Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש לי מערכת אנדרואיד שהזמנתי מאליאקספרס התקנתי אותה לבד, הכל עובד חלק ויפה חוץ מדבר אחד מעצבן.

לפעמים (קורה לעיתים קרובות) במהלך נסיעה כאשר אני רוצה להגביר/להנמיך, הרולר לא מגיב.. אני צריך ללכת ידנית להגדרות ומשם להנמיך/להגביר. למישהו יש פיתרון? חפרתי את האנטרנט ולא מצאתי כלום:/:/:/..

מצאתי ביוטיוב את הבעיה שלי, כאן הוא פשוט עשה ריסטארט, זה לא פיתרון.. זה פותר זמנית אבל בנסיעה הבאה שוב אותו סיפור, גם כשעושים את הריסטארט הזה אחר כך כל התחנות רדיו ששמרתי מתאפסות וצריך לשמור מחדש.. מעצבן.

קישור לסרטון שמצאתי להמחשה..

תודה לעוזרים!!!

פורסם

הוא לא עושה ריסטארט אלא מחיקה של המכשיר להגדרות יצרן.

יש לך תמיכה מההגה? שם זה כן עובד?

הבעיה היא שהאפליקציה של המערכת מתרסקת. האם זה קורה גם כשהמכשיר ריק לגמרי מאפליקציות?

פורסם

אתה מתאר משהו שנשמע כמו בעיית תכונה, סביר להניח שזה תוקן בעדכון גירסא האחרון של המכשיר, במידה והוא תומך בOTA תנסה לעדכן אותו, במידה ולא מה הדגם של המכשיר אני יחפש לך עדכון גירסא עדכני.

פורסם
הוא לא עושה ריסטארט אלא מחיקה של המכשיר להגדרות יצרן.

יש לך תמיכה מההגה? שם זה כן עובד?

הבעיה היא שהאפליקציה של המערכת מתרסקת. האם זה קורה גם כשהמכשיר ריק לגמרי מאפליקציות?

האמת שאין תמיכה מההגה, לא ניסיתי לרוקן את המכשיר מאפליקציות..

פורסם
אתה מתאר משהו שנשמע כמו בעיית תכונה, סביר להניח שזה תוקן בעדכון גירסא האחרון של המכשיר, במידה והוא תומך בOTA תנסה לעדכן אותו, במידה ולא מה הדגם של המכשיר אני יחפש לך עדכון גירסא עדכני.

אוקיי, בעיית תוכנה זה כבר טוב:) הרגעת אותי כי גם אני חשבתי כמוך. לגבי OTA אין לי מושג מה זה אז אם תוכל להסביר לי אני אשמח לענות אם זה תומך. לגבי דגם המכשיר זה מערכת עם פנל מקורי למאזדה 2 אנדרואיד 4.4.4, אם תוכל להסביר לי איך מעדכנים גרסה גם כן אשמח מאוד, תודה!

פורסם

תנסה ללכת אל הגדרות אודות, תצלם שם את המסך זה יתן לנו מידע יותר מדויק לגבי דגם המערכת.

ota - on the air

מדובר במושג של מערכת האנדרואיד שבעצם אומר על עדכונים אוטומטיים של התוכנה.

אם מדובר על מערכת מסוג JOYING כמו שהראת בסרטון מצאתי באינטרנט את הפתרון הבא.

http://forum.xda-developers.com/wiki/Hui_Fei_Type

[h=4]Volume knob not working[/h]Factory setting -other - disable Wheel3

פורסם
תנסה ללכת אל הגדרות אודות, תצלם שם את המסך זה יתן לנו מידע יותר מדויק לגבי דגם המערכת.

ota - on the air

מדובר במושג של מערכת האנדרואיד שבעצם אומר על עדכונים אוטומטיים של התוכנה.

אם מדובר על מערכת מסוג JOYING כמו שהראת בסרטון מצאתי באינטרנט את הפתרון הבא.

http://forum.xda-developers.com/wiki/Hui_Fei_Type

[h=4]Volume knob not working[/h]Factory setting -other - disable Wheel3

היי, גם אני מצאתי את הwheel3 לצערי זה לא הפיתרון, זה פיתרון לבעיה אחרת של הווליום.

אני חושב שזה joying אבל אני אצלם את זה כשאהיה באוטו בכל מקרה.

לדעתי נדרש לעשות עדכון תוכנה ואני מקווה מאוד שזה יפתור את הבעיה...

פורסם

גרסאת הMCU שלך עדכנית, ככה שלבנתיים אני לא חושב שיש עדכון גירסא רשמי שיעזור לך.

מה שכן יש זה רום Malaysk.

המכשיר שלך הוא MTCB RK3188 לגבי הרזולציה אני לא בטוח תבדוק את זה.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3246370

ברום הזה יש לך אפשרות לשנות את הכפתורים, אתה יכול לדוגמא להחליף בין הגלגלות וככה לשלול בעיית חומרה.

ועל הדרך תקבל הרבה הרבה אפשרויות אחרות.

פורסם
גרסאת הMCU שלך עדכנית, ככה שלבנתיים אני לא חושב שיש עדכון גירסא רשמי שיעזור לך.

מה שכן יש זה רום Malaysk.

המכשיר שלך הוא MTCB RK3188 לגבי הרזולציה אני לא בטוח תבדוק את זה.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3246370

ברום הזה יש לך אפשרות לשנות את הכפתורים, אתה יכול לדוגמא להחליף בין הגלגלות וככה לשלול בעיית חומרה.

ועל הדרך תקבל הרבה הרבה אפשרויות אחרות.

היי, אתה יכול אולי להפנות אותי למקור מידע שיסביר לי קצת מה זה רום? אמנם יש לי גלקסי 6 (אנדרואיד) אבל עד לא מזמן היה לי אפל.. אז ככה שאין לי מושג באנדרואיד

• תוכן חדש...