Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

עובד על מערכת ונכנסתי ל3 חלקים וחשבתי לעשות פודים למיד רינג וטויטר במקום בניות פייבר, יש אנשים שאומרים שזה לא כדאי ימס בשמש ויפגע ברמקולים וגם נראה זוועה, מבחינת איך זה נראה זו לא בעיה מה שכן חוסך המון כסף מבניות פייבר, החומר שמשתמשים בו הוא abs.

היה למישהו נסיון עם פודים והדפסות? זה יפגע ברמקולים? אולי נשמע לא טוב? זה ימס בשמש ?

פורסם

ABS או PEGT בחומרים הביתיים - יותר מזה אתה צריך לפנות להדפסה בתקן תעשייתי.

אם אתה מדפיס בעצמך - עלות החומר זולה יחסית.

אם אתה מדפיס אצל ספק - תתכונן להפתעה מאוד כואבת בצורה של עלות הדפסה פר דקה.

תבדוק גם אופציה של לייצא את קובץ השרטוט שלך לחרט מתכות או עץ

CNC או WOOD LATHE

יש גם מוכרן מאוד מוכר בEBAY שמוכר פודים לכל מיני סוגים של רמקולים - אולי יש לו משהו מתאים עבורך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי ראית מה HOTDOG עשה בCC שלו בDIYMA?

העלתי את השרשור בתר'ד של מפיסטו, לדעתי זה פתרון נהדר וזול מאוד, 2 סופיות\פקקים של צנרת בהתאם לגודל הקאט של הדרייבר, ברגים, צביעה ויש לך שתי זוגות פודים בפחות מ150 שקלים.

לינק לשרשור הנ"ל: http://www.diymobileaudio.com/forum/build-logs-project-install-gallery/168541-hot9dogs-vw-cc-build-16.html

פורסם

תודה על עזרתכם, השאלה בו איך תהיה העמידות של החומר בשמש ואם יפגע ברמקולים, יש לי שתי אופציות פייברגלאס כרגיל או ABS

פורסם

ואתם יודעים מה הדבר הכי מעצבן בכל הסיפור הזה?

שאחרי שכבר הזמנתי מאמאזון את הפקק PVC אליקו פונה אליי ב"מנשמע" ואומר לי יש מפעל מולי שמייצר פקקים כאלו בגרוש וחצי :-P

:evil:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין לי זקן - אבל אני מזדקן - כבר מתקרב ל39 בצעדי ענק ריבונה של פולין.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...