Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^בדיוק זה. באוקראינה העליתי סרט בנפח ג'יגה ליוטיוב, לקח כרבע שעה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

תגידו תודה לפחות שהרשת בארץ נייטרלית (טוב, לפחות בחלק מהספקיות) ואף אחד לא בודק לכם בציציות, אמנם אנחנו לא שוודיה ולא אסטוניה במהירויות אבל לפחות לא עושים לנו את המוות כמו בארה"ב ובקנדה, אין צורך ב VPN ולא מקבלים מייל כל שני וחמישי מהספק שמזהיר אותכם, מעבר לזה, בהרבה מאוד מדינות יש גם הגבלה לכמות תעבורה בחודש (כמו אצלנו בסלולר) ועל כל חריגה יש תוספת תשלום ואצלנו זה חופשי חודשי, לקבל 100 מגה ב120 שקל זה לגמרי מחיר הוגן בהתחשב בעובדה שיש עלות תחזוקה לקווי תמסורת לחו"ל - מה שאין לאירופאים.

פורסם
של מוקד תמיכה?

אני חושב שהעיקרי.

של פריסת תשתיות?

לא יודע.

אם נלך לפי השכר שפירטת, יוקר המחייה באסטוניה הוא חצי מזה בארץ?

אז עלויות אינטרנט דומות אומר שהאינטרנט באסטוניה יקר פי-2 מבארץ.

בערך.

אני אומר שזה נובע מזה שהם כלכלה זולה יותר ושאי אפשר להשוות מחירים במונחים נומינלים.

דרך אגב, יש מקומות בחוף המזרחי עם תשתית אינטרנט נחותה משלנו...

אני לא חושב שהעיקרי, אבל לא נתווכח כי לשנינו אין מושג.

יוקר המחייה בעיר הבירה של אסטוניה הוא בערך 60-70% מיוקר המחייה הממוצע בגוש דן והמשכורת הממוצעת היא חצי, א-ב-ל מן הסתם לא כל המוצרים זולים יותר. אוכל כן, אבל בגדים לא, מכשירי חשמל לא - אולי בעד 10% אבל לא יותר.

עלויות האינטרנט דומות אבל האיכות ברמה אחרת. אתה לא באמת יכול להשוות 50-50 עם 30-1.5, או 10-10 עם 15-0.8.

אני חושב שהדוגמא הטובה ביותר היא שבמהלך ה-3 שנים שאני כאן, הקצב המקסימלי שספקית השירות שלי נותנת עלה במאות אחוזים. אני מסתכל על המצב בארץ ו...יוק. הכל נשאר אותו הדבר. רק המחירים ירדו קצת...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)
לא הכל סובב סביב טורנטים. אפילו סקייפ לפעמים מקרטע בארץ.

האמת שכן,

אני לא אגזים אם אגיד שרוב הקיבולת (throughput) של החיבור שלנו הולך להורדה של טורנטים.

לולא טורנטים וכל התוכנים שנגזרים מהם אין שום סיבה לשדרג ליותר מ5-10 מגה, וגם זה בהגזמה.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
אני לא חושב שהעיקרי, אבל לא נתווכח כי לשנינו אין מושג.

...

מושג יש לי.

הייתי בהנהלה של חברת שירותי IT בינונית.. . מיינפריים, תקשורת נתונים עם מאות לקוחות, עוד לפני עידן האינטרנט, שרתים, אבטחה, תמיכה מקצועית ותשתיתית, כתיבת תוכנה... ועדיין, הטכנולוגיה עלתה הרבה פחות מכ"א. תמיד.

אבל אני אבדוק בשביל הסקרנות...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה תלוי באופן השימוש שלך. סקייפ באמת די מקרטע בחיבור ביתי מהארץ, אבל לי גם מפריעה האיטיות בה עולים אתרים באינטרנט. לרוב לא מדובר בהבדלי ענק, אבל כשמתרגלים לקבל אתר באופן כמעט מיידי, זה מבאס לחכות עוד כמה שניות. לפעמים אפילו דיליי של פחות משנייה בתגובה זה מעצבן (מכירים את זה שאתם מהירים יותר מהמחשב?)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
מושג יש לי.

הייתי בהנהלה של חברת שירותי IT בינונית.. . מיינפריים, תקשורת נתונים עם מאות לקוחות, עוד לפני עידן האינטרנט, שרתים, אבטחה, תמיכה מקצועית ותשתיתית, כתיבת תוכנה... ועדיין, הטכנולוגיה עלתה הרבה פחות מכ"א. תמיד.

אבל אני אבדוק בשביל הסקרנות...

אולי זה נכון כשאשכרה מעסיקים כ"א, אבל היום הם עושים אאוטסורסינג להכל ומעסיקים רבע מצוות התמיכה שהם צריכים להעסיק. פלא שאנשים מתלוננים על איכות השירות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אולי זה נכון כשאשכרה מעסיקים כ"א, אבל היום הם עושים אאוטסורסינג להכל ומעסיקים רבע מצוות התמיכה שהם צריכים להעסיק. פלא שאנשים מתלוננים על איכות השירות...

