Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זה הכיוון אולי כדאי לשקול גם את הUE Megaboom ,

יותר מהתקציב אמנם אבל לדעתי הרבה יותר מרשים (עדיף להזמין מאמזון חצי מחיר מהארץ)

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי מצאתי עבורך בארגיין של החיים. שמינית ממחיר רגיל,איכותי ועם ביקורות טובות. יש להתעלם מתפקידה כתחנת עגינה מפאת גיל המוצר(למרות שיש מתאמים גם לדורות אייפון חדשים) אבל בלוטות׳ יתפקד נהדר. ההתלבטות היחידה שלך תצטרך להיות מה עושים עם 500 ₪ שנשארו בתקציב...

תהנה:

http://www.wallashops.co.il/רמקול-בלוטוס-תחנית-עגינה-PHILIPS-מסדרת-Fidelio/pi6JE5GD30CA3201?cfm=bcd0623cd862&psuid=2953d930ef443247&utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=200516_group_all

בנוסף,חיפשת ולא מצאת,הנה:

http://www.ebay.com/itm/131812186680?var=431173236635

פורסם
לדעתי מצאתי עבורך בארגיין של החיים. שמינית ממחיר רגיל,איכותי ועם ביקורות טובות. יש להתעלם מתפקידה כתחנת עגינה מפאת גיל המוצר(למרות שיש מתאמים גם לדורות אייפון חדשים) אבל בלוטות׳ יתפקד נהדר. ההתלבטות היחידה שלך תצטרך להיות מה עושים עם 500 ₪ שנשארו בתקציב...

תהנה:

http://www.wallashops.co.il/רמקול-בלוטוס-תחנית-עגינה-PHILIPS-מסדרת-Fidelio/pi6JE5GD30CA3201?cfm=bcd0623cd862&psuid=2953d930ef443247&utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=200516_group_all

:shock:

במחיר כזה - לחטוף.

פורסם

איך הם מוכרים אותו ב99?, בזאפ הוא נימכר בלאסט פרייס ב800+, מה הקאצ'?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)
איך הם מוכרים אותו ב99?, בזאפ הוא נימכר בלאסט פרייס ב800+, מה הקאצ'?

אין קאצ׳. כל תחנות העגינה הוותיקות,שיועדו במקורן למכשירי אפל עם חיבור 30 פינים טרם המעבר המבורך ללייטנינג איבדו מזוהרן ואנשים לא אוהבים מתאמים.

רצה הגורל,ופונקציית הבלוטות׳ ,הנוחה כ״כ, מתאימה עדיין לכל סוגי המכשירים כמעט.

יש מלאים שנוצרו ומישהו קנה סטוק מאיזה דילר בחו״ל ונפטר ממנו במחיר הקרן ועוד קצת. לדעתי.

במקביל,הרבה פעמים ליבואן יש מכשירים שנותרו על המדף ואין כמות גדול אלא יחידות בודדות וכדי לממש סחורה במהירות,מתאבד על המחיר. זו הזדמנות.

פרסמתי פה לפני שבועיים בערך,והדיל כבר נגמר,תחנת עגינה איכותית במיוחד של פיוניר(!!!) שעלתה עם השקתה למעלה מאלפיים ש״ח ,רק ב199 ש״ח.

יש מציאות היסטריות בתחום הזה. אם בכוונתך להתעלם בתחנת העגינה ולהשתמש רק כבלוטות׳,אין טוב מזה.

אגב,אני גם הייתי קונה איזה אייפון 4s בגרושים ומשאיר אותו קבוע עם אפליקציית רדיו שתפעל כל הזמן או שירים מהאייפוד המובנה.

ככה זה אצלי במשרד.

עריכה אחרונה על ידי Johnathan
פורסם

וואוו באמת שווה, כל הכבוד!

ואכן קל מאוד לימצוא איפון 4 בגרושים ולהפוך אותו לספריית מוזיקה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הי לכולם,

מתנצל על העיכוב, פשוט שאני איטי בעת האחרונה.

שקלתי כאן את כל העצות שלכם בהתאם לצרכים, לתקציב ולרצון של בעל השמחה. כרגע הוחלט ללכת על רמקול נייד, איכותי ככל הניתן.

לגבי תחנת העגינה של פיליפס:

תהנה:

בנוסף,חיפשת ולא מצאת,הנה:

http://www.ebay.com/itm/131812186680?var=431173236635

:shock:

במחיר כזה - לחטוף.

וואוו באמת שווה, כל הכבוד!

ואכן קל מאוד לימצוא איפון 4 בגרושים ולהפוך אותו לספריית מוזיקה.

יצאתי חומוס. כדרכי בעת האחרונה כאמור, אני זז לאט ועד שהחלטתי להזמין ביום ב' (אני באמת לא יודע מה עצר בעדי וגם יש לי אייפון 4 ספר) נגמר המלאי ונראה לי שזו החמצה אמיתית.

