Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני תמיד שומע על ווליום מאוד חזק ולא קורה כלום. אז אתמול שמתי על ווליום גבוה ואז הרדיו דיסק רושם לי spencer hill או משהו דומה ואז היא היה קול מוזר מעוות שהלך ונמך מהר מאוד עד שהספיק. הנמכתי וחזר לעבוד ואז עוד פעם אותו דבר. עד שזה הפסיק לעבוד לגמרי עד עכשיו בעצם :cry:

מה אני עושה? יש לי רדיו דיסק של פיוניר. 2 מגברים אחד מחובר לסאב ואחד לרמקולים האחוריים

חשוב לי לציין שתי דברים - הרדיו דיסק ממשיך לעבוד כאילו הכל תקין. ואין שום קול שיוצא מהמערכת לא מהסאב ולא מהרמקולים.

פורסם

בדקת לפני הכול שהמגברים מקבלים מתח? בפרוטקשן? תבדוק פיוזים ( גם בפיוז שליד המצבר )

כל הכבלים מחוברים כראוי?

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

אלו הם דמי השתיקה שאתה תשלם לספנסר היל בכדי שהמערכת תחזור לעבוד.

מזמן כבר לא היה כאן שרשור הזוי.

המגברים נדלקים? ואם כן אילו נורות דולקות בהם?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עכשיו בדקתי והמגברים לא נדלקו אפילו. כנראה שהבעיה במתח שהמגברים מקבלים (או לא מקבלים)?

ומה הזוי בנושא הזה זה מה שהיה רשום לי

פורסם

עכשיו בדקתי והמגברים לא נדלקו אפילו. כנראה שהבעיה במתח שהמגברים מקבלים (או לא מקבלים)?

ומה הזוי בנושא הזה זה מה שהיה רשום לי

• תוכן חדש...