Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתה הצעת מחיר לפרויקט קטן מסוים שאני עושה ברכב, עכשיו אולי זה ישמע קצת טפשי ולא ברור כי אני לא יודע את הדגמים המדוייקים של הדאבל דינים.

ההתלבטות היא בין נגן JVC ב1700 ש"ח, או מול נגן ZED ב800 ש"ח.

אני מחפש משהו פשוט ולא יוקרי מידי בשביל שיהיה לי נוח להעביר בין השירים ויהיה לי חיבור USB וBT לרכב שלי.

אני לא מחפש כל מיני סרטים, אפליקציות אנדרואיד וGPS ושאר ירקות.

השאלה היא כזאת, האם דאבל דין של חברת ZED ב800 שקל יכול להיות טוב? לא מצאתי שום מידע עליו באינטרט והאם זה סתם זבל סיני או שיש סיכוי שזה דאבל דין איכותי? (המוכר טוען שזה הBEST SELLER שלו ורוב האנשים לוקחים אותו מרוצים ממנו מאוד).

או שעדיף להשקיע יותר מפי 2 בJVC ב1700 ש"ח?

כן, אני יודע שזה מטומטם כי אני לא רושם את הדגמים המדויקים אוסיף אותם מחר אבל מי שיכול להתחשבת בחברות ובמחירים אשמח לכיוון ראשוני.

תודה מראש.

פורסם
"תתפשר". פיוניר AVH-X2750BT ב-1300 ש"ח.

מצד שני, אם לא מעניינים אותך כל "הדברים מסביב" למעט USB ו-BT, תקנה ר"ד רגיל ב-500-600 ש"ח שיתן לך אותם.

ומצד שלישי, כבר דיסקסנו קצת בנושא.

נכון שדיברנו בנושא ההוא, אבל אני עדיין לא הבנתי הרבה, מתאם למאזדה 2 שנתת לי הוא מקנדה והוא עולה רק 160 ש"ח, למה כ"כ זול? הכי זול שהשגתי בארץ הוא 460 ש"ח (כמעט פי 3 הפרש זה מחשיד אפילו בשביל קנייה מחו"ל).

בטוח שהמתאם הזה יתאים לי?

דבר שני קניית דאבל דין, אני צריך דאבל דין כי אני מחבר אליו מצלמת רוורס ובכלל אם אני משקיע אז כבר אשקיע עד הסוף, ואולי בנתיים אני לא רואה שימושים רבים לדאבל דין אבל בעתיד זה דווקא יהיה לי שימושי.

כל עניין המתאמים להגה וכל השאר, לא מבין בזה כלום, אין לזה שום מדריך מסודר באינטרנט, אני לא רוצה להגיע למצב שאני סתם יזמין את כל הדברים מחו"ל יקבל אותם אחרי חודש-חודש וחצי ואז אגיע לסיטואציה בה אלך למתקין והוא יגיד שחסר לי, או שזה לא מתאים או שהמתאם שקניתי לא נכנס טוב (בכל זאת לא מצאתי את המתאם הזה בשום מקום באינטרנט חוץ מאמזון קנדה ששלחת לי קישור אליו).

הפיונר יותר שימושי וטוב מJVC? אני לא מבין בעניין החברות והמותגים והאמת שאני בכלל לא יכול להבין מה ההבדל בין דאבל דין ב600 שקל ואחד ב5000, אני לא מבין מה ההבדל כי אין לי ניסיון איתם ולכן אני מחפש כיוון וזה המקום הכי טוב שמצאתי עד עכשיו (שמתאם אצלו עולה 460 ש"ח שזה די זול בארץ ובנוסף הבן אדם לא ניסה לדחוף לי כל מיני דברים וגם הציע לי איפה אפשר להוזיל ולכן אני מתיעץ פה. מתאמי חיוט גם אין לי מושג מה זה.

פורסם (נערך)

כמה עולה מאזדה 2 חדשה בקנדה לעומת הארץ? פחות מחצי.

