Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

לאחרונה אני שוקל לרכוש פיג'ו 208 gti, התחלתי לברר בחברות ביטוח לגבי ביטוח מקיף, כמעט כולם מסרבים לבטח את הרכב הזה ואלו שכן מוכנים מבקשים סכומים של 7000 ומעלה!

משהו פה לא הגיוני בכלל, אני בן 33, עם רישיון משנת 2000 ללא תאונות או שלילות בכל הזמן הזה, כל הזמן הזה היה לי רכב ויש היסטוריית ביטוחים נקייה.

אשמח לדעת האם מישהו פה מכיר מקום שמוכן לבטח את הרכב הנ"ל במחיר ריאלי יותר?

תודה מראש.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

יש סוכנים שמתמחים ברכבים ספורטיביים, בד"כ למי שיש רכב שכזה פונה לסוכן ולא לחברות הגדולות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

בדקתי בוובי, ראיתי את ההצאות שיש שם, השאלה אם החברות הללו טובות ואפשר לסמוך עליהם?

אם למישהו יש המלצה לסוכן ביטוח טוב שמבטח רכבי ספורט?

לגבי לוביט אני אבדוק תודה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

סליחה אבל אני לא מבין איך הגעת לסכום הזה לי יש ביטוח לרכב מגיל 26 בלי עבר ביטוחי

מקיף + חובה עולה לי 4900.

פורסם

אתה מוזמן להתקשר וחבדוק בחברות ביטוח, רובן לא מבטחות ואלו שכן מבקשות את הסכום הזה עבור פיגו 208gti.

איזה רכב יש לך?

פורסם

מניסיון, רק לבטח אצל סוכן למי שיש רכב ספורטיבי לא בחברות הגדולות ולא בוובי.

אני משלם על ביטוח הרבה יותר אם זה מנחם אותך.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

מוזר, אני ביטחתי את הפולו אצל סוכן ב- 4100 ש"ח מקיף (אבל יש לרכב איתוראן) - וגם אז הם נגנו על זה שכל הרכבים הגרמנים נגנבים בטירוף.

מכיוון שיש לך רכב צרפתי אין לך את הבעיה הזו, מה גם שאני בן 29 עם רישיון משנת 2004 (בלי דו"ח אחד, אבל עדיין) ויש לך נתונים טובים יותר משלי.

בדוק במקומות נוספים ולא אצל החברות הישירות אלא אצל סוכנים.

פורסם

Renault Clio IV RS שנת 2014. ביטחתי שבוע שעבר ב4446 שקל בלי פוינטר ובלי איתוראן דרך סוכנות ביטוח שחבר פורום פה המליץ.

בן 28, בלי תאונות.

הביטוח ההזוי של קרסו הציע לי גם במחיר הזוי של 8 וחצי אש"ח

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

תנסה פה, יש להם קשר כלשהו לסוכנות הצפונית הידועה, והם מתחרים בלוביט עם הצעות מעולות.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

תודה אני אבדוק אצלם.

• תוכן חדש...