Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בסכום של עד 10K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

רציתי לשאול אולי אתם יכולים להמליץ לי על רכב בסגנון של סוזוקי איגניס עד 10K?

אני לא מצפה למצוא בסכום הזה רכב טיל או את הרכב הכי מאובזר חח

אבל אשמח אם תפנו אותי לרכב אמין אם אפשר חסכוני בדלק ובקשה מוזרה שיראה יפה (איגניס)

משהו משנת 2000

תודה מראש לכל העונים :)

פורסם

הייתי מחפש יונדאי גטס עדיפות לרמות גימור gli/glx/gls,פיאט פונטו ספייס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מצטרף להמלצה על הפיג'ו בפרט, אבל על הצרפתיות בכלל - למרות התדמית, הן מכוניות מצויינות, והן הרבה יותר בטיחותיות מהיפניות שאתה יכול לקנות באותו סכום.

שים לב - בתקציב הזה (שאינו קטן!) - יותר חשוב מצב הרכב (גם החיצוני) מאשר איזה רכב. אם תחפש בחוכמה ותגיע לרכב שמישהו אהב אותו הרבה שנים, יהיה לך יופי של רכב.

ממליץ גם לשקול רנו מגאן דור ראשון מהשנים 2001-4, הן מאוד מאוד מוצלחות אם שמרו עליהן, נמכרות בסיבות 5,000 ש"ח ושוות פי שלוש (ABS, ארבע כריות אוויר, נוחות מאוד, חסכוניות מאוד, גם האוטומטיות...) ויישרא לך כסף ליישור קו, אם תצטרך.

אל תוותר בשום פנים על רכב שמור מאוד מאוד.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

תודה רבה לכל ההמלצות שלכם אקח לתשומת ליבי

שאלןת נוספות: אתם לא ממליצים לי בכלל ללכת על האיגניס?

מצאתי אחת שנת 2001 עשתה 155K יד 4 ב-12K לא ממולץ?

ולמה הכוונה בדיוק שאומרים "ישור קו" האם מדובר על לשפץ את האוטו?

פורסם (נערך)

יישור קו זה להביא את הרכב למצב תקין.

אם זה בגלל שאתה לא בטוח מה מקור החלפים ששמו לרכב בטיפול האחרון שלו ואתה רוצה חלפים מקוריים ברכב.

או אם זה כי אתה לא יודע מתי עשו טיפול אחרון.

או אם זה כי הבנאדם מנסה למכור כבר חצי שנה ולא בדק אפילו מצב שמן-מים ברכב מאז שהחליט למכור אותו.

כעקרון שאומרים יישור קו, מתכוונים לתיקון כל הליקויים שהתגלו בבדיקה + טיפול קטן (פילטרים ושמנים) + מצבר\צמיגים בהתאם לצורך.

קח בחשבון שלא משנה איזה רכב אתה קונה, בסכומים האלה, הייתי ממליץ לשים בצד 300-400 ש"ח כל חודש, לתיקונים והפתעות, במיוחד בשנה הראשונה מאז הרכישה.

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם
יישור קו זה להביא את הרכב למצב תקין.

אם זה בגלל שאתה לא בטוח מה מקור החלפים ששמו לרכב בטיפול האחרון שלו ואתה רוצה חלפים מקוריים ברכב.

או אם זה כי אתה לא יודע מתי עשו טיפול אחרון.

או אם זה כי הבנאדם מנסה למכור כבר חצי שנה ולא בדק אפילו מצב שמן-מים ברכב מאז שהחליט למכור אותו.

כעקרון שאומרים יישור קו, מתכוונים לתיקון כל הליקויים שהתגלו בבדיקה + טיפול קטן (פילטרים ושמנים) + מצבר\צמיגים בהתאם לצורך.

קח בחשבון שלא משנה איזה רכב אתה קונה, בסכומים האלה, הייתי ממליץ לשים בצד 300-400 ש"ח כל חודש, לתיקונים והפתעות, במיוחד בשנה הראשונה מאז הרכישה.

סבבה תודה רבה :)

• תוכן חדש...