נתתי את המכירה ההיא כדוגמה לא מחייבת. יש עוד יצרנים של מסגרות מתאמות וצריך לעמוד על הבדלים ביניהם אם קיימים.

(הנפוצים מעבר ל-Metra הם Connects2, Autoleads, CarAV ואולי עוד כמה).

השליטה מההגה במאזדה 2 אני מעריך (=לא יודע בוודאות) שמתבצעת ע"ב הפרשי התנגדויות.

מכשיר כמו הפיוניר שהצעתי מכיל מתאם מובנה ולכן לא תצטרך מתאם חיצוני בהקשר זה.

JVC בדר"כ לא מומלצים פה בפורום בשל ממשק פחות נוח ופונקציות חסרות.

הפיוניר שהצעתי מציע לדעתי VFM מצוין ומכיל פונקציות מתקדמות כמו קרוס 3WAY, תיקוני זמן ואיקוולייזר נחמד. בסיס טוב לשדרוג עתידי של המערכת.

יש דגם של 2016 (2850) ששינו בו קצת תמיכה בכל הקשור למירורלינק ולא זוכר מה עוד. לא יודע אם המחיר שלו כרגע קרוב לדגם היוצא.

בכל מקרה, חפש לך חנויות או אצל היבואן, כדי להתרשם מהמכשירים כשהם פועלים.

או מצא הזדמנות להגיע לאחד המפגשים שם גם תוכל להתרשם מציוד שונה.

אגב, אם תעשה חיפוש, תמצא אנשים אחרים שכבר עשו את מה שאתה מתכנן. נסה להעזר במידע שם או ישירות מול אותם אנשים.

לדוגמה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?572889

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?590258

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?593781

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?564890

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568192

וכו'.

אגב 2, אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

קודם כל תודה רבה, אתה עוזר לי המון לאחרונה בפורום וזה לא מובן מאליו, מאוד מעריך את זה ואני מצטט אותך כי אני רגיל שהרבה פורומים זה מראה לך שמישהו ציטט אותך ואז יותר קל לגשת לנושא.

דבר שני סבבה, זה מה שרציתי לשמוע, אלך על הPIONER.

האם המתאם פלסטיק שהראת לי מקנדה יתאים לדגם הזה של הPIONER.

רשום בנושאים שהגדלת ראש לאומתי וחיפשה שצריך גם מ

תאם לקונקטור

​מה זה ואיפה משיגים את זה?

בנוסף להכל מה זה מתאום חיווט שהמלצת לי לקנות, זה ומתאם לקונקטור זה אותו הדבר?

פורסם

יצא ששאלת שאלות בתחומים שאני יותר בקיא בהם ושמח לעזור בהקשרם. :wink:

לגבי התראה על ציטוט, בשימוש מהמחשב לפחות אין כזו. בכל מקרה זה נוגד את חוקי הפורום ומעמיס על שרשורים אם הציטוט ארוך מאוד.

אני עדין חושב שמומלץ שתבחן בעצמך את המכשיר שאתה מתכנן לקנות, בין אם הפיוניר או אחר (גם לקנווד יש כמה מכשירים סבבה, אם כי אולי מעט יותר יקרים). אם כי אני לא צופה שתתאכזב לאור הדרישות שלך.

לגבי המסגרת, אני לא מזהה משהו שונה בו ספציפית לעומת אחרים שאני מוצא (כמו למשל CT24MZ13 או CARAV 11-079), מעבר אולי לאפשרות שלו להתאים גם עבור סינגל דין (ר"ד רגיל). נסה לבחון עד כמה שניתן את הצורה הפיזית שלהם כולל כל הקליפסים שלהם, או העזר כאמור במישהו שכבר ביצע זאת ברכב הספציפי.

אכן, מתאם לקונקטור=מתאם חיווט.

חפש בגוגל mazda 2 radio wiring harness/adapter וכד'.

יכול להיות שתוכל למצוא גם קיטים שלמים (לדוגמה), לא שהם בהכרח יהיו זולים יותר.

• תוכן חדש...