Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום מסלול - הרשמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל תודה רבה לאביה על הארגון, תוך מספר מאוד קצר של ימים מהרגע שהתעורר ביקוש בפורום, אביה לקח על עצמו את הארגון של היום הזה והצליח בגדול.

המסלול עצמו מדהים, למרות שנראה קטן מאוד יש ברובו מספיק מרווח לנהיגה, קצת מרווח לפרובוקציות וקצת גם לטעויות.

זאת פעם ראשונה שעליתי על מסלול ונהנתי מאוד.

אני כן מבין את איתי לדוגמא, יש קטעים שלא מתאימים לרכבים גדולים, אבל אני עדיין חושב שאפשר להנות בו בכל רכב.

אני לא יודע אם זה קורה בכל מסלול אבל לא רק אני שמתי לב לזה שתוואי המסלול מחסל את הצמיגים, האספלט מעולה לטוב (המון אחיזה) ולרע (על חשבון הצמיגים כאמור), אני לא בטוח שארצה לעלות שוב על המסלול עם רביעייה חדשה ויקרה, אולי עם צמיגי אקסטרים זולים יותר ולא פרימיום אני כן אעלה.

נינג'ה, חלק נכבד מהמשתתפים ביקשו לא לשתף את התמונות שלהם מסיבות כאלה ואחרות, אז מי שרוצה מעלה את שלו.

IMG_1079.jpg

Miata ND2

• תגובות 225
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באים ליהנות ולהשתפר. אין פה עניין של רמה. אתה לא בא להתחרות. היו אנשים שעשו מלא גימקאנות והיו כאלה שזו פעם ראשונה. אני למשל זו הפעם הראשונה שלי במסלול (רגיל לכבישים) והייתי צריך להתרגל, ועדיין היה סופר כיף. סטריליות ללא רוכבי אופניים או בעלי חיים.

image.jpegimage.jpegimage.jpeg

פורסם (נערך)

המסלול נראה מעולה!

אני אוהב מסלולים טכניים ו״להנדס״ ישורות; ולשמחתי ובניגוד לאיך שהוא היה נראה לי מהצד בזמן ההקמה, הוא בכלל לא צר מדי.

חבל שלא הזדמן לי, אבל ניחא. נשב לטחון אותו עם האביבי בהזדמנות.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

רציתי לבוא, רק שאני לא חושב שאני ברמה מספיקה למסלול, בהמשך.

אף אחד לא מכריח אותך לנסוע מהר או לסכן את עצמך.

אתה לוקח את הקצב שאתה רוצה.

אם יש מישהו יותר מהיר ממך, כעקרון הוא יכול לעקוף (כמו שאני נתתי למישהו לעקוף פעם אחת).

יכול להיות נחמד אם היו עוד אירועים עם אנשים שהם פעם ראשונה במסלול.

אגב, התחלתי לשקול לקנות רכב במיוחד בשביל זה כדי שהרכב היומיומי שלי לא ייפגע (מישהו מוכר מרצדס 190E?)

פורסם

תמונות:

20160506_093112.jpg20160506_101329_HDR.jpg20160506_102005.jpgIMG_1071.jpgIMG_1090.jpgIMG_1097.jpgIMG_1099.jpgIMG_1101.jpgIMG_1106.jpgIMG_1114.jpgIMG_1182.jpgIMG_1199.jpgIMG_1200.jpgIMG_1248.jpgIMG_1252.jpgIMG_1429.jpg

יסלחו לי אלו שלא העלתי תמונות שלהם, לא הספקתי לצנזר את כולם.

זה מה יש.

סרטונים עם פרצופים ואני לא יודע לערוך.

יש סרטון DVR אבל כבר עלה כזה ואני מוגבל טכנולוגית.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מה הקטע שאנשים פתחו מכסי מנוע בהתחלה? :lol:

אחלה תמונות!

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אף פעם לא ראית צרפתייה שהתחמם לה המנוע? היית צריך להתפלא איך היא עם מכסה מנוע סגור בחלק מן התמונות :lol:

נזכרתי במקרה משעשעמח - באחד המקצים אביה עלה לידי בכדי לתת לי כמה טיפים. באחת הפרסות שמענו איזה רעש מוזר תוך כדי הפניה:

"מה זה? ה-ESP?"

אחי...אין לי ESP :shock::roflmao:

לשמחתי כל הרכבים חזרו שלמים ותקינים. מסתבר שמכוניות שמתוחזקות היטב, גם אם ישנות מאוד, לא מתפרקות בנסיעה מאומצת. איזה קטע.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

על הפיג'ו אני לא מתפלא (ויסלח לי בעל הפיג'ו, לא מתכוון להעליב חלילה) אבל יש שם שתי מיאטות ו... קליאו חדשה מהניילונים שבקושי עברה הרצה, מה יש לו לפתוח מכסה :shock::lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
לשמחתי כל הרכבים חזרו שלמים ותקינים. מסתבר שמכוניות שמתוחזקות היטב, גם אם ישנות מאוד, לא מתפרקות בנסיעה מאומצת. איזה קטע.

זה עוד משהו שטוב במסלול "טכני". חוץ מצמיגים שנאכלים כמו מזון, מכלולים אחרים ויקרים יותר כמו מכלולי ההינע לא סובלים יותר מדי.

אם נחשוב על זה בתור ג'ימקאנה, רק שבמקום קונוסים יש תוואי ממשי - לא נהיה רחוקים מן האמת.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
מה הקטע שאנשים פתחו מכסי מנוע בהתחלה? :lol:

אתה שואל ברצינות? ומי אמר שזה בהתחלה?

אף פעם לא ראית צרפתייה שהתחמם לה המנוע?

דווקא לא התחמם.

על הפיג'ו אני לא מתפלא

תתפלא.

פורסם

תפסיק אביה. הפיג'ו הזו מפורקת היא לא שווה כלום. בכלל לא הייתי מתקרב אליה.

טוב נו, אני אהיה היד הבאה שלה, אבל גם זה רק כי אני נחמד :lol:

ברצינות,

כמו שכתבתי, אף רכב לא הפגין בעיות אמינות במסלול. לא היו חימומים ולא היו מיכלי עיבוי שעפים בנסיעה.

איך כותבים בטכני? תן לרכב אהבה יחזיר לך אמינות, אז זה.

וואלה לא באמת כותבים, אבל נגיד שכותבים כי זה משרת את המטרה.

• תוכן חדש...