Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוסי - זה אולי יישמע לך בוטה אבל עניות דעתך לא רלוונטית.

מה שרלוונטי זה ההלכה המשפטית המקובלת.

אני ממליץ לך לבדוק את הדברים עם איש מקצוע, חבל להסתבך סתם אם אפשר יחסית בקלות להקדים תרופה למכה.

פורסם (נערך)

תביעות רכוש ותביעות גוף. רכשתי את הביטוח באמצעות סוכן הביטוח שמבטח לי את הדירה ובעבר גם את המכוניות .

בירכתי על שעשיתי ביטוח ביום הראשון לשיפוץ, כאשר הפועל האריתראי שפירק מחיצת בלוקים עם פטיש 5000 פתאום רץ לאחור - הקיר כתמוטט וכמעט פגע בו. וכאשר השכן לידי שיפץ הוא הצליח לחדור עם קונגו לדירה השכנה, למזלי מהצד השני (היה מבעס מאד אילו הייתי צריך לתקן קיר שנה אחרי שיפו כללי), איני יודע איך הוא שילם על הנזק.

איני זוכר כיצד חושב מחיר הביטוח, אבל שילמתי 1800 ש"ח לכיסוי של חצי שנה.

לקבלן היה איזה ביטוח עלוב של 500,000 ש"ח. הביטוח שלי היה גבוה פי 10.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה ספיריאל,

אז לפיכך אני צריך לדרוש לראות ביטוח מהקבלן,

ואם יש לו רק עד חצי מיליון אני צריך לבטח בעצמי?

נשמע לי אבסורד...

פורסם

תשמע, אני לא איש ביטוח. סתם הגיון ישר וקריאה באיזה מקום על בהית הביטוח - אולי אפילו כאן בפורום, או בשיחה עם סוכן הביטוח שלי כאשר רכשתי ביטוח רכוש על הדירה.

כיון שאיני בעל מקצוע, והמסםר שזרקתי היה מזכרון בשנת 2013, ממליץ לך להועץ בסוכן הביטוח שלך או בכל איש שביטוח הוא מקצועו ומבין בדברים האלה. מדובר בהוצאה לא גדולה יחסית להיקף השיפוץ.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תודה ספיריאל,

אז לפיכך אני צריך לדרוש לראות ביטוח מהקבלן,

ואם יש לו רק עד חצי מיליון אני צריך לבטח בעצמי?

נשמע לי אבסורד...

אבסורד? תביעות גוף יכולות להגיע בכיף גם למיליון ש"ח (ובתנאים מסוימים, אף ליותר). אתה רוצה להוציא עוד 200 אלף ש"ח מהכיס שלך? (כי נגיד הקבלן יתן 300 אלף הנותרים) ואם יותר מפועל אחד יפצע? וכל אחד מהם יהיה זכאי ל850 אלף ש"ח?

תעשה ביטוח, כמו שספריאל כתב לך, הסכום לא כזה גבוה ושווה לעשות אותו על כל מקרה.

פורסם (נערך)

כאמור פניתי לשתי חב' ביטוח שלי שלא מבטחות על שיפוץ זמני,

אני יבדוק עם עוד חבר שהוא סוכן ביטוח.

אבסורד התכוונתי לא לנזק עתידי גוף או רכוש,

כוונתי היתה שקבלן רשום,(שאיננו חאפר) מחוייב בביטוח כזה,

תראה,אם הזמנת בעבר אוטובוס לאירוע,בדקת אם יש לנהג ביטוח,

ואם כן על איזה סכום??? הרי מה ההבדל,נהג שמסיע 50 איש לאירוע

שאתה הזמנת אותו,או קבלן,

מה פתאום אני צריך לבטח פועל של קבלן או אותו בעצמו,או צד ג'

זה האבסורד.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

אתה מבטח אתעצמך נגד כל מיני נזקים - זה יכול להיות נזק לרכב של השכן בזמן פריקת קרמיקה, זה יכול להיות פועל שנפצע, זה יכול להיות נזק לדירה של השכנים (אם כי נדמה לי שיש הסתיגות לגבי פגיעה באלמנטים מבניים).

הביטוח נקרא ביטוח עבודות קבלניות או משהו דומה. שלי בוצע על ידי "איילון".

פורסם

לא רק שרצוי לעשות ביטוח כי אתה עלול לשאת בנזק שייגרם לפועלים - אפילו בהיבט הפלילי אתה לא מכוסה לחלוטין כל עוד לא בדקת שהקבלן הוא קבלן מורשה וכו׳.

• תוכן חדש...