האם לדעתכם הוא יחודש?

מישהו יודע אולי על אתר מכירות נוסף שמוכר מלאי כזה (הכי קרוב שמצאתי זה אזור ה-300 ש"ח)?

ממש החמצה בכל מקרה (חבל).

לגבי רמקולים ניידים:

יצא לי לעשות הרבה בדיקות.

לא מצאתי שהבוס או ה-ביט של ד"ר דרה נשמעים הרבה יותר טוב. האזנתי בחנות מסוימת גם ל-JBL FLIP 3 וגם ל- JBL CHARGE 2 PLUS. השני קצת גדול יותר ועל פניו לשניהם בערך אותה עוצמה. ההבדל שאני שמתי לב אליו הוא שהאלמנטים שח ה-CHARGE גדולים יותר ובעוצמות גבוהות הוא נשמע יותר טוב, מה גם שהבאס שלו עמוק יותר.

מה דעתכם?

בדיוטי פרי (יש מישהו שנוסע השבוע) אפשר לקנות את ה-FLIP ב-100 דולר ואת ה- charge 2 plus ב- 155$ כך שגם היקר יותר בתקציב.

בתודה,

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

נתקלתי לפני כמה חודשים ב FLIP3, למעשה האזנתי לו - ואז הלכתי לברר מה זה הדבר הזה.

ללא ספק מדהים מה שאפשר להוציא היום מרמקול כ"כ קטן; באס שהוא סופר-מפתיע ואיכות טובה מאוד לרמקול בסדר גודל הזה, גם במחיר וגם בגודל.

לא יצא לי להשוות מול אחרים אבל לפחות מהאזנה לזה, הייתי לוקח בלי לחשוב פעמיים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

לגבי רמקולים ניידים:

יצא לי לעשות הרבה בדיקות.

לא מצאתי שהבוס או ה-ביט של ד"ר דרה נשמעים הרבה יותר טוב. האזנתי בחנות מסוימת גם ל-JBL FLIP 3 וגם ל- JBL CHARGE 2 PLUS. השני קצת גדול יותר ועל פניו לשניהם בערך אותה עוצמה. ההבדל שאני שמתי לב אליו הוא שהאלמנטים שח ה-CHARGE גדולים יותר ובעוצמות גבוהות הוא נשמע יותר טוב, מה גם שהבאס שלו עמוק יותר.

מה דעתכם?

בדיוטי פרי (יש מישהו שנוסע השבוע) אפשר לקנות את ה-FLIP ב-100 דולר ואת ה- charge 2 plus ב- 155$ כך שגם היקר יותר בתקציב.

בתודה,

בן.

תבדוק את תחנת העגינה שהוצעה לך בקומה שמעלי.

בCHARGE הבס חזק יותר אך הצלילים האחרים (מיד וגבוה) נשמעים אטומים, והרמקול לא מאוזן לדעתי.

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם
שלא תגיד שלא אוהבים אותך...-)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?602077-מערכת-סאונד-תחנת-עגינה-BOWERS-amp-WILKINS-Z2-לIPHONE-5-6-חדשה-באריזה

מוצר משובח. חוץ מעניין ירושלים,אני לא מזהה חורים בתסריט. נראה לי פונקט. תהנה.

אכן נראה שמדובר במוצר משובח אלא שלמעט העובדה שנמצא בי-ם, הסתכלתי באינטרנט - הוא גדול יחסית ומעבר לכך, מחמיץ קצת את הפואנטה בגינה נשקלה בכלל תחנת העגינה של פיליפס שהיתה מאוד זולה (מאוד), עם עוצמה סבירה לחלוטין, גודל פרקטי ודווקא החיבור לאייפון 4 (שיש לי כדי להשתמש כאייפוד).

הקיצר, בהחלט החמצה. כרגע את תחנת העגינה של פיליפס איתרתי ב-300 ש"ח ואני תוהה אם זה עדיין אטרקטיבי?

נתקלתי לפני כמה חודשים ב FLIP3, למעשה האזנתי לו - ואז הלכתי לברר מה זה הדבר הזה.

ללא ספק מדהים מה שאפשר להוציא היום מרמקול כ"כ קטן; באס שהוא סופר-מפתיע ואיכות טובה מאוד לרמקול בסדר גודל הזה, גם במחיר וגם בגודל.

לא יצא לי להשוות מול אחרים אבל לפחות מהאזנה לזה, הייתי לוקח בלי לחשוב פעמיים.

איציק

תבדוק את תחנת העגינה שהוצעה לך בקומה שמעלי.

בCHARGE הבס חזק יותר אך הצלילים האחרים (מיד וגבוה) נשמעים אטומים, והרמקול לא מאוזן לדעתי.

