Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב משפחתי (אפשר גם פנאי).

גיר אוטומטי. חשובה לי מאוד האמינות של הרכב.

התקציב 80K גמיש (במידה ואמצע משהו מתאים).

אשמח להמלצות.

תודה!

פורסם

לאיזה שנתון אתה מכוון?

אם תכוון אותנו אילו פרמטרים חשובים לך נוכל למקד אותך יותר. ( אבזור, צריכת דלק, גובה הרכב וכו...)

פורסם
לאיזה שנתון אתה מכוון?

אם תכוון אותנו אילו פרמטרים חשובים לך נוכל למקד אותך יותר. ( אבזור, צריכת דלק, גובה הרכב וכו...)

בגדול אני מכוון לשנתון 2013-2014.

הכי חשוב לי בטיחות ואמינות,מעבר לזה אין לי דרישות מיוחדות, כמובן שאני אשמח לקבל את התמורה הכי טובה לכסף.

תודה רבה.

פורסם

הבהרה קטנה, תקציב גמיש כלומר 80K-90K.

חשבתי לכיוונים של קורולה, מאזדה 3 או סוזוקי קרוסאובר.

אשמח לשמוע המלצות על הדגמים האילו ו\או דגמים נוספים.

תודה.

פורסם

תפרט קצת יותר על הצרכים שלך כדי שנוכל למקד את ההמלצות.

כמה ק"מ אתה נוסע בשנה? ילדים? כסאות בטיחות?

פורסם (נערך)
תפרט קצת יותר על הצרכים שלך כדי שנוכל למקד את ההמלצות.

כמה ק"מ אתה נוסע בשנה? ילדים? כסאות בטיחות?

אני נוסע כ15-18K ק"מ בשנה, בעיקר עירוני.

ולמרות שעכשיו זה עדין לא רלוונטי, אני מתכנן להישאר עם הרכב לטוח ארוך והייתי שמח שהוא יהיה יחסית מרווח מאחור (כולל כסא).

בעקרון אחרי שקראתי ביקורות יש לי עדיפות לקורולה,היא קצת יקרה אבל שמעתי עליה חוות דעת מצויינות.

בנוסף אני שוקל גם מאזדה 3, פורד פוקוס וסקודה אוקטביה (או ראפיד).

אשמח לשמוע עוד דעות.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי Avishay Dolev
פורסם

אומנם אתה לא עושה הרבה ק"מ בשנה,אבל אני חושב שטויוטה פריוס תענה על הדרישות שלך, היא עדיפה על הקורולה בכמה פרמטרים (מרווח מאחורה,חסכון בדלק וטיפולים,תא מטען פרקטי).

פוקוס בתקציב הזה לא מומלצת.

מזדה 3 לא ממש מרווחת.

סקודה בכללי יש בעיות עם הגיר,ועלויות אחזקה גבוהות.

לשיקולך..

פורסם

הפריוס תהיה חסכונית יותר בעיר אבל ישנה יותר מהקורולה.

אם כבר אז אני חושב שאוריס הייבריד מתאימה יותר אבל לדעתי היא תצריך חרידה מהתקציב.

בקילומטראז' שלך הייתי מתמקד בקורולה, היא נפוצה יחסית ויש מבחר של רכבים פרטיים בשוק. היא משפחתית מעולה והמושב האחורי מרווח ונוח.

• תוכן חדש...