Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהירות הנסיעה בכביש החוף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מרגיש שזה פוסט קצת שטותי, אבל חיפשתי רבות בפורום ובגוגל ואיני מוצא.

מה המהירות המותרת בכביש החוף בחלקו הדרומי, מתל אביב עד זכרון? היכול להיות שבעורק מרכזי זה מהירות הנסיעה המותרת היא רק 90 ולא 100?

פורסם

יש תמרור כביש מהיר אחרי אור עקיבא, כלומר מותר 110. מתל אביב עד אור עקיבא זה 90.

שים לב שבאזור ג'אסר יש פתאום תמרור 90, מצלמת מהירות, ואז שוב תמרור 110 או 100, לא זוכר. אכן, תרומה אדירה לבטיחות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בוקי כרגיל צודק.

מוסיף שאם אתה ממהר ישנן נקודות שבהן לעתים קרובות ישנם ממלזים. לפי הסדר מת"א והלאה, ורק מה שאני נתקל:

מתחת לגשר ווינגייט, ירידה אחרי מחלף האצטדיון בנתניה, אי תנועה מחלף חדרה/הלל יפה, נדיר יותר: אחרי זיכרון ולפני עתלית לפעמים יש. בעיקר בלילות בישורות, איפה שנוח ללכוד רכב בודד ואז להשיג/לעצור אותו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

נוסיף אחד, אחרי היציאה לכיוון שפיים, יש עליה קלה על הגשר ואחרי הירידה יש אי תנועה ששם לעיתים קרובות אני רואים שוטרים.

(הנ"ל בשבתות, בשאר ימי השבוע אינני יודע)

פורסם
בוקי כרגיל צודק.

מוסיף שאם אתה ממהר ישנן נקודות שבהן לעתים קרובות ישנם ממלזים. לפי הסדר מת"א והלאה, ורק מה שאני נתקל:

מתחת לגשר ווינגייט, ירידה אחרי מחלף האצטדיון בנתניה, אי תנועה מחלף חדרה/הלל יפה, נדיר יותר: אחרי זיכרון ולפני עתלית לפעמים יש. בעיקר בלילות בישורות, איפה שנוח ללכוד רכב בודד ואז להשיג/לעצור אותו.

להשיג? הם מתאבדים בקפיצה לכביש..

קובי

:-)

פורסם

זה מה שקראתי לו לעצור.

ראיתי את זה פעם אחת בלייב אבל זה לא היה בכביש החוף.

לא מחזה סימפטי.

פורסם

גם אתה לא מדייק [emoji3]

נסעתי היום בכיוון צפון.

עד חדרה 90.

מחדרה לקיסריה 100.

קיסריה עד זכרון 110.

באיזור מחלף זיכרון 90.

מזכרון לעתלית 110.

עתלית - חיפה 100.

פורסם

לא מדוייק, בחישוב צריך לקחת בחשבון אורך של כל קטע.

אם לדוגמא אורך קטע של 110 הוא רק 15 ק"מ, אורך קטע של 90 הוא 85 ק"מ אז מהירות נסיעה ממוצעת לא תהיה 100....

• תוכן חדש...