Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך - וולוו V40 T3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חן - עם כל הכבוד, כנראה הלקוחות הפוטנציאלים של הוולבו האלה הם לא מזי מכלוף מהקאנטרי.

נו נו רק הירשברג?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא לזה התכוונתי.

יש לכל מותג לקוחות פוטנציאלים. יש כאלו שירכשו רק ב.מ.וו או אפילו משהו נפוץ כמו מאוהבי טויוטה.

יש גם כאלו שיש להם פינה חמה בלב לוולבו. תבדוק, נראה לי שאתה מכיר ממש טוב 2 כאלו [emoji6]

פורסם

אני הבנתי את ההודעה שלך עם הקאנטרי בתור משהו כמו "אנשים שמחפשים מקסימום פוזה לשקל, הם לא קהל הלקוחות של הרכב הזה", ולכן הסחבקוקית מהקאנטרי לא הבינה מי ירכוש t3 כאשר ניתן לרכוש ג'יפ כמו (אתם יודעים מה בא עכשיו)אאוטלנדר.

ואני מסכים לגמרי, אם זו היתה הכוונה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הבנת מדוייק.

מעטים יבינו מדוע צריך לשלם 160K וצפונה עבור קומפקטית, טובה ככל שתיהיה, כשאפשר לקבל הרבה יותר פח ופוזה ב 20K פחות.

מה שעושה הוולוו הזו בחצי דוושה לא עושה אף דגם של הטוקסון (זו לא טעות) בפול גז, וכבונוס היא חסכונית ב 50%.

אה, ואין לה מולטימדיה סינית ב 50$.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הג'יפונים לא נותנים שום תמורה בתנועה, ואלה שכן (ספורטאז' gt, פיאט 500x,קוגה) יקרים יותר. המשחק שם אחר ומקביל.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

היתרון המובהק היחידי של הקרוסאוברים הוא נוחות כניסה/יציאה עדיפה, בעיקר לאנשים עם בעיות גב.

לאבא שלי הייתה סיד והוא החליף אותה לאחר פחות משנתיים כי היה לו קשה לצאת ממנה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• חברי המעגל הראשון
פורסם
נושא התשלומים לא קשור. הוא שם או לא, בכל מקרה.

זה נכתב במכוון לאדון נובירה, שממליץ לכולם לעשות תשלומים על ג'יפון ריק מתוכן.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הג'יפונים לא נותנים שום תמורה בתנועה, ואלה שכן (ספורטאז' gt, פיאט 500x,קוגה) יקרים יותר. המשחק שם אחר ומקביל.

הג'יפונים נותנים ייתרון ענק ב

*כניסה וביציאה-לא רק לבעלי בעיות גב.

*פריקה והעמסה של הרכב- לא רק לבעלי חנויות חיות, מספיק שהאשה פעמים בשבוע הולכת לסופר עוד פעמים לוקחת את הילד עם התיק ג'ודו ועוד פעמים עם הילדה עם הצ'לו לחוגים והיא מאוד תשמח בקרוס אובר גבוהה עם זוית הטענה שטוחה.

*תנוחת נהיגה גבוהה ושלטת שנותנת להרבה מאוד אנשים שהם לא "נהגים" הרבה יותר בטחון על הכביש.

בהתעלם מהשריטה שלנו פה בפורום על כל מיני שטויות של ביצועים, אחיזה ושאר דברים שמענינים פרומיל מהאוכלוסיה, ג'יפונים נותנים כ"כ הרבה, שאין שום הגיון לקנות במקומם רכב פרטי ורואים את זה היטב במכירות ועל הכביש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אלה בעצם 2 יתרונות בסך הכל. כניסה ויציאה נוחה והטענה קלה יותר. תחושת הביטחון לא שווה הרבה אם הכביש מוצף בג'יפונים. אותם אנשים שצריכים גודל וגובה כדי לחוש ביטחון מסתבכים בחניות בעיר בגלל המימדים האלה. רוב הג'יפונים שנמכרים פה בכמויות הם עגלות זוללות דלק בהשוואה למשפחתיות, מאחר ויש להם בדיוק את אותו מנוע 1.6 אטמוספרי וגיר אוטומט אבל על בודי כבד וגבוה יותר.

לדעתי הנוחות בגובה בטלה בשישים ליד שאר החסרונות, בהנחה ואין לך בעיות בריאותיות או שזה משמש כרכב עבודה בשבילך.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא יודע על מה אתם מדברים, אבל בחורף אני מרגיש הרבה יותר טוב על הכביש עם סורנטו ולא בסיטרואן. גם בימי הקיץ החמים כמו היום ומחר אני אשלם 50% יותר על דלק ואעשה מסלול פתח תקוה-נצרת עילית- קריות- יוקנעם-יבנה-פתח תקוה עם ג'יפ כי הוא יותר נוח ופחות מעייף בנסיעות ארוכות. עשיתי מסלול הזה גם הלקסוס ct200 של אשתי והוא היה פחות נוח. שלא יהיה ספק, אני הרבה יותר נהנה עם ds3 שלי. אבל רכב קומפקטי לעולם לא יהיה נוח כמו ג'יפ או ג'יפון מודרני.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

עזוב קומפקטי, בהנתן גודל זהה/ דומה, אתה מעדיף לעשות את המסלול שהזכרת (או כל התניידות יומיומית אחרת) ב I35 או ב IX35?

עם ג'וק או עם קליאו?

אני חושב שהתשובה ברורה לכולם ומשתקפת נהדר בתבלאות המכירות.

פורסם

דיון מאוד מעניין :roll:, אבל לא יעזור כלום יש אנשים שלא תוכלו לחנך, הם פשוט מרגישים טוב יותר ברכב גבוה.

לחלק יש הסבר של כניסה/יציאה/הטענה והשאר פשוט מרגישים שולטים, בטוחים או מוערכים. בולשיט או לא, זה המצב.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

"לא תוכל לחנך"?

מי אמר שצריך לחנך לנהיגה בפרייבטים ולא בקרוסאוברים?

פורסם

משפטים כאלו מלמדים שיש אנחנו והם:

זה רק מראה שהתפיסה של "הרבה פח בקצת כסף" עדיין תקפה וקיימת.

מזלנו שבקהילה הזו המשפט הזה כמעט לא רלוונטי

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)

אני עם בגירה פה (רחמנא ליצלן). אני נוסע כל יום בתלתן, אבל לא משלה את עצמי שX1 או Q3 פחות טובים או נוחים - ולצורך עניין הם גם די זריזים.

בגזרת המחיר של הוולבו הרלבנטית, מי שלא מחפש תאוצות, באמת יהנה הרבה יותר בגיפון שבמחיר הזה יגיע הרבה יותר מאובזר, עם מנוע 2.0, וגם יוכל לשנע משפחה שלא בצפיפות... לא חייבים לעשות האלהה לרכב...

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...