Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם ממליץ על אורלנדו, היה אצלי תקופה ממושכת וממש נהניתי ממנו.

צריכת דלק מצחיקה...

אם השורה השלישית לא צריכה להיות גדולה אז ייתכן בהחלט שזה מה שאתה מחפש.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכב משומש תוכל לרכוש אם הבנק יאשר לך הלוואה לכל מטרה.

רכב מרווח, אמין, וזול יחסית לאחזקה (למעט צריכת דלק) הוא המיצובישי גראנדיס.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אני גם ממליץ על אורלנדו, היה אצלי תקופה ממושכת וממש נהניתי ממנו.

צריכת דלק מצחיקה...

אם השורה השלישית לא צריכה להיות גדולה אז ייתכן בהחלט שזה מה שאתה מחפש.

אני לא יכול להמליץ על האורלנדו. אין בו שבעה מקומות ראויים. אולי שישה. נסיתי להכניס שלושה בוסטרים בספסל האמצעי וקשה מאד. תלוי באיזה גילאים הילדים שלך אבל תבדוק טוב את סידור המושבים בפועל לפני שאתה רוכש.

אם בכל זאת הצלחת : הייתי ממליץ ללכת על דגם הדיזל שנותן מנוע בשרני וחזק.

גם באורלנדו: בשימוש בשני המושבים האחרונים לא נשאר כמעט תא מטען (לעגלות,ציוד וכו). תבדוק היטב.

פורסם

יש לך שלוש אופציות:

1. לקנות מיניוואן גדול יותר, אבל יקר יותר לקניה ואחזקה, והרבה יותר זללן.

2. להתקין גגון - עלות של כמה אלפי שקלים, פוגם בצריכת הדלק (אבל אני חושב שפחות מהמנוע של הגדולים, שעושים 8 קמ"ל ביום טוב)

3. לקנות מיצובישי גרנדיס, שנמצא איפשהו באמצע.

אני הייתי הולך על הגרנדיס, ואם לא מוצא אז גרנד פיקאסו, גרנד סניק, או פורד גלאקסי. אלה שלושת המרווחים ביותר בקטגוריה שלהם עד כמה שאני יודע.

קח בחשבון שבניגוד למה שדב קרדו אמר, הפיקאסו הקודם דווקא מסתמן כהרבה פחות אמין מזה הנוכחי (סיפורים על בעיות עם מערכת החשמל והגיר הרובוטי).

את הסניק לא מכיר, אבל רנו מוכרים אותם כחדשים באיזה 130 אלף שקל, אז זה אמור להשפיע על המחירון בשנים הראשונות.

ופורד גלאקסי פחות חסכוני משני אלה, בגלל מנוע 2.0 ליטר (או 2.3, תלוי בשנתון) טורבו עם הרבה כוח אבל הרבה צמא.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

גרנד פיקאסו בכלל לא מרווח ביחוד בשורה השלישית הסימלית, חוץ מזה הוא יכול להיות בעייתי,

גרנד סניק גם שם המצב בשורה השלישית קשה.

גרנדיס אכן סבירה ואמינה מאוד רק עם צריכת דלק גבוהה, ןבטיחות לא מהשורה הראשונה.

פורסם

פורד גלאקסי מנסיון הוא מאוד מפנק ונח, אבל הוא שתיין דלק רציני 1/6 בעירוני ו1/10 בבינעירוני, עוד בעיה שבבקעה נראית לי יותר אקוטית, אין לו גלגל רזרבי.

אח שלו אגב הSMAX, טיפה פחות שתיין, אבל פחות מרווח.

פורסם
עכשיו בדיוק הזכירו בללי את שברולט אורלנדו. אחלה רכב עם מפיק כוח ו7 מקומות ראויים.

עשיתי סיבוב אמש באיזה חניון של סופר. לאורלנדו אין בגאז'. יש 7 מקומות מרווח על חשבון הבגאז'.

are you a mexican or a mexican't?

(ג'וני דפ, שם, שם)

פורסם

נפח של 450 ליטר. שתי גופות נכנסות שם. בדוק. אפשר להעביר מרכב לרכב. כלומר השקעה חד פעמית.

להורי יש אינפיניטי QX60 שיש לו 450 ליטר בתפוסה מלאה. עדיין התא שלי מסוגל להכיל הרבה יותר מבחימת יכולת העמסה ושטח.

אני לא מבין בכלל מה סיפור. כמה פעמים בשנה אתה יוצא בתפוסה מלאה עם מטען? 10-12?

הרכבה של התא לוקחת בדיוק 10 דקות. יושב במחסן ביתר הזמן ולא מפריע.

פורסם
עוד בעיה שבבקעה נראית לי יותר אקוטית, אין לו גלגל רזרבי.

יש דבר כזה רכב בלי גלגל רזרבי?!

כמה שאני ירוק. לא ידעתי שיש דבר כזה בכלל.

כולם מזהירים מהצריכה של הגרנדיס, מישהו יכול לתת מספרים?

are you a mexican or a mexican't?

(ג'וני דפ, שם, שם)

פורסם

לדעתי תמתח את התקציב ותקנה אאוטלנדר חדש 0 ק"מ מליסינג. 155000 בערך אחרי הוצאות רישוי. תהנה מרכב חדש שישכיח ממך את צרות הרכב הקודם. יש לו אמינות וסחירות מטורפת וצריכת הדלק שופרה מאוד.

בניגוד גמור למה שנכתב קודם, יש לו 7 מקומות מלאים + בגאז' קטן. אני ועוד בחור בגובה 1.85 ישבנו בשורה השלישית והרגשנו די בנוח. במקרים של יציאה לטיול עם כל המשפחה, מרכיבים גגון מעמיסים ויוצאים. עדיין חסכוני יותר מהרבה טנקים שהמליצו לך עליהם. אתה לא רוצה להסתובב כל היום עם טנק בגודל של סאניונג רודיוס.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

ולשאלתך, גרנדיס 7-8 לליטר בעיר. זה מטורף. אאוטלנדר חדש 13-14 צריכת דלק אמיתית משולבת (המוצהר והרשמי הוא יותר מכך)

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...