Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום חמישי בערב (בשעה 7 לערך בארהב) אישתי באה לסלון אחרי 20 דק שהיא יושבת בחדר השינה עם המחשב ומדברת בטלפון ללא הפסקה, מתיישבת ליידי עם עיניים נוצצות כמו כל פעם שיש לה איזו בקשה לא הגיונית או משהו שיגרום לכרטיס אשראי שלי לעשות טרנספורמציה לטלכארד, מסתכלת עליי ושואלת: ״ בא לך לנסוע לניו יורק? ״

(תבינו, אנחנו גרים בנאשוויל טנסי, המרחק בין נאשוויל לניו יורק בנסיעה רצופה הוא 13 שעות בלי פקקים.) ששאלתי אותה ״מתי״ והיא הסתכלה על השעון קיבלתי צמרמורת כי הבנתי שאני הולך לנהוג עד צאת הנשמה החל מעוד שעה לערך אבל כמובן שמיד אמרתי כן כדי שלא יהיו השלכות (בעיקר של דברים לכיווני) לעתיד הרחוק ומכיוון שאישתי התחילה לעבוד לפני מספר חודשים לא רב כמנהלת סניף בהרץ, היתה הקלה מבחינת הנטל של מערכת השכרת הרכב בארהב.

חיש מהר נסענו לסניף בשדה התעופה לבחור לנו את הרכב ומכיוון והשעה כבר היתה כמעט 9 בערב לא היה מבחר גדול אז לקחנו את הרכב הכי נוח שעוד לא היה לי ניסיון איתו, שברולט איפאלה 2016 2LTZ בצבע שחור עם 2200 מייל על השעון.

image.jpg

אחרי החפירות על אישתי שתזכה לחיים ארוכים, הנה הרשמים שלי מהאוטו אחרי 14 שעות רצופות על הכביש מתוכן ישנתי 40 דק בלבד באיזה איזור מנוחה מוגדר בצד הכביש.

מנוע / ביצועים:

הרכב בעל מנוע 3.6 v6 שמפיק 305 סוסים ותיבה אוטו׳ בעלת 6 הילוכים. המנוע מרגיש בריא ומגיב בצורה טובה ומספק תאוצה מרשימה (6.4 שניות ל60 מייל לשעה) .

צריכת הדלק היתה 22 מייל לגלון דלק בשיוט (בערך 9 ק״מ לליטר). מבחינת תאוצות הבינים ועקיפות הרכב ביצע הכל באופן מעולה ועלה על כל הציפיות שלי.

image.jpg

נוחות / סביבת נהג:

מבחינת נוחות אני חייב לציין את הרכב הזה לטובה. מושבי העור נוחים ולא יוצרים לחצים מיוצרים על הגב ויש אפשרות כיוונון של כרית אוויר לתמיכה בגב התחתון שעושה את העבודה טוב משמעותית מהמון רכבים בלעי הפונקציה הזו. לוח המכוונים נעים לעין ומספק המון מידע בצורה ברורה. הקונסולה המרכזית בעלת מראה ״עתידני״ וקצת פלסטיקי לטעמי, משהו שמאפיין מאוד את המכוניות האמריקאיות על שלל גווניהן (הפלסטיק לא העיצוב). המסך מתרומם וחושף ״תא נסתר״ מאחוריו בעל שקע usb. החלק העליון של הדאשבורד נראה טוב ויוקרתי יותר מהקונסולה מכיוון שהוא עטוף בעור ובעל קימורים יפים שמשתלבים עם הדלת. לאורך כל הדאשבורד יש פסי תאורה בצבע כחול בהיר שנותן אווירה נעימה ברכב ביחוד בלילה. ההגה שנראה כאילו נלקח מאוטובוס משנות ה80 קצת מאכזב ומרגיש קצת זול, במיוחד הפלסטיק המרכזי של ההגה.

image.jpg

התנהגות כביש:

התנהגות הכביש שלו טובה ביחס לטנק שהוא, לראייה לא היו לי שום תקריות גם במהירויות של 60 מייל לשעה בעיקולים של מחלפים. ההגה מרגיש מאוד קל ואפשר לבצע פניות עם אצבע אחת (לא לטעמי אבל נוח בעיר).

