Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מאמין שאגלה חסרונות בהמשך (אין רכב מושלם - לא אשלה את עצמי), אך כתבתי את החסרונות כפי שהבחנתי בהם נכון לעכשיו. אעדכן בהמשך.

לגבי פייביש - שאלה מעליבה ואבחר ברשותך לא לענות עליה (קרא שוב את ה"כתבות" שלו).

תודה לכולם על הברכות - לא אודה לכל אחד באופן אישי כדי שלא תהיה פה הצפת הודעות. :)

צר לי שנעלבת אך איני מבין מדוע, בדיוק כמוך מדובר באיש אשר השפיע במידה רבה על שוק הרכב בישראל והוא בעל סגנון כתיבה דומה במאמריו, גם אם אתה לא הוא אני אני לא חושב שיש על מה להעלב.

בנושא השלילה ברכב, תראה, כתבת חיסרון ואז כיסת זאת ביתרון, שאלתי האם יש דברים שליליים, רעים, ברכב.

משהו קונקרטי כמו למשל "גיר בועט/מנוע חלש מדי/איכות חומרים נמוכה מהמקובל" וכו'...

אפילו ברכבים יקרים בהרבה מיצרנים יוקרתיים בהרבה מצאו חסרונות במבחן קצר יחסית.

יתכן שעדיין לא הבשלת בשביל לכתוב ביקורת אובייקטיבית?

עריכה אחרונה על ידי ExoduS

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 145
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
oryo - אשמח שתרחיב לגבי פסקה 3 ע"מ שאוכל להתייחס בפירוט.

את הרכב שלי ניתן לראות בחתימה, לא משהו מטורף כמו של dorki אבל גם לא קוטל קנים. מה גם שלצערי הוא בצבע שמשודך לסטיגמה מסוימת (כשרוכשים יד2 'מתפשרים', בתכלס רציתי לבן).

אף אחד לא עושה איתי תחרויות, לא נצמדים, לא פתיחות, לא לחיצות... אנשים לא מנסים להדבק אלי בשביל להבין מה זה העלה הירוק על הצד או למה יש שני אגזוזים (בתכלס התבהר לי שאין אדם שאני מכיר מחוץ לפורום שבכלל יודע מה זה תלתן ירוק).

לכן תמוהות בעיני העדויות שלך על האולטרה-צומי לה הפולו זוכה על הכביש... ייתכן שזה fail של אלפא (וגם של במו אם לשפוט לפי דברי dorki), וייתכן שלעיתים אתה מפרש לא נכון את הנהיגה המפגרת של חלק מחברינו לכביש(?)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני לא בטוח שזה fail של אלפא, קליאו ספורט בצבע דובדבן, לאון טורבו אדומה, אאודי איי 3 שחורה ואלפא 159 מכוערת מעולם לא זכו ליחס שכזה.

יתכן שמשהו דפוק בסגנון הנהיגה שלנו.

פורסם

אף אחד לא עושה איתי תחרויות, לא נצמדים, לא פתיחות, לא לחיצות...

זו החזות המאיימת שלך.

לגבי המאמר, אהבתי את הפירוט על וולפסבורג. השכלתי.

לגבי הפסקה הבאה:

וארבעת בלמי דיסק כאשר הקדמיים גדולים יותר וכל הארבעה עם קליפרים צבועים באדום נחשק - באופן יחסי כמובן.

לא הבנתי אם האדום נחשק לעומת גווני אדום אחרים, שנחשקים יותר (או אולי פחות) או שהחשקנות מקורה בעצם זה שהקליפרים צבועים.

מיותר היה לציין שהקליפרים האחורים קטנים יותר, זה תמיד נכון. זו עובדה מיותרת לציון. רק לאמר שאפשר היה לא לציין או לכתוב או לאמר את זה. בכלל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בהקשר של איביזה קופרה, שופרסל היטיבו לתאר את ההבדל

hqdefault.jpg

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
את הרכב שלי ניתן לראות בחתימה, לא משהו מטורף כמו של dorki אבל גם לא קוטל קנים. מה גם שלצערי הוא בצבע שמשודך לסטיגמה מסוימת (כשרוכשים יד2 'מתפשרים', בתכלס רציתי לבן).

אף אחד לא עושה איתי תחרויות, לא נצמדים, לא פתיחות, לא לחיצות... אנשים לא מנסים להדבק אלי בשביל להבין מה זה העלה הירוק על הצד או למה יש שני אגזוזים (בתכלס התבהר לי שאין אדם שאני מכיר מחוץ לפורום שבכלל יודע מה זה תלתן ירוק).

לכן תמוהות בעיני העדויות שלך על האולטרה-צומי לה הפולו זוכה על הכביש... ייתכן שזה fail של אלפא (וגם של במו אם לשפוט לפי דברי dorki), וייתכן שלעיתים אתה מפרש לא נכון את הנהיגה המפגרת של חלק מחברינו לכביש(?)

טוב, זה המצב בכל אופן אצלי וזה מתחיל לעלות לי על העצבים - בקרוב תהיה מצלמה ותראו בעצמכם.

אגב, אני מוכן להישבע שראיתי את הרכב שלך כבר כמה פעמים.

