Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לרווק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

מחפש רכב נוח, בסביבות 75K, לבחור רווק.

הייתה לי מאזדה 3 שנתון 2007, שאהבתי מאוד, אבל אני נאלץ להיפרד ממנה עקב תאונה.

הייתי שמח לחזור ל מאזדה 3 אבל ההיגיון הקר אומר לי שלרווק עדיף רכב יותר קטן ויותר חדש.

אני מתקשה לגבש החלטה אז להלן הפרטים:

מחיר

• בסביבות 75K אפשר גם יותר אם יש שדרוג משמעותי.

פרופיל השימוש

• אני נוסע כ 11 אלף קילומטר בשנה. בעיקר מחוץ לעיר.
  • לא מעניין אותי תא מטען, לא אכפת לי אם יש מקום במושבים האחוריים.

דרישות

• אמינה, בשאיפה לא לראות מוסך מעבר לטיפול שנתי.
  • זולה לתחזוקה, טיפולים / חלפים במחיר סביר.
  • רצוי שתהיה נוחה / שקטה שיהיה אפשר לשמוע מוזיקה בכיף.
  • אוטומטית

כמה אפשרויות שעברו לי בראש:

מאזדה 3 / יונדאי i30 - קצת יקר לי אלא אם כן אני מתפשר על השנתון

פיג'ו 208 - שמעתי שהיא נוחה אבל חושש מעלות תחזוקה

סקודה פאביה - שמעתי שהיא שקטה שזה פלוס גדול מבחינתי וגיר רובוטי כפול מצמדים נשמע לי אחלה אבל חושש מעלות תחזקה / חלפים.

אשמח לעצה :)

עריכה אחרונה על ידי Ezrach_Mudag
פורסם

נראה לי שאיביזה חדשה (ידנית, 1.2, 90 סוסים) נכנסת לך בדיוק בתקציב הזה

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

הוא רשם אוטומטית.

אתה מאוד קרוב לרכב חדש כמו האיביזה ב83 אלף שקל,היא זריזה מאוד,איבזור טוב.

יש גם את208 אבל עם מנוע 1.2 טורבו שעולה טיפה יותר,אבל לא ממש מאובזרת,אם 83 זה יקר מידי,הייתי בודק קליאו יד שניה גם עם מנוע טורבו,איבזור טוב,ניראית מעולה לדעתי,איביזה אבל מהמתיחת הפנים האחרונה,אולי לבדוק אם יש רכבים כאלה בני כמה חודשים במחיר שאתה מחפש עם מנוע 1.0 טורבו ככה גם תדע שזאת מתיחת הפנים האחרונה כי לפני היה מנוע 1.2 טורבו לאיביזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הביטוח יכול להיות יותר יקר וכניראה ידרוש כספת,מבחינת אמינות בהתחלה היו בעיות עם הגיר אך עכשיו נשמע שיש הרבה פחות תלונות.

הגיר עצמו לדעתי בין הטובים שיש מבחינת הפעולה שלו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...