Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהממת, תתחדש

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש.

הרכב הזה בהחלט עונה להגדרה של מכונת הנהיגה המושלמת.

תתאפק, ותסיים את ההרצה כמו שצריך.

Sent from my D5803 using Tapatalk

M-TECH E46

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סתם אוטו טוחן דלק בלי מקום מאחורה. במחיר הזה אני מעמיד צי של אאוטלנדרים ברמת אבזור הכי גבוהה שיש עם מובילאיי!

כל הכבוד על הקניה הלא שגרתית, אנשים כמוך הופכים את כבישי ישראל למקום מעניין יותר.

תהנה מהרכב המדהים הזה :mm_yeah:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

היי מנהלים

מדוע הנושא הועבר לפורום אוף טופיק? דרך כלל אני רואה שאנשים פותחים שרשורים על קבלת רכב חדש בפורום "רכב כללי" ?

פורסם

סקירות רכב נשארות בפורום כללי, שרשורי התחדשתי בדרכ יעברו לאוף.

תבלה והכי חשוב תנהג באחריות, זו לא מכונית לפוחזים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מדהימה!

בסופ''ש האחרון הצטרפה אלינו לטיול M2 בצבע הנ''ל, הבחור עוד בהרצה מאופקת וממושמעת כך שאין לי רשמים.

אם לג'ק ספארו הייתה כזאת היא הייתה נקראת "הפנינה הכחולה"

• אחראי פורום
פורסם

יפהפייה. סדרה 2 היא האהובה עליי, בטח בדגם הזה.

תתחדש!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תודה חברים...

אני לא זוכר הרבה רכבים שקיבלו ככה בפורים רק פרגון בלי הסתייגויות מדהים....

גם אני נמצא דיי בהרצה ממושמעת... ולכן גם לי אין יותר מידי רשמים כרגע.

הדבר היחיד שאני יכול להגיד זה שהמתלים של הרכב מכוילים בצורה מדהימה לדעתי הרכב מאוד ספורטיבי קשיח ומהודק מצד אחד אבל מצד שני זה ממש מפתיע כמה הוא עדיין נוח לנהיגה...

מה שכן התיבת הילוכים מרגישה קצת פחות חלקה בהשוואה אל ה zf שנמצאת ב 235 כמובן שהסיבות לכך מובנות אני רק מצויין את זה...

את היתרונות שלה עוד לא ממש יצא לי לבדוק או לנצל בגלל ההרצה.

סך הכול הרכב פשוט מדהים ומשאיר חיוך ענק כל פעם מחדש...

• תוכן חדש...