הנסיעה נוחה מאוד, המתלים סופגים את המהמורות מעולה. הבלמים של הרכב קצת מעורפלים לטעמי.

image.jpg

מראה חיצוני:

ברמת הגימור הזו (2LTZ) הרכב מגיעה עם ג׳אנטים בקוטר 20״ שנראים מעולה על הרכב ובאופן כללי העיצוב בחלקו הקדמי של הרכב מרשים ומשדר ספורטיביות מתונה עם שילוב של ״מראה יוקרתי״, בחלקו האחורי של הרכב המצב מעט שונה ונראה כאילו תא המטען לא קשור לצורת הרכב ויוצר מראה שהוא כלל לא לטעמי.

image.jpg

5 דברים שלא אהבתי ברכב:

1. Apple car play משהו חדש בדגם של 2016 וזה הפיצ׳ר הכי מעצבן שיש לרכב הזה.

2. אין גישה לתא המטען מפנים הרכב.

3. מיקום כפתורי הווליום ושינוי התחנות מאחורי ההגה.

4. ההגה מרגיש זול.

5. תאורת הלדים מקדימה נראית לא קשורה.

5 דברים שאהבתי ברכב:

1. המתלים - עושים עבודה מצוינת נהנתי מכל מייל.

2. גודל תא המטען. (מקום ל10 אנשים בוגרים אם חותכים נכון)

3. המנוע.

4. עיצוב פנים הרכב.

5. היגוי.

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

פורסם

מאז ומעולם אהבתי את העיצוב של האימפלה,גם זאת נראית מעולה.

סקירה מעניינת, תודה

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

תודה על השיתוף. נשמע כמו אחלה רואד טריפ, עם מוזיקה שאתה אוהב, עצירות לקפה בכל מיני מזנוני דרך נידחים וההבטחה לתפוח הגדול שמחכה לך בסוף הדרך.

האימפלה הנוכחית, שמחירה מתחיל בפועל ב-200 אלף ש"ח, היא מכונית מאוד אטרקטיבית למי שמוכן להגיע ללא דעות קדומות - והיא הרבה יותר טובה מדורות קודמים של המכונית(הדור הקודם לא שווק בארץ, אך היה בסה"כ מתיחת פנים של האימפלה 2001).

תחשבו על זה. גודל של סדרה 7(למי שאוהב) במחיר של סדרה 1. למען האמת, מפתיע אותי שלא נמכרות יותר אימפלות בארץ.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אני לא כל כך מתמצא בשברולט ולכן השאלות

האימפלה שמגיעה לארץ מיוצרת בארה"ב?

על האימפלה אפשר להגיד שהיא גם דהיו (כמו שאומרים על הקרוז, וצודק מי שאומר את זה) או שהאימפלה לא מלוכלכת מדהיו?

תודה על הסקירה!

פורסם
אני לא כל כך מתמצא בשברולט ולכן השאלות

האימפלה שמגיעה לארץ מיוצרת בארה"ב? כן

על האימפלה אפשר להגיד שהיא גם דהיו (כמו שאומרים על הקרוז, וצודק מי שאומר את זה) או שהאימפלה לא מלוכלכת מדהיו? לא, אין לה קשר לדייהולטים, בדיוק כפי שלקמארו אין.

תודה על הסקירה!

התשובות לעיל.

פורסם

רכב מאוד מרשים במחיר מאוד מפתה. הבעיה היחידה שהרכב הזה לדעתי האישית " גדול מדי" על המדינה הקטנה שלנו. צריכת דלק + קושי רב בחניות הקטנות והצפופות שלנו. ( מזכיר לי חוויה מצחיקה ממיאמי , כאשר החנתי את הפתפיינדר שהיה לנו בחניה במרכז קניות וממש התלהבתי שהצלחתי להנחות עם האף בין רכבים פעם ראשונה עם רכב גדול מאוד , ואז יצאתי מהרכב וגיליתי ששטח החניה כפול בערך ממה שאני רגיל בארץ :()

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

נהגתי באחת 2014 לא מעט, ותן לי להגיד לך, לגבי הנוחות אתה צודק בהחלט. לחזור אחר כך לשבת ברכב קוריאני או יפני בחזרה, זו אכזבה גדולה, כמו קפיצה מהמיטה הנוחה בבית לאוהל צבאי.

התרשמתי ברכב מהאבזור הגבוה, העיצוב, הכח וגודל תא המטען.

תודה על הסיקור.

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם
תודה על השיתוף. נשמע כמו אחלה רואד טריפ, עם מוזיקה שאתה אוהב, עצירות לקפה בכל מיני מזנוני דרך נידחים וההבטחה לתפוח הגדול שמחכה לך בסוף הדרך.

