Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חבר'ה

נתוני הרכב שלי:

יונדאי

i30

נפח מנוע 1600

שנתון 2008

נורית הדלק כתומה ולא מפסידה לדלוק.

הלכתי למוסך מורשה שם נאמר שזה יכול לקרות מחוסר שמן או סוג שמן או הרבה דברים אחרים. השמן שאני משתמש חד משמעית הוא הנכון (זה מה שהם השתמשו בטיפול האחרון שעשיתי).

אז בפועל הבחור שם מילא לי עוד קצת שמן למרות שלדעתי בכלל לא היה חסר ואיפס לי דרך המכשיר שלו את הנורה. הנורה חזרה יום למחרת.

התייעצתי עם כמה אנשים אקראיים וחלקם אמרו לי שזה שטויות ואני יכול לנסוע גם 20 שנה ככה.

חשוב לציין: הרכב על פניו עובד מצויין ותקין לחלוטין. אין תקלה כלשהי לפחות ממה שאני מצליח לראות.

חלילה לא רוצה לזלזל בתקלה בטיחותית לכן רציתי לשאול כאן - האם ישנה דרך לטפל בתקלה באופן עצמאי?

מה יכולה להיות הבעיה?

להלן לינק תמונה של הנורית כפי שמופיעה + נתוני אפליקציית אנג'י:

http://imgur.com/a/S4Tip

תודה מראש!

עריכה אחרונה על ידי Amir Gelman
פורסם
חיישן קאמשפט, האם הרכב נכבה לך ברמזורים ועצירות?

היי תודה על התגובה.

לא. שכחתי לרשום שהרכב על פניו נוסע מצויין ואין שום תקלה בתפעול הקבוע... לא לפחות ממה שאני רואה או מרגיש.

פורסם

נורת "בדוק מנוע" יכולה להדלק בשל שלל סיבות. יש להריץ סריקת תקלות עם סורק יעודי ולחפש בגוגל לפי קוד התקלה הספציפי שהופיע.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

רשום שקוד התקלה הוא P0012, ומחיפוש בגוגל זה חיישן קאמשפט.

היי תודה על התגובה.

לא. שכחתי לרשום שהרכב על פניו נוסע מצויין ואין שום תקלה בתפעול הקבוע... לא לפחות ממה שאני רואה או מרגיש.

אצלי התקלקל החיישן השני, הקראנק, ולאחר נסיעה של כחצי שעה בערך האוטו היה נכבה בעצירה ולא היה ניתן להניע עד שהיה מתקרר קצת (בערך רבע שעה המתנה).

עד חצי שעה היה נוסע תקין לחלוטין. לאיזה פרקי זמן אתה מתכוון?

פורסם
רשום שקוד התקלה הוא P0012, ומחיפוש בגוגל זה חיישן קאמשפט.

אצלי התקלקל החיישן השני, הקראנק, ולאחר נסיעה של כחצי שעה בערך האוטו היה נכבה בעצירה ולא היה ניתן להניע עד שהיה מתקרר קצת (בערך רבע שעה המתנה).

עד חצי שעה היה נוסע תקין לחלוטין. לאיזה פרקי זמן אתה מתכוון?

מה הכוונה פרקי זמן? האוטו פשוט עובד תקין לחלוטין. שום תקלה כלשהי מלבד הנורית הזאת שדולקת.

פורסם

אני חושש שיש כאן טעות בהבנת קוד התקלה.

זאת לא תקלה של חיישן מהירות גל הזיזים אלא תקלה של תזמון לא נכון של מנגנון הקידום גל הזיזים.

בעיה זו היא מכנית בגלגלת תזמון משתנה , בשסתום סולנואיד הפעלה שלו או אפילו לחץ שמן לא תקין במנוע.

פורסם

לא יודע למה מומחים רבים פה הגיבו כמו שהגיבו.

(אם יש בדגם הזה טיימינג, לבדוק טיימינג במקום שהוא לא ברח.)

אם לא:

אני היתי "מהמר" על פתיחת קרטר+ניקוי בוצה כמו שצריך + החלפת פילטר שמן + שמן איכותי.

+ איפוס תקלה בסוף, לראות את התגובה.+ניקוי מעברי הגל זיזים במידת הצורך, ואם יש שם רשת קטנה אז לשים לב גם אליה לנקות אותה, לראות שאין משהו שגורם לזה להיסתם.

להערכתי זה יפתור את התקלה.

פורסם
מעניין מה שאתה רושם...אתה מכיר רכב בלי טיימינג?

נראה לי ההסבר שלי היה לקוי ., אבל התכונתי יש טימינג שרשרת, ויש טיימינג רצועה

אז התכונתי לרצועה:)

ד"ש בבית ...

פורסם

גם במנוע עם שרשרת תזמון, שרשרת יכולה להתארך עקב בלאי וזה יגרום לסטייה בתזמון.

במנועים מסויימים (לאו דווקא בזה המדובר בשירשור) זו תקלה די נפוצה.

חוץ מזה, תשובה יפה!

• תוכן חדש...