Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן c4 2011 טיפול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, מחר אני לוקח את הרכב לטיפול 90k, יש לי שובר טיפול לשמן מנוע ופילטר היות ורכשתי את הרכב לא מזמן מלובינסקי.

מרווח הטיפולים ברכב הוא כל שנתיים או 30k כרגע הוא על 82k לאחר שנתיים שמתוכם כמעט שנה שלא נסע.

ב60k החליפו:

נוזל בלם, שמן מנוע ומסנן, מסנן אוויר, מסנן דלק, מסנן מזגן, רפידות קדמי+אחורי, ולפני שמסרו לי אותו החליפו גם משאבת מים.

השאלה שלי היא מה אמורים להחליף בטיפול הזה? ראיתי שבכל טיפול החליפו רפידות זה נחוץ גם בטיפול הזה?

ולפי מה שהבנתי שמן גיר לא מחליפים אף פעם, אבל קראתי שמומלץ להחליף בכל זאת, כדאי?

עוד משהו בהתנעה קרה בחצי דקה - דקה הסל"ד בסרק קצת משחק עד שמתייצב.. מה יכולה להיות הבעיה?

תודה מראש

פורסם

ראשית מעכשיו כשהיא בבעלותך - תרד לתדירות טיפולים של 15K או שנה.

אתה מתכוון למנוע 5FW ? תבדוק בבקשה ברשיון הרכב.

Stay Dirty

פורסם

אוקיי, מסתבר שזאת סיטרואן C4 דור שני. קח לך את כל הטופס של המנוע:

5FS.pdf

ובקצרה: טיפול 90K לפי אוטודאטה הוא קטן, רק שמן מנוע ופילטר שמן + פילטר מזגן. תוודא זאת בנוסף ליתר בטחון מול ספר הרכב.

תקפוץ למוסך כדי לבצע את מה שהשובר נותן בחינם (רק שים לב שהם משתמשים בשמן בתקן PSA B71 2290 ופילטר שמן מקורי) , ומשם תמשיך לחנות חלפים כדי לקנות פילטר מזגן סיני ולהרכיב אותו לפי ההוראות:

1167328.png

Stay Dirty

פורסם

אכן זה באמת רק טיפול קטן של שמן פילטר שמן ומזגן, אבל כדי לנצל את השובר צריך גם להחליף את הפילטר מזגן אצלהם.

תודה על העזרה

פורסם (נערך)

עכשיו סיימתי שם את הטיפול שמו לי שמן total quartz 0w-30, שאלתי לפני ששמו למה את הצמיגות הזו, הם אמרו שאין להם את ה 5w-30, מקווה שזה לא נורא.. על הפילטר מזגן שילמתי 100 שקלים.

לגבי הרעידות בבוקר, הוא אמר שהיה חסר קצת שמן וכנראה בגלל זה, למרות שאני בודק ולא ראיתי חוסר..

הייתה לי עוד בעיה במזגן: לפעמים הוא מקרר ולפעמים לא, כשלא זה כאילו המדחס לא נכנס לעבוד בכלל, חברו למחשב ואמרו לי שזה הפלאנג' בינתיים לא החליפו כי מחכים לאישור מהחברה לגבי האחריות

עריכה אחרונה על ידי or232
  • תוכן חדש...