Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך - וולוו S60 T4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיקור מגניב, תודה.

דבר אחד מפריע לי ברכב הזה, הוא פשוט זקן. זקן ברמה שגם אם אדם בן 60 ינהג אז הוא יתלונן שהרכב זקן מדי עבורו. זה רכב שאני מדמיין אותו נוסע נגד כיוון התנועה באיילון. לא יודע למה, אבל ככה זה מרגיש לי.

הנתונים דווקא נראים לא רע בכלל, וסה"כ סיקור ל-T4 זו אחלה פרסומת ל-T5.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא משוכנע שהאוטו זקן. קח אותו בכחול פולסטאר ועם קיט R-דיזיין ותחשוב אחרת, שלא לדבר על גרסת פולסטאר עצמה. זאת פשוט לא הגרסא הנכונה שבאה בצבע לא נכון. גם לוח המחוונים האנלוגי לא נראה להיט, כשהדיגיטאלי ממש יפה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בהיבט הזה בעצם, מאוד מסקרן אותי ה-T5 כי על הנייר הוא מוסיף הרבה יותר פאנצ׳ על טווח סל״ד רחב יותר ועם עקומת כוח גבוהה בהרבה.

ותוספת שני הילוכים שבטח לא מזיקים לצריכת הדלק.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם (נערך)

הביצועים מעולים, אבל שוב, מי שצריך בגאז׳ טוב (טוב, לא טוב מאוד) או מרווח סביר מאחורה, זה לא הרכב בשבילו.

גולף מרווחת יותר.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

אגב, ה- T5 על V40 פצצה. לדעתי שקול אם לא אפילו מעט מעבר לתלתן. מפתיע מאוד בזמינות הכח. רק ה- V40 עצמה מבאסת :-) והרכב לא בנוי לנסיעה מהירה בסיבובים...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

1. ה-T5 משודך לתיבת 8 הילוכים, כך שבכל מקרה ההבדל הוא לא תוכנה בלבד אלא גם תיבת ההילוכים.

2. ההבדל האמיתי במחיר בין שני הדגמים הוא הרבה יותר גדול כי להבנתי ה-T4 מכוון יותר לציי רכב, וכבר עכשיו ניתן לרכוש אותו ב-168900 כליסינג 0 ק"מ. תחושתי היא שגם באולם התצוגה של היבואן תהיה הנחה משמעותית.

3. אני מניח שה-T4 תמכר גם לנכי צה"ל בכמויות נאות ובהנחה של כמה עשרות אלפי שקלים, בדיוק כמו גרסת ה-T4 של ה-S80 עד כה.

4. הביצועים של ה-T4 מספקים בהחלט, ולכן יהיו רבים שלא זקוקים לתוספת הכוח ויבחרו בה.

5. ה-v40 T5 הבסיסית נמצאת במחירונים - לפחות כשאני רציתי לרכוש - היא לא היתה אופציה, כי היא פשוט לא היתה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כבר כתבתי לא מזמן באחד הפוסטים שאני מתלבט בין ה- S60 לבין פאסאט 1.8 עבור אבי שמחליף מונדיאו 2012 (203 כ"ס).

אחרי הכתבה על הוולוו, אשמח לשמוע את דעתכם מה עדיף. בהפרש של 10K גם ה T5 היא אופציה.

למרות שהוא מגיע ממונדיאו, אין צורך בגודל. (שני פנסיונרים).

פורסם

אתה יכול לתעדף את הדברים שהוא מחפש במכונית?

מה הוא אוהב ופחות אוהב במונדיאו?

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

סה"כ הוא מרוצה מהמונדיאו.

לטענתו הגימור ואיכות ההרכבה לא משהו. יצאו לו בועות מתחת לפאנל של הרדיו, הוחלף באחריות ושוב יצא. גומיות של הדלתות מתפרקות ופנלים בדלתות.

גם הצריכת דלק, למרות הפרסומים, היא באזור ה 1:8 בממוצע.

הגודל דווקא מפריע לאמא שלי.

מפריע לו שהחליף מצבר 3 פעמים כבר (אולי חלק זה באשמתו, לא יודע).

לחכות למונדיאו החדשה זו לא אופציה.

פאסאט עושה רושם טוב. זכתה ברכב השנה 2015 וגרסת הבסיס באה עם המון תוספות (ובלי גג שש שלא צריך).

גם הוולוו במחיר מצויין אבל מאז ה 244 של שנות ה- 70 עם הגריל המשופע, הוא לא שקל לקנות וולוו.

לסופרב צריך לחכות המון זמן, היא גם כן גדולה, והשמרנות לא תתן לו לקחת סקודה.

בקיצור, זה או פאסאט 1.8 או וולו T4/T5

פורסם

בנוסף:

א. ראיתי שנתוני הקג"מ של הפאסאט 1.4 ו' 1.8 זהים. למרות שהם מתקבלים בסל"ד קצת שונה, זה מוזר.

ב. הביצועים של ה T4 טובים משל הפאסאט 1.8 וצריכת הדלק (על הנייר) שווה.

ג. מאכזב שוולוו נותנים רק שנתיים אחריות ולא 3 כמו רוב היבואנים.

פורסם

מנסיון - דברים שברור שנובעים מפגם בייצור מוחלפים ע"ח היבואן - גם אחרי 3 שנים ויותר.

היו לי עד היום 4 מכוניות וולוו שקניתי חדשות נסעתי מעל 500000 ק"מ (בארבעתן יחד), את הפעמים שנאלצתי להפעיל את האחריות אפשר לספור על פחות מאצבעות של יד אחת, וכולן היו אחרי תום האחריות הרשמית.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

ממה שאני שמעתי מחברים, ה S80 T6 למשל של תחילת שנות ה 2000 היו בעיתיות מאוד.

ואת זה שמעתי ממישהו שמעל 40 שנה מחליף רק וולוו בוולו.

פורסם

מדובר כאן בדגם שמתבסס על מכללים שנמצאים כבר לפחות שנתים בשוק (למעט הגיר) כך שהסכויים לנפילה - קטנים יחסית.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם (נערך)

הגדילו את נפח המנוע הועלו הסוסים ושיפרו את האבזור. מה הקאץ'?

דרך אגב החליפו את התיבה הבעייתית?

אה ועוד משהו , שכחת לציין לגבי המערכות הבטיחות שיש בה

עריכה אחרונה על ידי lolmit

• תוכן חדש...