Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מתמצא במערכות מולטימדיה לסיטרואן?

לא בהכרח לאודיופילים או לחובבי בומבוקסים בכביש אלא משהו שיתן מענה להרבה צרכים באופן מיטבי:

* עבודה מול כמה מכשירים סלולריים - שיקוף מסך, שיחות, WAZE וכדומה.

* חיבור BT למכשירים ניידים (סמארטפון/טאבלט)

* מסך גדול חד ונוח - TOUCH. עדיף אנדרואיד

* חיבור למערכת האודיו ברכב.

* שליטה מההגה

* אם אפשר - חיבור למצלמת דרך/רוורס.

* חיבור אינטרנט - אולי סים עצמאי?

* יצירת WIFI פנימי ברכב (HOTSPOT).

* רדיו

יש בכלל דבר כזה?

חשבתי פשוט למתקן טאבלט NEXUS 9 עם איזו תושבת איכותית וזהו אבל אני מעדיף משהן מובנה ומסודר יותר.

הרכב הוא סיטרואן C4 פיקאסו 2013 ולא נראה לי שיכנס 2DIN

ראיתי כמה 1DIN ANDROID אבל רובם עם מפרט עלוב ומיושן ועם פונקציונאליות מוגבלת מאוד.

תודה!

פורסם

היה לי את רכב הזה בעבר למשך 3 שנים. אכן מקום ל- 2DIN אין שם ולהתקין 1DIN עם מסך נשלף. לא אידיאלי ולא איכותי.

נראה שטבלט זה הפתרון האידיאלי לרכב הזה וגם יענה על רוב דרישות שלך. הדשבורד הענקי של הרכב מספק לא מעט אפשרויות מיקום יצירתיות.

במיוחד שכל השטח שמול הנהג (היכן שתא הככפות הנפתח) פנוי.

אני הייתי הולך לכיוון של טבלט ומנסה להיות יצירתי במיקום - אולי משהוא שיתקפל לתוך אותו תא כפפות או במקומו.

פורסם

תודה רבה!

יש איך להתחבר מהטאבלט למערכת הסאונד של הרכב?

שליטה מההגה?

רדיו?

דיבורית?

• תוכן חדש...