Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי תמתח את התקציב ותקנה אאוטלנדר חדש 0 ק"מ מליסינג. 155000 בערך אחרי הוצאות רישוי. תהנה מרכב חדש שישכיח ממך את צרות הרכב הקודם. יש לו אמינות וסחירות מטורפת וצריכת הדלק שופרה מאוד.

בניגוד גמור למה שנכתב קודם, יש לו 7 מקומות מלאים + בגאז' קטן. אני ועוד בחור בגובה 1.85 ישבנו בשורה השלישית והרגשנו די בנוח. במקרים של יציאה לטיול עם כל המשפחה, מרכיבים גגון מעמיסים ויוצאים. עדיין חסכוני יותר מהרבה טנקים שהמליצו לך עליהם. אתה לא רוצה להסתובב כל היום עם טנק בגודל של סאניונג רודיוס.

הייתי בסיפור הזה. לך תמדוד את הספסל האמצעי בשורה 2 באוטלנדר. תמדוד בין אבזם לאבזם.

אח"כ תבדוק את רוחב הספסל כולו (בין ידית לידית) ואח"כ תבדוק מה רוחב בוסטר ממוצע בשוק. חזור לפה עם מספרים. אתה תופתע...

לפיכך אוטלנדר נשאר רכב 6 מקומות+משענת לכוסות או מקום 2+5 אם לא נדרשים כסא בטיחות.

כמו שנאמר גגון הוא סוג של פתרון אחסון אבל לא כל אחד מוכן לזה.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אני יודע את זה, קראתי במבחן השוואתי שהוא צר בכמה סנטימטרים מטוסון וספורטאז'.

אני יוצא מנקודת הנחה שאין לך 5 ילדים קטנים בגיל הדורש בוסטר. בממוצע אנשים מביאים ילדים פעם ב4-5 שנים ולא כל שנה, ולכן מדובר בשני ילדים מקסימום שצריכים בוסטר / כסא תינוק, והשאר מסתדרים להפליא במקומות שלהם. עדיין האאוטלנדר הוא האופציה הטובה ביותר.

ונכון שגג זה לא מקום איחסון, אבל זאת הברירה הנורמלית שיש. אחרת תצטרך לקנות טנק כמו טויוטה סיינה או גורילה אמריקאית. אין הבדלים גדולים בסגמנט בין רכב לרכב.

עריכה אחרונה על ידי outlander

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אני יוצא מנקודת הנחה שאין לך 5 ילדים קטנים בגיל הדורש בוסטר. בממוצע אנשים מביאים ילדים פעם ב4-5 שנים ולא כל שנה, ולכן מדובר בשני ילדים מקסימום שצריכים בוסטר / כסא תינוק, והשאר מסתדרים להפליא במקומות שלהם. עדיין האאוטלנדר הוא האופציה הטובה ביותר.

/QUOTE]

אני בן 30. עם חמישה ילדים. הגדול בן 9 והקטנה בת 10 חודשים.

ככה שכרגע למעט אחד, ואחד סרבן שלפעמים כן ולפעמים לא, כולם על סלקל/כסא/בוסטר. כלומר לפחות שלושה ולפעמים ארבעה...

הייתה איזה הפסקה של 4 שנים, בין השלישי לרביעי....

:shock:

are you a mexican or a mexican't?

(ג'וני דפ, שם, שם)

פורסם

שמע , יש לך הספק בלי עין הרע.

אז האוטלנדר מחוץ לתחום אלא אם כן תשים שני בוסטרים בתא מטען.

תסכים עם הסרבן והגדול שישבו בלי בוסטר בספסל 2 ובא לציון גואל.

אבל תזכור : תא המטען הינו איזור ספיגה במקרה של תאונת שרשרת.

פורסם

בסגמנט הזה כל הרכבים משתמשים בבגאז' עבור השורה השלישית, כך שהאאוטלנדר לא יוצא דופן.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

כבעל גרנדיס אני יכול לענות לך מנסיוני.

1.כאחד שנוסע בנסיעה בין ערונית 450 ק"מ צריכת הדלק יחסית גבוהה.

2. צודקים כולם כל ה 7 מקומות הם בעצם 6 מקומות גם אני נוסע ככה וזה לא הפריע לי בכלל אף פעם.

3 .לאחר לבטים כמוך החלטתי לשדרג את עצמי ולאחר אין ספור בדיקות החלטתי ללכת על האוטלנדר חדשה 7 מקומות למרות שכולם מדברים על ירידת ערך וכאלו אני לא הולך להחזיק את הרכב לא שנתיים ולא 4 לפחות 6 /7 ממש להינות מימנו מהפינוקים שלו עד הסוף.

4. אשמח לענות לך על כל שאלה מהנסיון שלי ברכב זה.

• תוכן חדש...