Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, היום נסעתי עם אבא שלי בחניון מסוים ונהגת אחת עשתה סיבוב חד כשהיא יצאה מהחניה אבא שלי ניסה להתחמק ממנה. אך היא הצליחה לפגוע בצד השמאלי כולו של הרכב . נזק רציני לשני דלתות כנראה זקוקות להחלפה ופגוש משופשף. הרכב הוא חדש בן חצי שנה וכמובן שזה כואב. היא יצאה מהרכב צרחה בקולות והאשימה את אבא שלי. היא נתנה את שמה ואת מספר הטלפון שלה בלבד.

פרטי ביטוח היא אמרה שהיא תתן כשהיא תגיע הביתה בטענה שהיא ממהרת . את הביטוח שלנו היא כבר הצליחה לתבוע כמובן בתוך כמה דק'. אך את פרטי הביטוח שלה לא קיבלנו ולטלפון היא לא עונה כמובן.

מה עלינו לעשות? ההשתפות העצמית היא די כבדה ותביעות בוא נגיד שהיו לנו שנים רבות אם בכלל.

תודה רבה.

פורסם

ראשית תדווח על התאונה לחברת הביטוח שלך.

במידה ויש לך את מספר הרכב שלה זה מספיק לחברת הביטוח שלך על מנת להגיש תביעה.

במידה ותצטרך כתובת/מספר תעודת זהות תוכל לפנות עם מספר הרכב שלה למשטרה.

פורסם

טיפ להבא, להסביר ל"ממהרת" שצילום התעודה לוקח שניות בודדות.

לכולם היום יש סמארטפון עם מצלמה, לא צריך כבר לשבת ולהעתיק מספרים

פורסם

ממליץ לפנות בדחיפות להנהלת החניון ולברר האם הארוע צולם במצלמות האבטחה שלהם (מחזור ההקלטות עלול להיות בן 24-48 שעות, כלומר, מחר החומר כבר ידרס על ידי חומר חדש).

רק למקרה שהממהרת תפתח גם "בעיות זכרון" לגבי איך קרתה התאונה. (לפי דבריך, באשמתה המלאה)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...