Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן, מדובר בסוזוקי ג'ימני מנוע 1300 אוטומט.

חבר נתקע עם הרכב כי הוא התחמם, הוא מילא נוזל רדיאטור והמשיך לסוע אחרי שחיכה קצת.

עכשיו על הרדיאטור (יש 2 רדיאטורים, כנראה אחד של המזגן? , אני מדבר על הרדיאטור שיותר קרוב למנוע) מתחברים אליו 2 צינורות מלמטה , פתחנו את הצינורות והוצאנו את כל הנוזל, הנוזל היה בצבע כתום קצת אבל הייתי בטוח שמדובר בחלודה וברזל, כי המוסכניק שלו פעם פעמיים מילא לו את הרדיאטור במי ברז.

עכשיו אנחנו מניעים והרכב בקושי סוחב, במוסך אומרים שהיה מדובר בנוזל גיר ? יש בסוזוקי ג'מני קולר שמן גיר בסטנדרט ? היתכן שהצינורות האלה שמתחברים לרדיאטור הם בעצם שמן גיר ?

עשינו סיבוב של 2 קילומטר, כשהרכב בקושי סוחב ונוסע על 40 קמ"ש על 3 אלף סל"ד. יתכן שנעשה נזק לגיר או לדפרנציאל ?

עריכה אחרונה על ידי diforce

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם (נערך)

הצינורות היו דקים , בקוטר של 2 ס"מ בערך? או עבים בקוטר 4-5 ס"מ ?

בכל מקרה לא היה אמור להישפך הרבה שמן גיר כל עוד הרכב היה כבוי, וקשה לי להאמין שלא הצלחת להבדיל במרקם בין שמן למים.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם (נערך)

הצינורות היו עבים, 4-5 ס"מ עובי. העיניין הוא ... שבגלל שחשבתי שמדובר בנוזל קירור, הפעלנו את המנוע על ניוטרל ונתנו לו לעבוד

קצת, ובגלל שבוודעות המוסכניק שלו פעם פעמיים שם לו נוזל קירור מי ברז ברדיאטור, ובגלל שכשפתחנו את המכסה של הרדיאטור היה סוג של בוץ חום, הייתי בטוח שהנוזל קירור יהיה מזוהם בשמנים וברזלים. הוא היה מיימי ... הוא לא היה צמיגי לחלוטין כמו שמן. פשוט השפריץ כמו מים, רק בצבע בוץ קצת.

עריכה: יש מצב שהם היו קטנים,

http://www.carsrus.com.au/media/catalog/product/cache/2/image/c1567a803e4e7f42ec089f5306952943/S/S/SSB-34001-0.jpg

בתמונה הזאת אני מדבר על הצינורות ברזל המעוגלים הקטנים מלמטה, התחבר אליהם צינור גומי רגיל,

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אל תמשיך לנסוע על הרכב, מלא שמן גיר כמה שצריך לפי המדיד ותקווה שלא גרמת נזק.

להבא, להתייעץ לפני שעושים משהו!

ועוד משהו שאני לא מבין. רוקנתם נוזל כלשהו, אבל מה עם הקטע של המילוי?

אגב ראשון באפריל כבר היה, ואם סוג של מתיחה, אז...זה לא המקום.

פורסם (נערך)

היינו בטוחים שמדובר בנוזל קירור, אז מילאנו נוזל קירור ברדיאטור, בגלל שפעם פעמיים המוסך שם לו מי ברז היינו בטוחים שהנוזל קירור יהיה מזוהם בחלודה וברזלים (כשהורדנו את הפקק של הרדיאטור למילוי, היה בוץ חום מסביב ובתוך המים).

אוקיי אז מסתבר שהצינורות הקטנים האלה הם קירור שמן, העיניין הוא שבדקתי באינטרנט לפני וראיתי שצריך לסובב את הבורג פלסטיק הזה על הרדיאטור מלמטה, ניסינו והוא לא הסתובב בחופשיות, אז חשבתי שהצינור הזה שישב לידו זה אותו דבר.

בהתחלה כשהוא הניע, היה קושי לגיר להיכנס מ R ל D וכו... בסוף נכנס, עשינו סיבוב של קילומטר מסביב לשכונה והשארנו את הרכב חונה. למחרת הוא עשה את אותו הסיבוב לראות שהבעיה עדיין קיימת, עשה סיבוב של קילומטר.

העיניין הוא שהמנוע עבד בסרק, כי היינו בטוחים שמדובר בנוזל קירור ורצינו לעשות סירקולציה, המנוע עבד כמה דקות על ניוטרל וכשהבאנו מכות גז ל 3 אלף סל"ד , הנוזל השפריץ יותר חזק מהצינור (וגם התחיל קצת לקפוץ בפקק של הרדיאטור, שהיה פתוח).

כן... המוסך מחר יבדוק אם נעשה נזק לגיר, העיניין הוא שבגלל שמדובר באותו המוסך ששם לו נוזל מי ברז ברדיאטור, אנחנו חוששים שעכשיו הוא יגיד שהלך הגיר (אחרי שהוא שמע את הסיפור של מה שקרה) כי יש לו אחלה הזדמנות לעשות מלא כסף עכשיו.

עכשיו כשאני מסתכל על התמונה של הרדיאטור, אני רואה שיש לו עוד צינור יציאה מלמטה גדול יותר, כנראה זה המים. איזה טעות מפגרת :shock:

לא לקח את התרופות שלו.

• תוכן חדש...