יש בעיה או עם המצבר ואולי המפתח השני, ואולי ההגה נעול.. וכלום

המצבר תקין

אחד מהם אמר שהסוויץ' נדפק משהו עם הפידים וכנראה צריך להחליף אותו.

יש לכם רעיון מה נדפק שם?

ואיך \איפה לתקן? ועלות משוערת?

תודה

פורסם

המפתח לא יוצא בכלל בשום מצב?

ניסית לשחק עם ההגה תוך כדיי שאת מנסה להניע או להוציא את המפתח?

בדקת שאת על Parking?

My Car: Audi A6 C6 2.4 V6 2006

פורסם

לא הסברתי את עצמי טוב.

המפתח יוצא ונכנס חופשי, אבל לא מסתובב.

וכן אני על פארקינג. וניסיתי לשחק עם ההגה...

פורסם

ככל הנראה צריך להחליף את מנעול ההגה. חלק שממוקם מתחת לצילינדר. להערכתי תצטרכי לגרור את האוטו למוסך מורשה ברשת היבואן כי יצטרכו לקודד אימובילייזר לאחר תום העבודה.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

דווקא לי נשמע שאין כל קשר לנעילת ההגה ,אם אני מבין נכון שההגה לא נעול וניתן לסובב אותו

נשמע כמו הפינים בתוך הסווטיש שנדפקו

יצא לי לראות כבר סיפור כזה בעבר..

במצב כזה יש צורך בהחלפת סוויטש וקידוד מחדש של המפתחות ,וזה סיפור דיי יקר (כמה אלפים להערכתי)

או שתמצא מישהו שמתעסק עם שיפוץ סוויטשים כאלו ,גרור אליו את הרכב ,וכך תחסוך הרבה כסף של החלפה שלמה וקידוד חדש של המפתחות

בהצלחה

• תוכן חדש...