Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בנתונים היבשים, את צודקת. בפועל, היד הראשונה לא "נחשבת", שכן מי שקונה את הרכב (היד השלישית) יודע שהיה נהג אחד על האוטו.

בהנחה ואת היד השלישית, היית מעוניינת לקבל את ההנחה במחירון שמגיעה לך, שכן ברישומים את הנהגת ה-3 ברכב.

בהנחה שרכב עולה X, ורכב יד 2 ק"מ 0 עולה X-10%, במעמד המכירה, הסכום שירד עקב 2 ידיים על האוטו "מתקזז" עם ההנחה שניתנה במעמד הקנייה. ככל שעובר יותר הזמן, הקיזוז הופך להפסד. לכן ברכישה כזו כדאי להיפטר מהרכב לאחר תקופה של כשנתיים-שלוש, שכן ההנחה שניתנה במעמד הקנייה מתורגמת להפסד לאחר מספר שנים (כתוצאה מריבוי הידיים).

עריכה אחרונה על ידי Sokuuu
פורסם
זה שיש הצעה מתחרה (לפחות במחיר היא מתחרה בהתעלם מהעניין האחריות)

לדעתי האישית, סוחר אחד לא צריך לדעת מה סוחר אחר הציע לך בהתחלה. אחרי הלוך-חזור של הצעות והתמקחויות והגעה ל"מחיר סופי", אפשר להציג את שאר האופציות מהמתחרים. קודם כל בשבילך, שתוכלי להשוות בצורה הטובה ביותר את כל העסקאות שהציעו לך, ולאחר מכן בשביל הסוחר - שיידע שאולי קיבלת הצעות יותר אטרקטיביות והוא יוכל לשקול האם להציע לך הצעה יותר טובה.

פורסם

Sokuuu - כתבת בשרשור הרבה אי דיוקים והטעיות, נא להירגע.

לעניין האחריות - האחריות ניתנת ע"י היבואן ולא ע"י חברת הליסינג - בירור עם היבואן העלה שהמכוניות הנמכרות ע"י חברות הליסינג מקבלות אחריות זהה לחלוטין למכוניות הנמכרות בשוק הפרטי (בשונה מקיה למשל)

היד הנוספת - היא עניין רישומי בלבד וככל שהקונה יחזיק את הרכב יותר שנים אצלו כך הערך של ההורדה יהיה פחות משמעותי. צריך לזכור שהרכב הוא זהה לרכב הנמכר כפרטי ומי למשל שקונה אותו כדי לנסוע בו שנים רבות יקבל את אותו הרכב בפחות 15K (שגם אם הם פחות מההורדה של לוי יצחק הם סכום כסף משמעותי מאד)

עמידה על המקח - אפשרית אבל לא תניב יותר מכמה מאות שקלים במקרה הטוב. שולי הרווח של החברות המוכרות אינם גדולים, ואין כאן אפשרות לתת הטבות אבזור כלשהן, כי הרכב בא מאובזר לחלוטין. כמו"כ בתחילת שנת דגם אין משחק של חודש רישוי כי כל המכוניות "טריות"

בהצלחה :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מנסיוני, יונדאי די נדיבים בהנחות, צריך רק לדעת לבקש (מה שנקרא, בנחישות וברגישות...)

אצלי בסונטה זה עזר שאמרתי להם כי אם לא אקבל הנחה אקנה מליסינג יד ראשונה.

הרי הליסינג גם מרוויח, כלומר, אפילו אם הם ימכרו לך במחיר הגבוה ב 2000 שקלים ממחיר הליסינג, הם ירוויחו הרבה יותר.

לא להתבייש להתמקח וללכת למספר סוכנויות.

בנוסף, אם הסוכנות היא גם מוסך יש לדרוש 10% הנחה על טיפולים כחלק מחוזה הקניה.

בהצלחה.

פורסם
Sokuuu - כתבת בשרשור הרבה אי דיוקים והטעיות, נא להירגע.

לעניין האחריות - האחריות ניתנת ע"י היבואן ולא ע"י חברת הליסינג - בירור עם היבואן העלה שהמכוניות הנמכרות ע"י חברות הליסינג מקבלות אחריות זהה לחלוטין למכוניות הנמכרות בשוק הפרטי (בשונה מקיה למשל)

היד הנוספת - היא עניין רישומי בלבד וככל שהקונה יחזיק את הרכב יותר שנים אצלו כך הערך של ההורדה יהיה פחות משמעותי. צריך לזכור שהרכב הוא זהה לרכב הנמכר כפרטי ומי למשל שקונה אותו כדי לנסוע בו שנים רבות יקבל את אותו הרכב בפחות 15K (שגם אם הם פחות מההורדה של לוי יצחק הם סכום כסף משמעותי מאד)

עמידה על המקח - אפשרית אבל לא תניב יותר מכמה מאות שקלים במקרה הטוב. שולי הרווח של החברות המוכרות אינם גדולים, ואין כאן אפשרות לתת הטבות אבזור כלשהן, כי הרכב בא מאובזר לחלוטין. כמו"כ בתחילת שנת דגם אין משחק של חודש רישוי כי כל המכוניות "טריות"

בהצלחה :)

תודה רבה על ההבהרות!

לעניין האחריות- זה משהו שנבדק ספציפית עם יונדאי? או ספציפית לאיוניק? איך אוכל להיות בטוחה שהם אכן יכבדו זאת ושזו האחריות שאקבל..

אם אני מקבלת אחריות זהה מיונדאי ומחברת הליסינג ב15 אש"ח פחות, אני לא רואה סיבה לא לקנות מהליסינג, זה המון כסף. התכנון הוא להחזיק ברכב לכ7 שנים אז לא מאמינה שיהיה משמעותי מדי במכירה..

פורסם

את התשובה שהאחריות זהה קיבלתי מנציג רשמי של היבואן. במסמכים הנילווים שתקבלי עם קבלת הרכב צריכה להיות תעודת אחריות של היבואן המפרטת את תנאי האחריות. ברכב חדש אין משמעות לאחריות של חברת הליסינג, כי יש אחריות יצרן/יבואן.

בדרך כלל בחודש פברואר יש מבצע "חבר" ביונדאי. יתכן שתהיינה הנחות ששווה לחכות להן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
את התשובה שהאחריות זהה קיבלתי מנציג רשמי של היבואן. במסמכים הנילווים שתקבלי עם קבלת הרכב צריכה להיות תעודת אחריות של היבואן המפרטת את תנאי האחריות. ברכב חדש אין משמעות לאחריות של חברת הליסינג, כי יש אחריות יצרן/יבואן.

בדרך כלל בחודש פברואר יש מבצע "חבר" ביונדאי. יתכן שתהיינה הנחות ששווה לחכות להן.

כן שמעתי כבר שממש בקרוב אכן יהיו הנחות ל"חבר". אבל אם אין לנו מועדון חבר זה עדיין יכול לעזור לי איכשהו?

ובעניין האחריות- זה מאוד מעודד אותי אבל מוזר לי שנציגי המכירות של חברות הליסינג לא מודעים לעניין.. זה יכול להיות פלוס ענק בשבילם לקידום המכירות שלהם (כרגע הסוכן אמר לי שהיבואן מרחיב את האחריות כשהוא מוכר ישירות כדי שאנשים ירצו לקנות ישירות דרכו, אבל מאוד מאוד הגיונית לי התשובה שלך כי זו אחריות של הרכב ולא אמורה להיות תלויה בחברה)

• תוכן חדש...