Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי

פיונר 560

סאב פיונר 305C

מגבר JBL GTO 75.4

קומפוננט מורל דוטק ( בענייין הקומפוננט ווכה בכול רמקול עדיף שאתה תשמע לפני שאתה קונה כ פה הכול עניין של טעם )

יוצא לך 4000 שקל

אם יש לך אפשרות לרכוש את המגבר הזה בדיוטי פרי יצא לך 600 שקל יותר זול

וזה יכול להספיק לך לאיטום

או שפוט תשמור את הכסף שלך....( או שתרכוש רדיו דיסק יותר מתקדם 760 עם תצוגות ועדיין ישאר לך כסף)

עריכה

עכשיו אני שם לב שזה כולל התקנה

אם תמצא מקום עם מחירים טובים תוכל לקנות הכול עם התקנה במחיר של

4300 ( +- )

עם תקנה בדיוטי פרי את המגבר ישאר לך כסף להתקנה ועוד טיפה בצד

פורסם

וואלה ZOBY, עם כל הכבוד של החבר'ה מסאונדאפאקס לעשות לך התקנה עם רכיבים טובים.

לפורום כמעט ואין ניסיון עם המוצרים הללו, ולכן הפורום לא יוכל להמליץ לך על המוצרים הללו ...

הפורום יוכל להמליץ לך על מוצרים שיש כימעט לכולנו ניסיון איתם, ולהגיד בפה שלם שהם עושים את העבודה והם שווים כל שקל ..

בסופו של יום זאת בחירה שלך .. לכאן או לכאן.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

נכון...

מתן, המערכת שלך היא זאת המערכת שבאתי אליו איתו

ויש לי אפשרות לקנות מהדיוטי פרי זה לא בעיה..

תודה רבה לכם...

פורסם

תמיר, אתה בטוח שאתה מתכוון לSPL שיש בארץ? כי יש עוד חברה שנקראת SPL ואלו חברות שונות.

מאיפה קיבלת את חוות הדעת?

בכל מקרה. לפי מה שידוע לי, SPL זה חברת בת של אודיובהן, מתחת לעטיפה של המגבר רשום אודיו באן (לא ראיתי במו עיני, ולא סאונד FX אמרו לי את זה).

עכשיו ההערות שלי זה ככה, למה מגבר 4 ערוצים שאתה לוקח מונו בלוק? תיקח מגבר שני ערוצים לקדמיים ומונו לסאב.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

המלצתי הכנה ביותר!

תשמע, פשוט ככה, תשמע.

תשמע כמה שיותר. אם אתה לא ממהר תחכה למפגש שיהיה ביום שישי הבא ואז תחליט.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

איפה אני יכול לשמוע אבל?

תראה , ע"מ שאני אחליט מה יותר טוב אני צריך לעשות השווה

הם ישימעו לי את הSPL ואני בטוח שזה ישמע טוב אבל השאלה איך היא ביחס למערכת שהמליצו לי פה..

אני באמת אחכה למפגש יום שישי... =]

פורסם

לדעתי

רדיו דיסק פיוניר 550 - 1100 שח

מגבר לרמקולים לוגיק 4 יציאות 400 שח [דיוטי פרי]

מגבר לסאב מאגנט פנטום מונובלוק 1300 שח

קומפוננט אניפיניטי רפרנס 700 שח

סאב פיוניר 305c - בערך 500 שח עם תיבה

התקנה בסביבות ה 350 שח

סה"כ 4350 שח

מערכת מכובדת מאוד לתקציב הנל .

בהצלחה !

פורסם

יש לקחת בחשבון שאת המונובלוק של מאגנט הוא ינצל כמו שצריך בהתנגדות של 2 אוהם, ומפני שהוא בכיוון של אחד עם 4 אוהם, אז אני לא חושב שזאת קניה כדאית בשביל המצב הנתון כרגע..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

זה גם יקר לי מואד...4 זה גג! כולל התקנה..

אני דווקא חשבתי על מה שמתן הציע לי

רדיו דיסק פיוניר 560

קומפוננט מורל דוקט

מגבר JBL(יש לי אפשרות לקנות מהדיוטי פרי)

וסאב של פיוניר 305C

פורסם

נשמע לי כמו אחלה מפרט,

אך במקום הדוטק היתי עושה שיקול בינו לבין ה BAZOOKA RX, ולבין הPHASE (יכול להיות טיפה יותר יקר, הפרש של בערך 200 שח)

הייתי שוקל זאת ... (גם MBQUARTS DSD216 ניכנס לתקציב של הPHASE... אישית אני מעדיף את הפייס.)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

350 ש"ח התקנה?!

בחלומות!:lol:

עוד לא קם הפראיר שיתקין לך מגבר ר"ד ורמקולים קידמיים ב350 ,ומה עוד שאתה גם לא קונה אצלו את הרכיבים אז בכלללללללל.

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

אני התקנתי את המערכת שלי ב sound FX (כל החלקים נרכשו ממקומות אחרים - HU,מגבר,קומפוננט ורמקולים אחוריים) וההתקנה עלתה לי 650, קח זאת בחשבון של התקציב שלך.

• תוכן חדש...