צר לי שנעלבת אך איני מבין מדוע, בדיוק כמוך מדובר באיש אשר השפיע במידה רבה על שוק הרכב בישראל והוא בעל סגנון כתיבה דומה במאמריו, גם אם אתה לא הוא אני אני לא חושב שיש על מה להעלב.

בנושא השלילה ברכב, תראה, כתבת חיסרון ואז כיסת זאת ביתרון, שאלתי האם יש דברים שליליים, רעים, ברכב.

משהו קונקרטי כמו למשל "גיר בועט/מנוע חלש מדי/איכות חומרים נמוכה מהמקובל" וכו'...

אפילו ברכבים יקרים בהרבה מיצרנים יוקרתיים בהרבה מצאו חסרונות במבחן קצר יחסית.

יתכן שעדיין לא הבשלת בשביל לכתוב ביקורת אובייקטיבית?

צר לי לאכזב אותך, אך בענף הרכב יש עליו ביקורת שלילית ביותר (איני יכול להרחיב אך ממקור ראשון. אם נפגש בע"פ באחד האירועים אשמח להרחיב בע"פ בלבד) - אך מסכים שהוא משפיע על ענף הרכב. לשאלתי מדוע נותנים לו מכוניות מבחן ענה מנהל מכירות ארצי (לא צ'מפיון) שהוא משפיע על אנשים. לגבי הכתיבה שלו אני סולד ממנה וזאת בלשון המעטה.

לא מצאתי חסרונות - מצדי קח מפתח, עשה סיבוב ומצא חסרונות בעצמך, אני לא אמציא חסרונות ע"מ שזה יראה טוב בטקסט. צר לי.

אני לא בטוח שזה fail של אלפא, קליאו ספורט בצבע דובדבן, לאון טורבו אדומה, אאודי איי 3 שחורה ואלפא 159 מכוערת מעולם לא זכו ליחס שכזה.

יתכן שמשהו דפוק בסגנון הנהיגה שלנו.

לדעתי זה תלוי מאוד היכן אני נוסע - בפריפריה יתלהבו יותר ממכוניות כמו פולו מאשר בתל אביב.

לא הבנתי אם האדום נחשק לעומת גווני אדום אחרים, שנחשקים יותר (או אולי פחות) או שהחשקנות מקורה בעצם זה שהקליפרים צבועים.

מיותר היה לציין שהקליפרים האחורים קטנים יותר, זה תמיד נכון. זו עובדה מיותרת לציון. רק לאמר שאפשר היה לא לציין או לכתוב או לאמר את זה. בכלל.

אדום באופן כללי, פרט לכך שים לב שכתבתי "באופן יחסי".

Stio , ממליץ לך להעלות אייקונים לתחנות הרדיו במערכת המולטימדיה שלך. זה משדרג את המראה וחווית השימוש ברדיו.

איך עושים זאת?

בהקשר של איביזה קופרה, שופרסל היטיבו לתאר את ההבדל

[ATTACH=CONFIG]460895[/ATTACH]

כמה שזה נכון!

פורסם

אני נמצא במערכה להוצאת אזרחות גרמנית

בתור חצי גרמני וחצי כורדי, אתה יכול לטעון שאתה חצי פליט :wink:

תתחדש, תהנה ותזהר מנשים שמנופפות בחפצים, מדילדו ועד סכין...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

כל זה ובלי לדים?

על לדים רצו "רק" 8,000 ש"ח ועל קסנון מחיר "שווה לכל כיס" של 12,000 ש"ח... :shock:

אגב, באיביזה קופרה יש לדים.

בתור חצי גרמני וחצי כורדי, אתה יכול לטעון שאתה חצי פליט :wink:

תתחדש, תהנה ותזהר מנשים שמנופפות בחפצים, מדילדו ועד סכין...

בהחלט! :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא קראתי את הכל אבל ניכר שאתה מרוצה מהרכב שקנית לאחר מאבק ממושך. זה הכי חשוב.

עם כל המאבקים בצ'מפיון ובחצי עולם כדי שיביאו לארץ בדיוק את הדגם שאתה רוצה, יש לך את הזכות המלאה לרשום מה שמתחשק לך על חוויות עוצרות נשימה, גווני אדום נחשקים, ציון עובדות מיותרות כמו שכל דיסק יש גם קליפר ויחס יוצא דופן מנהגים אחרים בכביש. הרווחת את זה ביושר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מחירים גבוהים מאוד לתוספות פשוטות יחסית, המצב זהה אצל יבואנים עממים אחרים או שרק צ'מפיון מככבים ככה?

בנושא הפריפריה, אני מתנייד בנתניה הידוע כשמורת ערסים.

אגב, עשיתי גוגל לאילן פייביש וראיתי שהוא מנכ"ל של מגזין לרכבי ספורט ויוקרה, לעניות דעתי כבוד להיות בעל סגנון כתיבה דומה.

אני משתדל לא לתת לדעות של בעלי אינטרסים להשפיע עלי ובמקום זה פשוט בוחן את העובדות בשטח.

בכל אופן, תהנה מהרכב המושלם ובהחלט תסקר לנו אותו אחרי חוויות שימוש ארוכה יותר.

פורסם

אאוטלנדר, כאילו דהה!

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...