Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרכב מסוג מאזדה 6 2.5 2009

סה"כ עלות של החשבון בתמונה : 5038 שח.

פורסם

אל תתבלבל מאור. זה הצעת מחיר בלבד

גם אני הייתי בשוק מהמחירים ודאגתי להעביר את דעתי בעניין .

ידוע על כדאיות להזמין חלקים מחו"ל?

פורסם

אהה...כבר חשבתי ששילמת...סליחה.

אני ממליץ לך לבדוק מחירים בחנויות חלפים ולמצוא לך מישהו שיעשה לך את העבודה אם זה חבר או מישהו שייגבה תשלום סימלי יותר.

פורסם

חלקים מחו"ל (משולשים) - לא בטוח שיעברו במכס.

במזוודה אולי כן...

אותי מעניין , האם הצעת המחיר היא לחלקים מקוריים או OEM או אחר.

לעבודה בהיקף כזה הייתי מברר כמובן במקומות נוספים.

alfa 156 2.5.

פורסם
אהה...כבר חשבתי ששילמת...סליחה.

אני ממליץ לך לבדוק מחירים בחנויות חלפים ולמצוא לך מישהו שיעשה לך את העבודה אם זה חבר או מישהו שייגבה תשלום סימלי יותר.

כבר פנה אלי אסף, והציע שארכוש את החלקים ואגיע. רק צריך לבצע סבב טלפונים ולברר מחירי החלקים.

חלקים מחו"ל (משולשים) - לא בטוח שיעברו במכס.

במזוודה אולי כן...

אותי מעניין , האם הצעת המחיר היא לחלקים מקוריים או OEM או אחר.

לעבודה בהיקף כזה הייתי מברר כמובן במקומות נוספים.

מדובר כמובן על מקוריים.

יש לי חבר שאמור להגיע לביקור מאוסטרליה חודש הבא. זה יעזור?

בנוסף, אפשר לחסוך עוד כמה גרושים בהזמנה של חלקים קטנים כמו ספארקס, פילטר שמן, פילטר אויר, מסנן דלק וכיו'. לא?

אני כבר מריץ חיפוש לגבי אתר המוכר מקורי ושולח לארץ. אם יש למישהו המלצה על אתר כזה, זה יחסוך לי התברברות מיותרת ברשת.

פורסם

אין צורך להתברבר ברשת; מסננים קנה בארץ, הם לא יקרים, ובמקרה הטוב תחסוך כמה שקלים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ישנם חלקים בהם הפער לא שווה את החיסכון וזמן ההמתנה.

במקרה שלי, המשולשים עברו את המכס. קח בחשבון את העלות הסופית לאחר משלוח, מיסים, אגרות. ותקווה שלא תזדקק לאישור משרד התחבורה, זה בהחלט מסרבל את התהליך. ישנם פריטים שהם ברשימת השחרור המהיר לפי הוראת הנוהל הרלוונטית, לעתים כדאי להצמד אליה.

M-TECH E46

פורסם

אני חושב שזה מטורף (בהתייחס למחיר), כמובן על סמך דעתי האישית בלבד מבלי לפגוע באיש. המחיר הזוי גם לחלקים וגם לעבודה.

אבל איךאומרם... העסק דופק..

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
אני חושב שזה מטורף (בהתייחס למחיר), כמובן על סמך דעתי האישית בלבד מבלי לפגוע באיש. המחיר הזוי גם לחלקים וגם לעבודה.

אבל איךאומרם... העסק דופק..

העסק דופק כי יש את מי לדפוק...המחירים הזויים אך מכיוון שמדובר במורשה אני ממש לא מופתע ולמורשה תמיד יהיה מי שיגיע. אני מהמר על חיסכון של מעל 2000 שח אם אכן פותח השירשור יעשה את העבודה בצורה עצמאית עם אסף כמו שרשם.

פורסם

צודק גם כל קבלני הבניין גנבים. אני מהמר על חיסכון של 200K ש"ח אם תבנה לעצמך את הבית בצורה עצמאית.

ועכשיו ברצינות- אתה כל הזמן חוזר על אותו תקליט.

כמו שכבר אמרו כאן- אם אתה כל כך בטוח שמרוויחים על אנשים כל כך הרבה במורשים, פתח מוסך משלך ושבור את השוק.

אני ממש לא מלקוחות המוסכים, את רוב התיקונים והטיפולים אני מבצע בעצמי, אבל עדיין אני מבין את הצורך של בעלי המקצוע להתפרנס.

אף אחד לא יושב במוסך שלו ומחכה שתבוא כדי לעשות לך נעים בכיס.

פורסם

מה הביא לצורך החלפת הזרועות מתלה? מעניין לדעת.

האם זה בלאי (לא הגיוני כל כך) או תאונה כלשהי?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
צודק גם כל קבלני הבניין גנבים. אני מהמר על חיסכון של 200K ש"ח אם תבנה לעצמך את הבית בצורה עצמאית.

ועכשיו ברצינות- אתה כל הזמן חוזר על אותו תקליט.

כמו שכבר אמרו כאן- אם אתה כל כך בטוח שמרוויחים על אנשים כל כך הרבה במורשים, פתח מוסך משלך ושבור את השוק.

אני ממש לא מלקוחות המוסכים, את רוב התיקונים והטיפולים אני מבצע בעצמי, אבל עדיין אני מבין את הצורך של בעלי המקצוע להתפרנס.

אף אחד לא יושב במוסך שלו ומחכה שתבוא כדי לעשות לך נעים בכיס.

לכל אחד בפורום יש את הזכות לחוות דעתו בכל הנוגע לתחום וזוהי דעתי גם אם אני לא מחליף צד לתקליט. אני חושב שאני זועק את זעקתם של לא מעט מישתמשים שנאלצים לשלם לא מעט כסף בגלל חוסר ידע או מחוסר ברירה היות ומדובר ברכב חדש וכדומה.. אני מאמין שיום יבוא וגם המורשים יעשו את הסוויץ הזה במחירים המופרזים. ככל שמציפים יותר את עניין המחירים ישנו פוטנציאל גבוה יותר מצד המוסכים לטובת הלקוח וניתן לראות זאת ויהמר לזכותם של לא מעט בעלי מקצוע פה בפורום שכן יש להם את המודעות להיתחשבות בלקוח אם זה בהוזלת מחירים על תיקונים או אפילו שירות של אבחון תקלות ללא תשלום שזה ממש לא מובן מאליו כי במורשים כן גובים על כל פיפס ואני כן אופטימי וכן מאמין בשינוי. כמוני כמוך לא מטפל במוסכים ועושה הכל לבד אבל צריך גם לחשוב על אלה שכן עדיין ניגשים למוסכים המורשים שפשוט גומרים אותם ואת החודש שבקושי הצליחו לשרוד. ובאמת סליחה ממך על זה שאני חושב על אחרים.

• תוכן חדש...