Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד היום הייתי מבוטח בכל החברות הפרטיות עם סוכן ...נוכחתי לגלות שהם לא שוות הרבה שצריך אותם..

אז התחלתי לחפש את הכי זול, ב9 מיליון מצאתי לרכב שלי הונדה סיויק 5 דלתות ספורט 2009 ב4400 שח..

השאלה אם מישהו התנסה איתם ויכול להגיד לי חוויות?

ואם לא אז מה הייתם ממליצים במקום

פורסם

אני מספר שנים איתם, גם בביטוח רכב (מקיף + חובה), וגם בביטוח דירה, ועד היום אני יכול להגיד לך שרק מרוצה מהשירות שלהם, ואפילו היתה לי תביעה אחת שהם נתנו לי שירות עליה, באמת מבחינת שירות הם מצוינים מבחינתי.

אני אתן לך 2 טיפים שאתה תודה לי עליהם :), אני יודע שהמחיר שקיבלתי הוא באמת הכי זול שיש, יחד עם זאת לנציג חשוב מאוד לסגור את העיסקה, אם תגיד לו שהלכת למתחרים(ותיתן שם של חברה מתחרה, אל תדאג הוא לא באמת יבדוק..) ותבקש הנחה נוספת, אתה תקבל אותה, לדוגמא, אם הציעו לך נניח ב4000 ותגיד לו שקיבלת מחברה אחרת ב3600, הוא ישווה לך את ההצעה או קרוב אליה(גם אם בהתחלה הוא אומר שאי אפשר, תגיד לו שזה בשבילך משמעותי ואתה מוכן לסגור את העיסקה במקום אם משיג לך את ההנחה), כמו כן הם גם נותנים תלושי דלק (150-200 ש"ח בערך) - תגיד שחבר שלך קיבל ויש מצב שיתנו לך גם..

פורסם
אני מספר שנים איתם, גם בביטוח רכב (מקיף + חובה), וגם בביטוח דירה, ועד היום אני יכול להגיד לך שרק מרוצה מהשירות שלהם, ואפילו היתה לי תביעה אחת שהם נתנו לי שירות עליה, באמת מבחינת שירות הם מצוינים מבחינתי.

אני אתן לך 2 טיפים שאתה תודה לי עליהם :), אני יודע שהמחיר שקיבלתי הוא באמת הכי זול שיש, יחד עם זאת לנציג חשוב מאוד לסגור את העיסקה, אם תגיד לו שהלכת למתחרים(ותיתן שם של חברה מתחרה, אל תדאג הוא לא באמת יבדוק..) ותבקש הנחה נוספת, אתה תקבל אותה, לדוגמא, אם הציעו לך נניח ב4000 ותגיד לו שקיבלת מחברה אחרת ב3600, הוא ישווה לך את ההצעה או קרוב אליה(גם אם בהתחלה הוא אומר שאי אפשר, תגיד לו שזה בשבילך משמעותי ואתה מוכן לסגור את העיסקה במקום אם משיג לך את ההנחה), כמו כן הם גם נותנים תלושי דלק (150-200 ש"ח בערך) - תגיד שחבר שלך קיבל ויש מצב שיתנו לך גם..

חחחח אני אנסה את הטריק הזה

רק שאת המחיר קיבלתי דרך האינטרנט, בטח יש עמלת סוכן אם אני יתקשר לא?

פורסם
חחחח אני אנסה את הטריק הזה

רק שאת המחיר קיבלתי דרך האינטרנט, בטח יש עמלת סוכן אם אני יתקשר לא?

לא..

שוב אני מזכיר לך - הנציג שסוגר לך פיזית את העיסקה, מקבל עמלה.

הוא יעשה הכל(!) בשביל למכור לך, גם אם זה אומר לרוץ למנהל שלו 10 פעמים בשביל לקבל עוד הנחות.

פורסם

שים לב שביטוח ישיר ו-9 מיליון זו אותה חברה עם שני חלונות ראוה, כך שאל תספר באחת שקיבלת הצעה מהאחרת, הרי המחשב אותו מחשב ובסיס הנתונים אותו בסיס נתונים, לנציג יקח 5 שניות לאמת או לשלול את הסיפור שלך.

אישית אני מבוטח אצל השוקה שלי ואין לי שום תלונות. עם זאת בביטוח חיים למשכנתא שלקחתי לפני מספר שנים עשיתי את המיקוח, ביטוח ישיר התחילו ב-500 ש"ח לחודש, בתום סבב ההתמקחויות הסתיים ב-270 ש"ח לחודש ואני לא בטוח שלא יכולתי לסחוט עוד משהו מהלימון.

ד"א - הם המשיכו להציק לי משך עוד איזה שנה לגבי שאר הביטוחים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שני האגורות שלי, שים לב לתנאים שאתה מקבל.

תבחון טוב את העבר הביטוחי שקיים לך תבקש מהסוכן שלך עבר ביטוחי מקיף/ג ולא חובה! תבדוק מצב תביעות, העצה הכי טובה אונליין תשלח לנציג מכירות בשיחה ותגיד לו שזה מה שקיים ויבנה לפי זה.

הרבה מאוד פעמים סוגרים x והעבר הביטוחי הוא y ויש סתירה בהצהרה ויש עליית פרמיה עבר ביטוחי.

דרישת מיגון! שים לב מה הדרישת מיגון שדורשים לרכב שלך, במידה והוא לא עומד בתנאים צריך לתגבר אותו על חשבונך ( או שעוברים לשימור לקוחות ומנסים לקבל מולם הנחה)

בסך הכול גם מבחינת שירות יש דגש גדול על שירות ללקוחות.

גילוי נאות אני נציג שירות אלמנטרי שמה.

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

אני כבר 3 שנים בביטוח ישיר, כל שנה מאיימים שהמחיר יעלה, כל שנה המחיר יורד :)

השוותי בזמנו את הפוליסה שלהם מול הפניקס, כיסוי רחב יותר ורשימת מוסכי ההסדר נראית הרבה יותר מכובדת (מבין שזה לא מחייב, אבל עדיף מאשר לראות א.ב בן אבוללה ובנותיו).

למזלי לא יכול להעיד על תביעות.

פורסם

עם כל חברת ביטוח אפשר לעשות משא ומתן כמו בשוק, חשוב רק להשוות את כל תנאי הפוליסה.

אני מבוטח ב- 9000000 כמה שנים ולא הייתה לי כל בעיה בשירות.

המחירים שלהם תחרותיים אבל אפשר להשיג גם טובים מהם (איילון-מועדון חבר, למשל).

פורסם

מצטער, אני ממש לא אוהב את העובדה שבביטוח ישנן "הנחות מיוחדות"

חברות הביטוח בישראל הם דוגמה מצוינת לחוסר שקיפות, וביטוח ישיר הם יותר שוק מכל שוק בארץ.

קודם כל עצם העובדה שהם הקימו שתי חברות ביטוח שונות שהן אותו דבר.

שנית - הם נותנים לך מחיר מיוחד באתר, המחיר באתר גבוה, מתקשר נציג ונותן לך מחיר יותר טוב, ואחרי זה מחיר יותר טוב, ואחרי זה מחיר יותר טוב.

ואני אמרתי להם תודה רבה, עשיתי ביטוח דרך סוכנות וובי (ואין לי המלצות עליהם עדיין מלבד המחיר) וקיבלתי מחיר באתר במחיר טוב.

• תוכן חדש...