Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפשת רכב כשהדרישות העיקריות הן בטיחותי (ילדים), אמין, אוטומטי, עם תא מטען מספיק לעגלה, ולא מדי מסיבי/גדול (בעיות חניה ונוחות). תקציב ~70k, שנתון 2012-2013

עד כה שקלתי דגמי 5 דלתות, ספציפית את היונדאי i30, פורד פוקוס הצ׳בק 1.6, וטויטה אוריס.

אני מחפשת לקנות יד1 מפרטי במצב טוב ולצערי נראה שאין כמעט היצע של האוריס, ומהיונדאי יש בעיקר את הדגמי פרימיום שהם קצת מעל התקציב.

השאלות שלי הן:

1. האם הפורד פוקוס 1.6 בשנתונים האלה באה עם בגיר הרובוטי שהבנתי שעושה הרבה בעיות או עם האוטומט הרגיל? זה משהו שיהיה רשום בספר רכב כשאני בודקת רכבים?

2. יש לכם המלצות לרכבים נוספים בדרישות האלה? האם הגיוני שאין היצע גדול של היונדאי ברמות אבזור נמוכות יותר? (ממש לא צריכה גג פנורמי...)

אשמח לעוד רעיונות/תובנות

תודה!!

מיה

פורסם

הי מיה,

את יכולה להסתכל בפוסט שפתחתי לפני כמה ימים ודי דומה למה שאת מחפשת:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?596302-%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99-%D7%94%D7%A6-%D7%91%D7%A7-%D7%AA%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%91-%D7%A9%D7%9C-60-70K

במקרה הפרטי שלי הבנתי שרצוי שאמתח את התקציב לאיזור ה-80K (במקום 70K) כדי שאוכל לקנות i30 משנת 2013 (צורה חדשה, מנוע+גיר עדיפים, וכו') כיוון שבאמת לא ניתן למצוא ביד-2 רכבים סבירים במחירים של 70K. אני לא חושב שבשוק הפרטי יהיה הבדל משמעותי בין דגמי הפרימיום לאינספייר שנמכרו בעיקר לציי רכב, והמצב של הרכבים בשוק הפרטי כנראה טוב לאין שיעור מרכבים שהגיעו מליסינג/השכרה.

פורסם

ב 2012- 2013 פוקוס בא עם גיר רובוטי בלבד - להתרחק כמו מאש ולא לגעת אפילו עם המקל.

יונדאי טובה, קיה סיד דומה ל i30 ) כמעט זהה ), סוזוקי sx4 מוצלחת ( צריך לבדוק האם בגאז' מספיק ), ניסאן נוט מתאימה ויחסית חסכונית, אפילו טויוטה ספייס וורסו אפשר להוסיף לרשימה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הי אוהד, תודה על התגובה!

הלכתי לקרוא את השרשור ההוא, באמת רלוונטי ואני אוסיף לרשימה את הקיה ריו הצ׳בק.

אם למישהו יש גם מידע על הפוקוס אשמח לשמוע...

פורסם

תודה! ראינו פוקוס הצ׳בק כזו מ2012 ולא היה רשום בשום מקום בספר גיר רובוטי, לכן ניסיתי להבין איך מזהים את זה. בכל אופן תודה על ההצעות הנוספות, אבדוק גם את הסוזוקי והקיה ריו/סיד

פורסם

למתוח תקציב ?? נשמע מיותר.

הייתי בדיוק ואותו מקרה. חיפשתי משפחתית בטיחותית עם מקום לעגלה תינוק כלבה וכו'

בסוף הלכתי על סיטרואן c4 2011.

בשוק המשומשות/ליסינג ניתן למצוא מתחת ל 40 אלף שקל מכוניות במצב מצויין.

המנוע מצויין הגיר קצת פחות אבל היי אנחנו לא עושים מרוצים. לנסיעות משפחה הוא מספיק.

• תוכן חדש...