האימפלה הנוכחית, שמחירה מתחיל בפועל ב-200 אלף ש"ח, היא מכונית מאוד אטרקטיבית למי שמוכן להגיע ללא דעות קדומות - והיא הרבה יותר טובה מדורות קודמים של המכונית(הדור הקודם לא שווק בארץ, אך היה בסה"כ מתיחת פנים של האימפלה 2001).

תחשבו על זה. גודל של סדרה 7(למי שאוהב) במחיר של סדרה 1. למען האמת, מפתיע אותי שלא נמכרות יותר אימפלות בארץ.

הדור הקודם היה מתיחת פנים של האימפלה 2001? אני קורא נכון?

מאיפה לך המידע הזה?

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אני כבר 4 חודשים נוהג בשברולט אימפלה LTZ 2016.

יתרונות:

- מראה חיצוני מרשים

- מנוע חזק, אפשר לעקוף רכבים בבטחה.

- רכב יציב. אני נכנס לפעמים לעיקולים במהירות 140 קמ"ש בלי שום בעיה.

- תא מטען מפלצתי

- נוחות נסיעה, מרווח טוב, הרגשה כללית טובה בפנים הרכב.

- מאובזר טוב

חסרונות:

- משום מה אני מרגיש כל מהמורה קטנה בכביש יחסית לפורד מונדאו 2010 שספג יותר טוב את המהורות.

- מראות צד לא מתקפלות

- צריכת דלק. כבר לא מתדלק ב 100 או 200 ש"ח. חייב לתדלק מלא.

- חסרים לי ברכב חיישני חניה מקדימה

- אין תאורת לדים בפנסים הקדמיים הקטנים שלמטה

- אין נורות קסנון

בסה"כ רכב מעולה יחסית לתמורה. אני רואה רכבים כמו מרצדס ו BMW יותר יקרים ב 150-200 אלף ש"ח מהרכב הזה אבל עם מפרט שהוא נחות כמעט בכל פרמטר אם עושים השוואה. כאחד שלא נסע ב מרצדס ו BMW אני לא יודע אם רכבים אלה מציעים משהוא אחר בחווית הנסיעה שמצדיקים את תג המחיר הגבוה ושאין אותם ברכבים כמו שברולט אימפלה.

פורסם

מדדת כמה הרכב שותה דלק בפועל?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני כבר 4 חודשים נוהג בשברולט אימפלה LTZ 2016.

יתרונות:

- מראה חיצוני מרשים

- מנוע חזק, אפשר לעקוף רכבים בבטחה.

- רכב יציב. אני נכנס לפעמים לעיקולים במהירות 140 קמ"ש בלי שום בעיה.

- תא מטען מפלצתי

- נוחות נסיעה, מרווח טוב, הרגשה כללית טובה בפנים הרכב.

- מאובזר טוב

חסרונות:

- משום מה אני מרגיש כל מהמורה קטנה בכביש יחסית לפורד מונדאו 2010 שספג יותר טוב את המהורות.

- מראות צד לא מתקפלות

- צריכת דלק. כבר לא מתדלק ב 100 או 200 ש"ח. חייב לתדלק מלא.

- חסרים לי ברכב חיישני חניה מקדימה

- אין תאורת לדים בפנסים הקדמיים הקטנים שלמטה

- אין נורות קסנון

בסה"כ רכב מעולה יחסית לתמורה. אני רואה רכבים כמו מרצדס ו BMW יותר יקרים ב 150-200 אלף ש"ח מהרכב הזה אבל עם מפרט שהוא נחות כמעט בכל פרמטר אם עושים השוואה. כאחד שלא נסע ב מרצדס ו BMW אני לא יודע אם רכבים אלה מציעים משהוא אחר בחווית הנסיעה שמצדיקים את תג המחיר הגבוה ושאין אותם ברכבים כמו שברולט אימפלה.

אל תלך רחוק. למרות שהיא ממוצבת כמשפחתית גדולה, הסופרב לא פחות מרווחת מהאימפלה ולדעתי גם טובה ממנה ברוב הפרמטרים.

פורסם

חסרונות:

א.בדוק לחץ אויר, אם אין לך יותר מדי.

ב.נסה את ה-LT עם גלגלי "18.

ג.חזור לשתף אותנו.

לעניין השוואה מול מרצדס וב.מ.וו, מבחינת נוחות לאימפלה אין מה להתבייש. היא נופלת מהן באיכות הפלסטיקה, בניהוג(על אף שהוא מפתיע לטובה) ובמיתוג; תאהב את זה או לא, חלק מהפרמייה שאתה משלם על רכבי פרימיום הולך על הסמל...

• תוכן חדש...