Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב ומבורך,

בהמשך להתפתחות החברה ויצירת מוצרים חדשים, חשבנו על ייצור של צורת בישום חדשה לרכב.

למי שלא יודע, המבשם שלנו על בסיס שמן ומשאיר ריח לאורך זמן. הבעיה: צריך לרסס אחת לכמה שבועות. ואם מנקים את השטיחים או את המשטח שריססנו עליו הריח בעצם מתנקה ולא נשאר.

מחיר המבשם הוא 110₪ ל4 ליטרים - ביחס ריח טוב לאורך זמן המבשם הוא משתלם מאוד.

האם הייתם רוצים לקנות מוצר שכבר נמצא בתוך ספריי וכמות קטנה יותר? (מה שיגרום לעליית מחיר ביחס לליטר)

או ש4 ליטרים הם נוחים ואפשר להסתדר?

במידה ויש הצעות איך הייתם מיישמים את המבשם בצורה הטובה ביותר? צורת בקבוקון נסתר? אולי עץ ריח שאפשר לטבול?

פורסם

כמה זמן מחזיק הריח בצורת ריסוס?

עץ ריח שאפשר לטבול זה מעניין, רק שיהיה איכותי ויספוג את החומר טוב ולא יעלם מהר.

יש גם פחיות ריח, לדעתי זה חזק מידי אבל הריח שלהן נשאר לכמה חודשים טובים.

אישית מעדיף עצי ריח בריח וניל, הכי חשוב זה עמידות לזמן ארוך.

פורסם

הריח מחזיק משבוע אחד עד מספר שבועות. הכל תלוי ברמת הנסיעה עם חלונות פתוחים כמו בכל ריחן. מה גם שמתרגלים לריח אז הוא נחלש אבל הנוסעים שמצטרפים מדי פעם לנסיעות מרגישים בריח הנעים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

4ליטר?! נשמע לי יותר מידי,מה התוקף של המוצר?,אני יודע שלא לנצח כי גם ריחן של CG אחרי שנה ומשהו הוא חלש יותר וצבעו השתנה מעט באופן ברור מNEW BATCH .

נראה לי שהחיסכון על 4 ליטר לאדם הפרטי הוא ביזבוז מטורף מאחר שהכמות אסטרונומית.

אם נגיד צריך לרסס 4-5 מל פעם בשבוע,שגם זה מלא,אם משווים למתחרים, אנחנו מדברים במקרה קיצון על מעל 16.5 שנים!.

המחיר מעולה,כמובן שצריך להריח ולראות עמידות, אבל גם 40 שח לחצי ליטר בבקבוק ספריי,אפילו הרבה פחות מחצי, נראה לי יותר פרקטי,גם כמו שאמרת מתרגלים לריח ורוצים לשנות,אבל אם אני תקוע עם 4 ליטר דיי אכלתי אותה,ואני לא הולך לפתוח בבית חנות של ריחנים.

אני כיום חיי עם בקבוק של CG באוטו וחיי עם זה דיי טוב.

ריחנים פחות עושים לי את זה,אבל כל אחד והכיף שלו.

הכי חשוב זה העמידות,אם אתה אומר שבוע באמת הייתי מנסה אבל 4 ליטר ,נשמע לי מוגזם,וממש לא ביגלל הכסף.

פורסם

אני מתאר לעצמי שהמבשם לא ניתן לריסוס על מושבים אם הוא מכיל שמן?

לדוגמא של כימיקל גייז כן ניתן לרסס על המושב אבל לא על תקרת הרכב ובד דומה, מה שגם הוא דביק ביותר ואני דיי סולד ממנו.

Opel Adam S 2017

פורסם

לא הייתי מרסס ברכב שום דבר על בסיס שמן.

כרגע אין תחליף לפחיות של קליפורניה.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

של cg חלש יחסית היה לי את הדובדבן ממש התאכזבתי אתה מרסס ואחרי שעה גג אין ריח .

אבל בשעה הזאת ריח גם עדן.

בכול אופן דווקא התלהבתי מהעצים של ארנון .

פורסם

ריחות של CG מחזיקים עד שאתם מסיימים את הקפה בבוקר...ברוגע.

עמידות זה לא הצד החזק שלהם - אבל יש להם ריחות מדהימים.

מעבר לזה לא אוהב לרסס בתוך הרכב כאילו זה מים קדושים.

יש ריפודים, שטיחים, הגה וכד' שנפגעים מזה. הכי טוב זה לרסס מטלית/נייר טישו בתרסיסים ולהניח בפינה או בפח הקטן מאחור.

בעבר הייתי שם בשמים חושניים מתחת לכיסאות. (כל אחד והעדפה שלו)

פורסם

^^ איך אומרים במרוקאית: בש'אללה ד'ל ח'רא.

been there, done that יחזיק אותו הדבר בדיוק וחבל על הכמות שתשפוך על הספוג, מלבד זאת אם תגע בזה בטעות ביד חשופה תשאר לך אחלה של שומניות ודביקות ביד.

רק מה שלא תעשו אל תשפריצו לתוך התריסים של המיזוג בחיים! הדביקות גרמה לפלסטיקה ב 500 שלי להשבר והזמנתי תריסים חדשים מחו"ל.

CLEANSTERS גבריאל - לדעתי עדיף מאוד אם כבר בבקבוקים של חצי ליטר וכו', כיוון שגלון לדעתי יותר לבן אדם עם עסק של שטיפות זה יכול להיות רלוונטי מאוד.

אגב - איפה אתם נמצאים?

Opel Adam S 2017

פורסם
^^ איך אומרים במרוקאית: בש'אללה ד'ל ח'רא.

been there, done that יחזיק אותו הדבר בדיוק וחבל על הכמות שתשפוך על הספוג, מלבד זאת אם תגע בזה בטעות ביד חשופה תשאר לך אחלה של שומניות ודביקות ביד.

רק מה שלא תעשו אל תשפריצו לתוך התריסים של המיזוג בחיים! הדביקות גרמה לפלסטיקה ב 500 שלי להשבר והזמנתי תריסים חדשים מחו"ל.

CLEANSTERS גבריאל - לדעתי עדיף מאוד אם כבר בבקבוקים של חצי ליטר וכו', כיוון שגלון לדעתי יותר לבן אדם עם עסק של שטיפות זה יכול להיות רלוונטי מאוד.

אגב - איפה אתם נמצאים?

בת ים

אוקיי נשמע שהכמות באמת גדולה מדי אני חושב על פתרון שיענה לכל הצרכים.

פורסם
בת ים

אוקיי נשמע שהכמות באמת גדולה מדי אני חושב על פתרון שיענה לכל הצרכים.

איפה בבת-ים? אפשר לקפוץ ולרכוש ישירות מאצלכם או שאתם עושים רק משלוחים?

Sent from my Be Touch 3 using Tapatalk

• תוכן חדש...