אאוטסורסינג לא תמיד חוסך הוצאות בשוטף (אם בכלל). הוא בעיקר מאפשר גמישות וחוסך התחייבויות לטווח ארוך.

אחד יתרונותיו הוא הוא שכסעיף הוצאה חשבונאית הוא לא יושב תחת "משכורות", ולכן הפיריון פר עובד של החברה נראה טוב יותר בדוחות האנליסטים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
(מכירים את זה שאתם מהירים יותר מהמחשב?)

יותר מדי טוב

תגידו תודה לפחות שהרשת בארץ נייטרלית (טוב, לפחות בחלק מהספקיות) ואף אחד לא בודק לכם בציציות, אמנם אנחנו לא שוודיה ולא אסטוניה במהירויות אבל לפחות לא עושים לנו את המוות כמו בארה"ב ובקנדה, אין צורך ב VPN ולא מקבלים מייל כל שני וחמישי מהספק שמזהיר אותכם, מעבר לזה, בהרבה מאוד מדינות יש גם הגבלה לכמות תעבורה בחודש (כמו אצלנו בסלולר) ועל כל חריגה יש תוספת תשלום ואצלנו זה חופשי חודשי, לקבל 100 מגה ב120 שקל זה לגמרי מחיר הוגן בהתחשב בעובדה שיש עלות תחזוקה לקווי תמסורת לחו"ל - מה שאין לאירופאים.

נו באמת,מה זה דיקטטורה סטייל איראן\מדינות ערב וכו'?

אולי פעם זה היה נפוץ כשהתחיל טרנד הפס הרחב,היום כולם יודעים להוריד מוצפן ואין לך ניידות מחכות מתחת לבית כי שיתפת שיר\סרטון עם השכן.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לא יודע לגבי קנדה, אבל בארה"ב יש, או, לפחות, היו, לא מעט נסיונות של חלק מהספקים לתעדף תעבורה שרווחית להם.

באירופה נתקלתי בחסימת VoIP בקוים סלולריים (לא אפשרו סקייפ עם הבית), אבל זה היה לפני כמה שנים, כמו שהרגולטור האירופי מתנהג אני מניח שהדברים האלה הולכים ומתחסלים (ההתקלות הבולטת שלי היתה בספרד, ולא ביקרתי שם מאז 2011). נושא מחירי השיחות וה-SMS בנדידה תוך אירופית נתון לרגולציה כבדה, לגבי דאטא הסיפור עדיין לא התייצב אם כי יש פעילות לפיקוח על המחירים והפחתתם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יותר מדי טוב

נו באמת,מה זה דיקטטורה סטייל איראן\מדינות ערב וכו'?

אולי פעם זה היה נפוץ כשהתחיל טרנד הפס הרחב,היום כולם יודעים להוריד מוצפן ואין לך ניידות מחכות מתחת לבית כי שיתפת שיר\סרטון עם השכן.

אשמח אם תלמד את כולנו איך להוריד מוצפן בטורנט ללא btguard, VPN או פרוקסי כלשהו, כי לא לכולם יש רצון לשלם ל usenet כאלטרנטיבה לטורנט.

בנוסף, שתבקר בקנדה, תנסה להוריד סרט או סדרה מטורנט, ונראה תוך כמה זמן תקבל מייל מרוג'רס או מ-bell,

במערב לוקחים את נושא הזכויות יוצרים ברצינות.

אגב כשרשמתי רשת ניטרליית לא התכוונתי לחסימות של טוויטר באיראן אלא לזה שהספק לרוב לא מתערב בסוג התעבורה

נתונים משנת 2013:

[h=5]BitTorrent throttling % country ranking (Dec. 12 to Dec 13)[/h]throttled-countries.png

פורסם
אשמח אם תלמד את כולנו איך להוריד מוצפן בטורנט ללא btguard, VPN או פרוקסי כלשהו, כי לא לכולם יש רצון לשלם ל usenet כאלטרנטיבה לטורנט.

פשוט,סידבוקס מעפן ב5-8$,רטיו נחמד בטראקר כזה או אחר,והורדה עם כל קליינט FTP מוצפן.

לא מדע טילים וכל אחד יכול.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אתה מתחכם, סידבוקס זה שרת חיצוני שמוריד טורנט, לא המחשב שלך... זה ידוע היטב ואכן עושה פלאים לרטיו

אבל זה עוד תוספת כסף כל חודש בדיוק כמו VPN או USENET

לישראלי הממוצע, זה שמוריד מקיקאס אין שום מושג שצריך להגן על עצמו והסיבה היחידה לכך היא שלא ממתינה לו ניידת למטה

• תוכן חדש...