לאור המלצתכם, בפרט זו של ניר שחוזרת על עצמה, אני חושב שהפליפ 3 יכול להספיק, גם מבחינת עוצמה וביחס לצורך. יש לי אפשרות לרכוש אותו ב-425 ש"ח בדיוטי פרי ואת הצ'ארג' 2 + ב-600 ש"ח, נראה לי שלדעתכם הראשון אמור להספיק?

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

לי יש את האח הגדול (בעצם הענק) של הפליפ האקסרים שהוא רמקול נייד מדהים ויש האומרים שהוא הטוב מסוגו בגזרת המחיר אבל הוא אכן גדול ומעט מגושם וגם יקר למדי (כ-1300 ש"ח).לפני רכשתי אותו, שקלתי לרכוש 2 פליפים כדי ליצור תחושה היקפית (ל-JBL יש תכונה של חיבור בין רמקולים) ומכל מקום הפליפ איכותי מאד ומפתיע יחסית לגודלו ולמחירו.. ניתן למצוא אותו בארץ במבצעים במחיר קרוב לדיוטי. הייתי מציע לקפוץ לחנות מתמחה כמו באג וכיו"ב, להאזין לכל אחד,גם בווליום נמוך, בינוני וגבוה לנסות להבין כמה זמן סוללה יש בהאזנה סבירה, לקרוא מעט ביקורות בעיקר בחו"ל ואז להגיע להחלטה מושכלת. בסופו של דבר מדובר רק ברמקול נייד קטן אך מצד שני, ההתרשמות מרמקולים היא הרבה פעמים סובייקטיבית מאד.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

ראשית, תודה לכולם על הרצון לעזור ועל המידע הרב שהאיר את עיניי, גם לעתיד. הפורום הזה, כרגיל, מוכיח עצמו כמקום מצוין להתלבט.

אם זה עדיין רלוונטי, אני פעם במקרה שמעתי את זה

https://imphone.co.il/index.php?route=product/product&product_id=109

NUDE AUDIO L וישר רצתי לקנות. לדעתי פשוט שומעים בנז, וסוללה מחזיקה המון זמן (8 שעות) קניתי ב 250, שווה כל שקל.

תודה על ההמלצה אך לאחר שהאזנתי לו ואף שהוא מאוד נחמד (אשקול לעצמי) האופציות האחרות שעלו כאן היו עדיפות בשקלול כל הדברים שחשובים לי.

אז אחרי שהדבר הזה ^^^ ירד מהפרק כי חיכיתי מידי, לצערי, ולאחר שבדקתי את זה, שאכן המחיר שלו מאוד אטרקטיבי ביחס לנתונים >>>

ישששש עשן לבן לאחר מחקר לא קטן.

מצאתי את הרמקול הטוב ביותר עד 600 זוז ב 515 שח עד הבית כאשר בארץ הוא עולה פי שניים קרי אלפייה .

Denon Envaya Mini DSB-100

כמו גם, למרות שהאזנתי בחנות, החידוד הזה, שהביא לבדיקה נוספת, מאוד עזר לי >>>

עשיתי בדיקה אחרונה בין 3 הפיינליסטים: JBL FLIP 3, JBL CHARGE 2 +, Denon Envaya Mini DSB.

ביחד עם המלצותיכם, קריאת/שמיעת חומר רב והסקירות הללו:

• : למרות פער המחירים, ידו של הפליפ הייתה על העליונה (ואולי דווקא בגלל פער המחיר, למרות שבין המחיר באמזון גרמניה, ותודה לאייל כרגיל, למחיר בדיוטי פרי למשל, אין הבדל גבוה). כמו כן, קראתי ביותר מידי מקורות שהסוללה של הדנון לא ממש מוצלחת.
  • למרות שבחנות התרשמתי שהצ'ארג' נשמע יותר טוב, החידוד של ניר, והמון תודה גם לו, הובן לי במבחן שבלינק (כמו גם באחרים), כאשר בדיקת המפרטים, מצ"ב ומצ"ב, לא מראים יתרון כלשהו לצ'ארג', וגם לא מצדיקים את פערי המחיר) לכן הפליפ עדיף לי.

בסיכומו של דבר, כשאני בוחן את קהל היעד למכשיר, ועוד שלל נתונים , כשברור לי שיש פה קומפרימיסים, אז המכשיר הנ"ל נראה הכי מתאים ואני מקווה מאוד שבעל השמחה יהיה מרוצה (אולי בגלל שזה כ"כ חשוב לי אני חופר מידי, ואולי זה רק כי אני זה אני).

מחר יירכש ע"י בן משפחה בדיוטי פרי (עולה שם 425 ₪, כמו באילת, ולא מצאתי זול יותר) ולאחר שיגיע בתחילת שבוע הבא אספק רשמים.

המון תודה לכולם,

בן.

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

ROY:

• תוכן חדש...