Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כאשר אני בנסיעה אני מחבר את הטלפון למערכת ברכב עם חיבור aux ובמקביל מטעין אותו עם שקע המצית.

שאני עושה את זה ומנגן מוזיקה מהמכשיר מתחיל רעש רקע שמתגבר ככל שעולה מהירות הרכב.

יש איזה פיתרון כדי לבטל את הרעש הזה?

אני זוכר שפעם מישהו רשם שיש איזה פילטר שניתן לחבר וזה עוזר אבל לא מצאתי בחיפוש כלום...

תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי shlomi171
פורסם

תאמת שזה דבר שמחרפן אותי גם, וזה קורה עם כל סמארטפון או מערכת, אין לי מושג איך להשתיק את זה אז פשוט אני שומע דרך הבלוטוס בדרך כלל (גם יותר נוח וגם בלי רעש :) )

פורסם

הפתרון? (אתם לא תאהבו את התשובה שלי)

להטעין את הסמרטפון דרך הרדיו (מכשירים בעלי כניסת USBׂ)

בעיה ידועה עם מטענים זולים וגם יקרים (גם BELKIN יוצר רעשים)

הייתי מנסה מסנן רעשים על קו המתח של שקע המצת.

פורסם

יללת אלטרנטור - אתה יוצר לולאת הארכה בין הארכת הAUX משקע האזניות לבין הארכת שקע המצת.

הייתי מנסה או להאריק את גוף יחידת הראש לנקודה נוספת במרכב הרכב או להשתמש בפאוור בנק בכדי להטעין את הטלפון לנסיעות ארוכות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בלוטוט׳ הרבה פחות איכותי מכבל aux.

גם אני סובל מאותה הבעיה ולא ממש מצאתי פתרון לזה.

סימוכין?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

הייה לי נסיון דומא. עם מטען שלי זה עבד ללא רעשים ועם מטען אחר נוצרו רעשים של "צפצוף"

במיוחד עם מטענים זולים זה קורא המון. אין פטרון קסם. או להאריק לגוף את המערכת או לנסות מטען אחר.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

במקרה הנוכחי אני חושב שבלוטות' יהיה איכותי יותר מכבל AUX, משני סיבות

איכות הכבל

איכות שבב ה"כרטיס קול" D\A שבפלאפון.

החברות לא ממש משקיעות ביציאה הזו, כי לרוב הן יודעות שזה כולה יוצא לאוזניות כפתור.

נדירות החברות שמשקיעות בממיר D\A טוב לאוזניות בפלאפונים

אז או שישתמש ב USB OTG כמו שעושים פה עם כל הטאבלטים למיניהם וישתמש ביציאת ה USB כמקור אודיו עם DAC חיצוני איכותי

או שפשוט ישתמש בבלוטות'.

אבל מה אני מבין :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא יודע איך זה הגיע לשם

בחיי

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

גם לי אין :-P

:wink:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מרבה להתחבר ל80PRS בעזרת בלוטוס (עם אייפון 6S)

חייב לציין שאיכות מעולה. אמנם הUSB יהיה יותר איכותי, אבל ללא ספק יש שם שיפור לעומת מכשירים מהעשור הקודם.

לגבי מטענים - אני לא מטעין ברכב לעיתים קרובות אבל לדעתי המטענים הסינים הם הגורם העיקרי לפגיעה בחיי הסוללה בסמארטפונים.

פורסם
סימוכין?

ניסיון אישי שלי גם עם הרכב וגם באופן כללי ואני אסביר.

נהגתי על יונדאי IX35 שנת 2013, לא היה BT השתמשתי בכבל AUX.

קיבלתי ספורטז' חדשה השבוע, השתמשתי ב- BT והיה זוועה.

החל מאיך שנשמע הקול של WAZE, ועד איך שנשמעת מוסיקה -- בהשוואה לכבל במערכת שהיתה ב- IX35.

לקח לי זמן להבין שזה ה- BT... התחלתי להשתמש בכבל בספורטאז' גם כן, והיה שיפור קל אם כי עדיין הסאונד חרא. אבל זה נושא אחר... הנקודה היא שהיה שיפור.

מעבר לכך, במערכת הביתית שלי אני משתמש בכבלי RCA איכותיים שלא הייתי מדמיין להחליף אותם באיזה ממיר פרוטוקולים דיגיטליים סטייל BT הלוך ושוב במקום כבל איכותי --- וזה הנסיון הכללי שאני מדבר עליו.

אז לא נשים van den haul ביציאת האוזניות... אבל גם לא נדחס את הסאונד באיזה ערוץ BT.

• תוכן חדש...