Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים , באחד מהטיולים שלי בחול המועד , הגעתי לעליות של חיפה .

פתאום הרחתי דרך המזגן ריח חזק מאוד של שמן שרוף , כאשר פתחתי את מכסה המנוע עלו אדים ושמן טרי מאזור הממיר הקטליתי ( שיושב מאחורי המנוע ) .

 

מבדיקה זריזה לא עלו כל הזעות או נזילות מכייון אטם מכסה השסתומים ( שהוחלף לפני כחודש ימים )

יש לציין שככל הנראה הדבר נגרם מהמאמץ של האוטו בעלייה .

מכייון שבנסיעה במישור או באופן רגיל לעולם לא הרגשתי בתופעה הזאת.

 

רציתי לדעת מהם כייוני החיפוש החדשים שעלי לבדוק שיכולים לגרום לשמן להגיע לאזור הממיר\סעפת פליטה אחורית .

 

מכייון שהמנוע בפוקוס הוא בנטיה , קשה מאוד לראות מה הולך בחלק האחורי מנקודת מבט עליונה, לכן אני רוצה לעלות את האוטו על ג'ק על מנת לבדוק .

 

תודה לעוזרים

מדובר בפוקוס 2008 עם 114 אלף ק"מ .

עריכה אחרונה על ידי oorenn

יפני זה הכי אחי

×
×
  • תוכן חדש...