Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באופן אישי, איכות החומרים בתא הנוסעים שלה בינונית למדי, ביחס למחירה, מערכת המולטימדיה גרועה ולוח המחוונים (בעיקר מחשב הדרך) גם כן. לרשימה השלילית אני מוסיף את מראות הצד עם עיוות שמזמן לא פגשתי ומעל הכל את ההיגוי הנוראי. נוחות הנסיעה אכן טובה וכבר לא מתנדנדת כמו אמריקאיות של פעם אלא מרוסנת וגם התנהגות הכביש לא רעה, רק חבל שהיא מחוברת למערכת היגוי גרועה. המרווח מצוין בכל התחומים ותא המטען נאמן למסורת "שלוש גופות".

מצד אחד, במחירה יש לה יתרונות על גרסאות ביניים של משפחתיות גדולות מאירופה ואני בהחלט יכול להבין את מי שיבחר בה, אך חסר לה את הליטוש שיש לסופרב/ פאסאט וההיגוי הגרוע, מבחנתי, פוסל אותה לחלוטין.

פורסם

סיקור מצויין אהבתי מאוד.

הרכב מרשים מכל בחינה לדעתי, וכמו שאמרת חבל שלא עיצבו כמו שצריך את ההגה, הוא מכוער ומכער את פנים הרכב.

Opel Adam S 2017

פורסם
מדדת כמה הרכב שותה דלק בפועל?

ממקור ראשון - הבוס שלי עושה נסועה יומית של גבעת ברנר-הרצליה פיתוח הלוך חזור, בפקקים ובכביש ריק בלילה. וגם מן הסתם נסיעות לבתי ספר, קניות וכדומה .. צריכה שלו 1:9

פורסם

1:9 עם פקקים במשולב זה מעולה לרכב עם מנוע 3.5. זה אומר שמחוץ לעיר אפשר לצפות ל1:12, זה פחות או יותר כמו מנוע 1.6 "של פעם".

הרכבים האלו נמכרים ב200K בפועל (לפי מה שכותבים כאן בפורום), זה הרבה מאוד רכב למחיר כזה, כאשר אלטנרניבות כמו פסאט או סופרב אומנם טובות בניהוג, אבל לא כולם אוהבים רכבים עם מתלים נוקשים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בנסיעה כזו הפקקים הם לקראת המעבר לכביש החוף לכיוון הרצליה, ככה שזה חלק די קטן מהנסיעה (15 דקות בערך)

כמו שציינתי בלילה הכביש פתוח, לכן הצריכה ברובה מכביש בין עירוני

פורסם

זה עדיין לא רע לרכב עם מנוע 3.5. לדעתי בלי פקקים/עיר וכד' הצריכה בכל זאת תעלה לכיוון 1:12 בסגנון רגוע מאוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)
אל תלך רחוק. למרות שהיא ממוצבת כמשפחתית גדולה, הסופרב לא פחות מרווחת מהאימפלה ולדעתי גם טובה ממנה ברוב הפרמטרים.

אישית לא התנסיתי בסופרב ככה שאני לא יכול להשוות בין שני הרכבים. אבל לטעמי מבחינת עיצוב וצורה חיצונית האימפלה לוקחת. הסופרב נראית לי מגושמת מדי למרות שהיא זוכה לביקורות טובות.

עריכה אחרונה על ידי rashe
פורסם
א.בדוק לחץ אויר, אם אין לך יותר מדי.

כאשר רכשתי את הרכב ונכנסתי לתחנת דלק לבדוק לחץ אוויר, זה הראה לי על 60! לא יודע אם זה תקין. הסתכלתי על דופן הדלת ושמה היה כתוב שהלחץ צריך להיות 35 אם אני לא טועה אז הורדתי את זה ל 35.

חזרתי לספר ההוראות ושמה כבר התבלבתי לגמרי, כי יש פירוט לגבי לחץ אוויר במצבי מהירות וכל מיני סיטואציות אחרות.

בכל מקרה הצג ברכב מראה לי על 28 בכל הגלגלים.

• תוכן חדש...