Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל יש גם לפחות אחת שמהבחינה הזו היא בסדר גמור.

אם אתה כזה "אמיץ" לפחות ציין את שם החברה שכן בסדר כדי שכולנו נדע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עם כל הכבוד לתחזוקת שבר, עדין בסיום הקדנציה אצל חברת הליסינג ידחפו לאוטו חיישני רוורס וימכרו אותו במחיר "מבצע".

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בנוסף, חברות הליסינג מקיימות קנוניה עם מכוני בדיקה, וכמובן מעלימים פרטים חשובים מההסטוריה, כמו לדוגמא שהוחלף מנוע.

פורסם
אם אתה כזה "אמיץ" לפחות ציין את שם החברה שכן בסדר כדי שכולנו נדע.

צריך להיות "אמיץ" כדי לאמר את זו שהנסיון שלי איתם בתחום התחזוקה הוא בסדר? אני בחרתי לא לאמר את שמם, כדי לא לעשות פרסומת, יש לי נסיון מולם, חלקו טוב (בעיקר בצד של התחזוקה ביחס לכל החברות האחרות), וחלקו רע, בעיקר בנושא התחמנות והנסיונות לגלגל עלויות תיקון מיותרות על גבי השוכר\חוכר.

אמרתי את שמות החברות שבלטו לרעה בתחום. זה מספיק אמיץ, לא אפרסם אף חברה.

פורסם

אני לא הייתי קונה מליסינג מאותה הסיבה שלא הייתי מתחתן עם ז@@ה.

זה לא חדש שהתחזוקה ברוב חברות הליסינג היא על הפנים ולרכב עושים "הכנה" למכירה ומנסים לטשטש את עברו המפוקפק לפני המכירה.

יש מספיק אנשים שההצגה הזאת עובדת עליהם.

לא מבין מה מונע ממך לספר לנו באיזה חברה מדובר, למרות שכל שם שתזרוק לא יפתיע אותי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא יודע מה אתכם, אני תמיד מקבל מאלדן רכבים יחסית די חדשים, נקיים, ללא ריח של סיגריות וללא תקלות ספציפיות. לחץ אוויר זה משהו שכולם קצת חוטאים בו, לא משהו שעצירה של 5 דקות בתחנת דלק לא תפתור. אכן יש לי ניסיון די מזעזע עם חברת ליסינג אחרת. איתם זה היה "תמיד חרא".

פורסם

הסיפור של הסיגריות בלתי נסבל. לאשתי היה סיפור ששרפו לה את רכב הליסינג (לא בדיוק שרפו את הרכב, אבל הציתו גדר עץ שהרכב חנה מטר ממנה וכל הפלסטיקים בצד אחד של הרכב נמסו). הרכב החלופי שקיבלה היה שברולט אופטרה מסריחה מסיגריות (ומגעילה גם משאר הבחינות), אני פשוט לא יכולתי לשבת בתוכה, ואני לא מבין איך היא סבלה את הרכב שבועיים.

בשנים האחרונות ראיתי את תנאי שכירת הרכב באירופה. יש "קנס" של לא פחות מ-200 אירו כאשר מישהו עישן ברכב והוא מצריך ניקוי מיוחד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הכל תלוי בנציג המטפל- ובצוות שלו.

בתור אחד שעבר 4 שנים בחברת ליסינג כמנהל צי + כיום עובד מול הליסינג...

מי שרוצה לתת שירות נותן, מי שרוצה למרוח מורח.

פורסם

בחברה שאני עובד איתה יש נציג שאחראי על הרכבים שלנו שנותן שירות מעולה, אולם היכולת שלו להשפיע על רכבי הגישור או החלפה שמנופקים על ידי המוקד מאוד מוגבלת עם כל הרצון הטוב שלו. הוא בכל זאת עוזר כמיטב יכולתו ולפעמים משפיע לטובה.

פורסם

הרבה מתלוננים על ה-"ליסינגים" למיניהם, בסופו של דבר הרבה יותר אנשים גם קונים אותם.

כי הכסף כאן חשוב הרבה יותר מהמוצר.

אבל ניתן גם להשיג רכבים לא רעים בכלל, בחברות הללו, עם קצת עזרה מבפנים, מאנשים שעובדים שם ומכירים את הרכבים הספציפיים.

פרוטקציה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם בלי פרוטקציה. בסך הכל צריך להיות טיפה פחות מפגר מהישראלי המצוי שמאמין לטפסי הבדיקה שלהם ולבדוק את הרכב במוסך מטעמך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...