Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמרו לי באחד המוסכים שעל צבע פנינה אסור לעשות פוליש, מעניין אם ישנם עוד פעולות שאסור לעשות על הצבע הזה

-פלסטלינה?

-אטום צבע?

-ווקס?

עוד?

ואם מישהו יכול להסביר למה אסור אשמח לדעת.

תודה :)

פורסם

לא יודע מי אמר זאת, אך אני בעל רכב בצבע לבן פנינה, הרכב עבר פוליש והכל טוב ויפה, מה שכן לחלק מהרכבים הלבן פנינה בא מעל צבע בסיס באותו רגע שמגלחים את הלכה ואפשרי גם לגלח בטעות גם את הלבן פנינה(בעצם אתה תשאר עם לבן רגיל)

יש לי מקרה דומה ברכב מדפיקה של הבעלים הקודם שסידר אותה אך כניראה בעבודה הנקודתית שעשה במוסך גילחו שיכבה ורואים בוג של חוסר ברק של הפנינה בזווית אור מסויימת

פורסם

אני מתאפק מאד בתגובה שלי אז רק אומר שזה שאומר שאסור לעשות פוליש על צבע לבן פנינה פשוט לא יודע על מה הוא מדבר. שמעתי את הקישקוש הזה בעבר גם על צבע שחור... לא מבין מאיפה מגיעות התובנות האלו.

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

הסיפור הוא כזה - גיליתי כמה נקודות צהובות ומעצבנות על הצבע שלא יורדות בשטיפה רגילה, אז פניתי לאחד הפחחים באיזור, והוא אמר לי צריך לעשות פלסטלינה ולאחר מכן ווקס. אך אחד החברים שיש לו גם את אותם נקודות אמר שטיפול פלסטלינה שעשה באחד המוסכים (לא אותו אחד) לא הוריד את הנק. האלו וצריך לעשות פוליש. חזרתי למוסך והוא הסביר אסור לעשות פוליש לצבע פנינה (בגלל זה השאלה בפורום) אלא רק פלסטלינה.

מקווה שעכשיו זה יותר ברור :) אגב מישהו הצליח להוריד את הנקודות בעזרת פלסטלינה?

פורסם

כשקניתי את האוטו היה לי מלא ג'ינג'ים, רובם ירדו עם פלסטלינה, אך יש כמה נקודות שזה ניראה כאילו זה לכוד בתוך הצבע שאיאפשר להוריד וגם פוליש לא הוריד לי אותם(אצלי הרכב עבר פוליש דו שלבי והם לא ירדו).

אם תרצה נצלם לך יותר מאוחר.

פורסם

נראה שיש לנו אותה בעיה, גם אני שמתי לב לנקודות שהם כאילו בתוך צבע, נראה כמו בעיה בצבע עצמו. במקרה כזה יש טעם לפנות ליבואן למימוש אחריות?

פורסם

תלוי אם הרכב חדש או שנמצע כמה שנים טובות על הכביש ואם האזור הזה נצבע וכו'

במידה וזה רכב חדש שעלה לא מזמן לכביש אתה יכול לנסות לסחוט משו מהיבואן במצב הגרוע תצתרך לחיות עםזה או אם זה מפריע לך ברמה פסיכית את ללטש ממש נקודתית ולמלא מחדש עם צבע טאצ' אפ לפי קוד מתאים

פורסם

היבואן לא אשם , מספיק כמה שעות מתחת לעץ וזה יכול לקרות בקלות .

שטיפה טובה עם סבון בדילול גבוה אחכ פלסטילנה ולסיום ווקס ואוטם צבע והכל יהיה בסדר .

פורסם

שטיפה טובה עם סבון בדילול גבוה אחכ פלסטילנה ולסיום ווקס ואוטם צבע והכל יהיה בסדר .

אל תשכח שאצלי מהרכב לא הצלחת להוריד אתזה...נעזוב שכמעט התייאשת מהג'ינג'ים XD

פורסם

אני לא מבין מאיפה הבולשיט הזה מגיע יש שני סוגי צבעים וזה הנ"ל:

1) רב שכבתי (סטנדרט של היום)

2) צבע ברק ישיר (של פעם)

רב שכבתי זה צבע שהוא בעצם בנוי בדרך כלל מ2 עד 3 שכבות שונות, במקרה של 2 שכבות זה צבע בסיס (גוון) ולכה שקופה (הגנה) על זה.

אילו 3 שכבות זה בדרך כלל צבע בסיס (גוון) ושכבת אפקט (פנינה) ולכה שקופה.

צריך להבין שבלכה תמיד אפשר לעשות פוליש ולנקות את הצבע כל עוד לא מגיעים לבסיס ואז זה פשוט נהרס, צבע ללא לכה אפשר לסדר אבל תלוי בעובי שלו באיכות ובפינוי הרצוי (זאת אומרת ניתן).

צבע חד שכבתי (ברק ישיר) זה גוון שיש לו רמת קשיחות מסויימת ורמת ברק קבועה לפי הזמנה (גם לזה אפשר לעשות פוליש).

עכשיו מאופן מביאים את השטות הזו שאי אפשר איני יודע אך דבר אחרון הוא, פנינה אין בברק ישיר זה רק רב שכבתי וכולל לכה (אלא אם זה התקלפה).

פורסם

היבואן זה אברהם אבינו במקרה? הוא מאחסן את הרכבים תחת העץ?

ומה זאת אומרת סבון בדילול גבוה, סבון כלים?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

יש לך דביק שלם על שמפו לרכב

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?480958-%D7%A9%D7%9E%D7%A4%D7%95-%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%93%D7%99-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9E%D7%95%D7%A2%D7%99%D7%9C-%D7%90%D7%95-%D7%A1%D7%AA%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%96%D7%91%D7%95%D7%96-%D7%9B%D7%A1%D7%A3

מוזמן לעיין :)

פורסם

לא הבנתי אם ההומור .

בכל מקרה יש עצים שמורידים המון לכלוך שנראה כאילו נתמע בלכה ומדמה "נקודות חלודה " בצבעים לבנים זה הכי בולט ונקרא גינגים .

סבון בדילול גבוה הכוונה - סבון כלשהו שיעודי לרכב משתמשים בדרך כלל בכל שטיפה במשהו כמו פקק שלם ל5 /10 ליטר הכוונה דילול גבוה להשתמש ביותר סבון וגם רצוי אחד אגרביסי שמוריד הגנות .

שוב בדגש יעודי לרכב ולא פלומילב / סבון רחצה וכאלה.

• תוכן חדש...