Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הם בהחלט ירגישו נפילה - ה- i25 זה רכב כמעט-משפחתי (ומשפחתי מבחינת המרחב נטו, יחסית לחלק מרכבים משפחתיים אחרים) והמנוע חזק וטוב.

האטאראג' זה מיצובישי ספייס-סטאר שהצמידו בגאז' לתחת שלו.

הם בעצם יורדים מרכב-כמעט משפחתי לרכב מיני מוגדל (זאת דעתי. זה אפילו לא סופר-מיני, שהוא קטגוריה אחת מעל), עם כל המשתמע מכך.

לכן ,אני לא ממליץ (אלא אם הם ייקחו את האוטו לנסיעת-מבחן ו"יתאהבו בו ממבט-ראשון". מה שקשה לי להאמין).

רכבים אחרים? אני לא איש-בשורה במקרה הזה -

כל סופר-מיני וכנראה הקוריאניות יתאימו להם, אבל קח בחשבון שאף אחד לא ייתן את מה שה- i25 הזאת נתנה - שילוב של מרחב-פנימי גדול ומנוע חזק (אולי סקודה ראפיד, אבל המחיר גם שונה).

בהצלחה

שלום,

ישבת פעם ברכב הזה?

זוג מבוגרים ו 2-3 ילדים מאחור ירגישו מאד מרווח.

אגב, המושב מאחורה זה מושב אחר עם רמת נוחות אחרת .

פורסם

נכון,גם המושב מאחור שונה מזה של הספייס סטאר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
במידה והחריגה אפשרית, גם ניתן לרכוש משפחתיות יד שניה עם 0 ק"מ כמו קיה סיד או סובארו אימפרזה למשל.

שני רכבים מאוד מוצלחים בעיני. נסה לבחון באמת אם תוכל לחרוג, לדעתי קיבלת אחלה אופציות.

פורסם
שני רכבים מאוד מוצלחים בעיני. נסה לבחון באמת אם תוכל לחרוג, לדעתי קיבלת אחלה אופציות.

לא הייתי אומר שאימפרזה מוצלחת, כי היא בקושי נמכרת והיא לא ממובילות הקטגוריה, אבל במחיר הזה בהחלט עדיפה על סופר מיני עם בגאז'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני באופן אישי ממש לא ממליץ. רכב מיושן מאוד, שמרגיש כמו קופסת פח. אני לא יודע איך להסביר את זה, אבל נסיעה בו מרגישה כמו נסיעה בסובארו DL.

מה שכן - בהיבט פח לשקל העסקה משתלמת. השאלה כמה הם מוכנים להתפשר. כי יש המון פשרות ברכב הזה.

פורסם

קשה לי להמליץ על האטראג', גם כרכב תקציבי...

רכב מיושן אפילו כחדש ומהקצת שנהגתי בו, הוא מרגיש לא נוח ולא נעים לנסיעה (בעיר שטוחה עם מעט סיבובים זה פחות מורגש).

בעליות והסיבובים של חיפה והגליל בהם אני נוסע הרבה, אני כל הזמן *מקלל* אותם על זה שהם לא סוחבים בעליה וזורקים בסיבובים (אם זה היה אחד או שניים היה אפשר להאשים את הנהגים אבל מדובר בעשרות - מדגם סטטיסטי כמעט מייצג).

אני לא מעריץ של היונדאי i25 אבל הוא טוב בהרבה.

אם נשאר בסגמנט הזה, בתקציב עד 100, קחו פיאט טיפו חדשה, לפחות תרגישו מודרניים :wink:

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

• תוכן חדש...