Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מסורת? מסורת זה DS, CX, XM וכו'

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
דווקא יכולה להיות אלטרנטיבה מוצלחת ל-208GTI אם תגיע במחיר טוב, ידנית ועם דיפרנציאל מוגבל החלקה.

הפרפורמנס תעלה בסביבות 185 ולובינסקי מבינים שיהיה להם קשה למכור יותר מ10 יחידות בשנה. השוני מ208gti הוא בדיפרנציאל. לא יודע עד כמה זה שווה, אבל בהחלט תוספת מבורכת. מצד שני גרסת 165 תעלה באיזור 150 ושם אין לה שום יתרון על 208gti. ה1.2 טורבו אמורה להיות בסביבות 120. זה יהיה רכב צעצוע למי שמוכן לשלם קצת יותר כדי להיות קצת שונה. השרות אמור להיות ברמה יותר גבוהה מלקסוס ואלפא מקבילות. בעלי CT, לדוגמה, לא מקבלים רכב חילופי ושינוע.

ככלל, לדעתי הרעיון של המותג זה מכלולים מוכרים של PSA בעטיפה של סוכריה ועם שרות פרימיום.

פורסם
אין לסיטרואן מסורת של רכבי סדאן, אין להם שם סיבה להתחיל עכשיו.

אין להם ?! C5??

אהמ -

[ATTACH=CONFIG]455156[/ATTACH]

ולא זה לא רק קונספט נמכר כרגע בסין.

מעבר לכך הסיטרואן C6 תחזור בצורת סדאן, בנתיים כנראה גם לשוק הסיני.

C6? זה כמו מאליבו ואימפלה ?

פורסם
הפרפורמנס תעלה בסביבות 185 ולובינסקי מבינים שיהיה להם קשה למכור יותר מ10 יחידות בשנה. השוני מ208gti הוא בדיפרנציאל. לא יודע עד כמה זה שווה, אבל בהחלט תוספת מבורכת. מצד שני גרסת 165 תעלה באיזור 150 ושם אין לה שום יתרון על 208gti. ה1.2 טורבו אמורה להיות בסביבות 120. זה יהיה רכב צעצוע למי שמוכן לשלם קצת יותר כדי להיות קצת שונה. השרות אמור להיות ברמה יותר גבוהה מלקסוס ואלפא מקבילות. בעלי CT, לדוגמה, לא מקבלים רכב חילופי ושינוע.

ככלל, לדעתי הרעיון של המותג זה מכלולים מוכרים של PSA בעטיפה של סוכריה ועם שרות פרימיום.

אם הפרפורמנס היא בעלת המנוע כמו של ה-208 GTI זה דוקא תמחור לא רע ביחס למיני קופר או אאודי S1.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
דגם אחד זה מסורת?

אבל זה דגם אחד שרץ הרבה זמן והוא מאוד מוצלח שלהם מסתבר , אני רואה הרבה C5 על הכביש .

וחוץ מזה יש גם את הC-ELEYSE שלדעתי יפה הרבה יותר מהC4

פורסם

C-Elysee זה דגם לואו-קוסט

C5 בת קצת יותר מעשור

אף אחת מהן לא יוצרת מסורת

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לולמיט, אני מצטער אבל דגם אחד שמיוצר מספר מועט של שנים אינו יכול להיחשב מסורת, לדעתי.

את הסי-אליזה גם קשה לי קצת להחשיב כי זה רכב שיוצר כ"יצרן כסף", משמע רכב זול שיימכר (כך היצרן מקווה) במספרים גדולים ויכניס לחברה כסף על מנת שתוכל להשקיע אותו בפיתוח של רכבי הלחם וחמאה שלה.

כך אני רואה את הדברים בהקשר הזה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)

א' אינני טענתי שהDSL 5 זו מסורת , זה הרי מותג חדש.

ב' אמנם לא הגיעו לפה אבל הסדאנים של קונצרן PSA הגיעו בעיקר לסין ולדרום אמריקה.

ובנוגע לC5.

לפניה הייתה הקסנטיה ולפניה כנראה הBX.

לגבי DS אני מקווה שהם יתקדמו מהדגמים ששווקו כסיטרואן DS ויקבלו חזות ועיצוב עצמאיים יותר - כמו ב DS 5LS והDS6 והDS 4S.

citroen-c4-16-sedan-05.jpgeaf4c6f375.jpgcc7.jpg

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

קסנטיה, BX, GSA, XM, CX, DS - כולן האצ'בק.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

למיטב ידיעתי כן.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
זה מסורת? מסורת זה DS, CX, XM וכו'

זו מסורת? FR, זו מסורת.

בכלל השירות שלהם כולל דברים הזויים למדי כמו אספקת דלק אם נתקעת בלי (אישתי שתחייה אפילו נצלה את זה פעם ב159 מלאת ילדים).

יש אנשים שמשתמשים בשירות שלהם כדי להזמין מקום במסעדה, כשמתעצלים לצלצל. בכל מקרה, גם בתור בעלים של מיטו נהנתי מאלפא וויי, וכן, קיבלתי גם רכב חלופי כששלי היה במוסך.

בחזרה לשרשור, אני דווקא פחות אוהב את העיצובים הישנים של סיטרואן, שזכו לכל כך הרבה שבחים, אבל ב-ds3 בהחלט יש משהו שיקי - מגניב. מעניין אם באמת הגרסה החזקה של הרכב (שאני מבין שלא נמכרת כאן כרגע) תוצע כאן, ובאילו מחירים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...